Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Denta Samsun
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Dikiş
Diş Dolgusu
Lokal Anestezi
X-Ray
Denta Samsun
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
bi...n
Mükemmel bir doktor iğne fobisi olan kızımı çok güzel idare etti dolgu kanal tedavisi diş çekimi diş tutturucu işinin ehli biz çok sevdik tavsiye ederiz
ok...l
3 - 4 Ayrı Doktora Gittik, Ama İyi Ki Safiye Hocamızı Bulmuşuz, Kızımın Ameliyat ile 15 Dişi Tedavi Edilmesi Gerekiyordu, Sağolsun Safiye Hanım Çok ilgilendi Ameliyatı Yaptı , Ameliyattan Sonra Geldi Kızımın Başında Bekledi, ALLAH RAZI OLSUN ONDAN, Okadar Çok memnun kaldık ki, Cerrahi İşlemden Sonra Ne bir ağrı, ne bir şişme, Kanama vs. Hiçbiri olmadı. Sağolsun Kontrole gittigimizde Hediyesi Ve Cesaret Belgesi Verdi, Çıkarken Kızım Yine gelelim mi buraya diye soruyor, Yani Bir çocuğun Dişciden Çıkarken tekrar gelelim mi Dediğini kimse bilmez. Ama Sağolsun Safiye Hocanın Kliniği Odası çocuk oyun alanı koltuğa oturduğunda çocuğun rahat etmesi herşey düşünülmüş Tekrardan Ona Buradan Çok Teşekkür Ederim Ve Samsunda Boşuna çocuk pedodonti doktoru aramayın, Safiye Hocadan Doktorluğundan , İlgisinden , Güler yüzlülüğünden Kesinlikle Memnun Kalırsınız...
m....a
Oğlumun ilk diş deneyimi sıfır korkusuz geçtiği için safiye hanıma nekadar tşk etsem az çok ilgili şefkatli oğlumun şuana kadar 4 dişine dolgu yaptı iğnesini hiç hissetmedi bile çok memnun kaldım gözünüz kapalı çocuklarınızı emanet edebilirsiniz ayrıca çalışanlar çok güleryüzlü ve ilgilili çok tşk ediyorum
yi...m
Oğlum yiğitle samimi bir şekilde dolgusu yaptı hocamızın emeğine sağlık işini severek ve önemseyerek yapiyor
Diş ağrısı şikayeti ile 6 yaşındaki çocuğumu götürdüm.dolgu ile ağrıyı acısız bir şekilde giderdi.bizi ve çocuğu mutlu ederek samimi ve eğitici bir hitapla bundan sonra yapılması gerekenleri anlattı doktorumuz .
s....a
Oğlumun kanal tedavisi, dolgusu,diş çekimi o kadar güzel ve kolay bir şekilde yaptı ki oğlum hiç anlamadı bile ne iğne yapıldığını, ne dolguyu iyi ki tanımışız teşekkürler
m....
Sekiz yaşındaki oğluma üç dolgu ve bir kanal tedavisi yapıtırdık , biz çok memnun kaldık, titiz çalıştı
Kızımın dolgusu için gittik dişçi korkusu vardı ona rağmen rahatlatıcı konuşması ve güler yüzüyle çok rahat bir şekilde işlemleri yaptı
s....s
6 yaşındaki oğlumun diş dolguları için safiye hocama gidiyoruz. Hem oğlum hem ben çok memnunuz ve gerek oğluma yaklaşımı gerekse tedavide gösterdiği özen çok iyi. Kendisine teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum.
ma...a
Oğlumun diş çekimi amacıyla gittik. Daha girişte son derece güven verdi. Doktor hanım da çok kibar tatlı ve sevecen çok memnun kaldım bundan sonra içim rahat gideceğim bir yer teşekkürler emeği geçen herkese..
Safiye Seyhan Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Safiye Seyhan Keskin, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Safiye Seyhan Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Dikiş, Cep Derinliği Azaltma, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr).
Safiye Seyhan Keskin adresi nerede?Safiye Seyhan Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kale Mahallesi İstiklal Caddesi No:35/1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Safiye Seyhan Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Safiye Seyhan Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Safiye Seyhan Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Safiye Seyhan Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Safiye Seyhan Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Safiye Seyhan Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Safiye Seyhan Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Safiye Seyhan Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Safiye Seyhan Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.