Op Dr Şahabettin Meto hastalarına Üroloji alanında hizmet vermektedir. Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir.

Özel Çankaya Yaşam Hastanesi
Birlik, Birlik Mahallesi Şehit Kurbani Akboğa Sokak, Eski 391. Caddesi No:26, 06610 Çankaya/Ankara, Çankaya, Ankara

Nakit, Kredi kartı

Üroloji Randevusu

Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi +66 daha fazla

Böbrek Taşı

Böbrek Taşı Cerrahisi

Böbrek Ultrasonu

Üroloji Randevusu

Birlik, Birlik Mahallesi Şehit Kurbani Akboğa Sokak, Eski 391. Caddesi No:26, 06610 Çankaya/Ankara, Ankara

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı

Ben de varikos hastalığı vardı. İki buçuk ile üç ay içerisinde bu ameliyatımı gerçekleştirdik. Gerçekten çok iyi bir ameliyat geçti, ameliyat sonrasında hiçbir rahatsızlığım problemim olmadı. Gayet başarılı, ağrı bile olmadı, hemen ayağa kalktım, ertesi gün evime gittim, bu tedavimiz sonucu da olumlu geçti. Tavsiye ederim.

Op. Dr. Şahabettin Meto

Tedavi sonrası sonuç almanızdan mutluluk duyarız
Çocukların ve torunlarınla huzurlu sağlıklı yaşamanızı dilerim

Telefon numarası doğrulandı

Babam çok idrara çıkıyor ve lavaboda çok bekliyordu, bazen yetiştiremeyip kaçırıyordu. Tavsiye üzerine Dr. Şahabettin hocama gittik bize böbrek değerlerinin iyi olmadığını söyledi ve sonda taktı. Durumu düzelince prostat ameliyatı olması gerektiğini önerdi. Prostat ameliyatını yaptı çok güzel geçti. Babamın ateşi ve tansiyon bozukluğu iyileşti, idrarını da rahat yapmaya başladı. Şahabettin hocam çok bilgili ve tecrübeli doktor. Herkese tavsiye ediyoruz.

Babanızın sağlıklı olmasına sevindim
Yaşamı boyunca huzurlu ve sağlıklı olmasını dilerim

R
Konum: Özel Çankaya Yaşam Hastanesi Üroloji Randevusu

Tek böbrekle yaşamını sürdüren Annem şükriye keleş, böbreginde kanal darlıgı için her yıl yenilenen tel,i başka bir doktor,da yeniledikten sonra , Annemin böreginde kanama durmadı, çok sıkıntılı 2 hafta geçirdik, ne yaptılarsa düzeltenediler. böbrek çok zarar görmüstü.
15 Nisan 2023 Tarihinde Tavsite üzerine
şahabettin hocama geldik, acil bir şekilde
tahlil ve tetkik,lerin ardından 3 gece diyaliz
ünütesinde yogun bir tedavi uyguladı, kanama durdu.2 gün sonra sonra tel tekrar takıldı. Çok şükür Annem o günden beri çok iyi. Sn Şahabettin meto işinde titiz ,tecrübeli ve başarılı üroloji uzmanlarından biridir.

Op. Dr. Şahabettin Meto

Sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar diliyorum

Konum: Özel Çankaya Yaşam Hastanesi Böbrek Taşı

Hocamızın 25 yıllık hastasıyım. 26 Mart 2024 Salı günü Prostat ve böbrek taşı için Ankara/Çankaya Yaşam hastanesine ameliyat için yatış yaptım. 27 Mart Pazar günü ise hocamız tarafından bir buçuk saat kadar süren başarılı bir açık ameliyat operosyonu gerçekleştirildi. Bel altı lokal anestezi yapılarak prostat ameliyatı gerceklestirildi ve aynı zamanda böbrekten iki adet büyük boyutta taş alındı. Bir gün sonra da sondalar söküldü ve ilaçlarım yazılarak taburcu edildim. Aynı ve benzer durumdaki tüm hastalarımıza tavsiye ederim.

Görüşleriniz için teşekkürler
Sağlıklı sorunsuz yaşamanızı diliyorum

Telefon numarası doğrulandı

Doktorunuza tavsiye üzerine ulaştım. Böbrek taşı için başvurdum. Doktorumuz çok güzel ilgilendi. Doktorumuz çok tecrübeli biri doğrudan hastaya muadeleleri çok güzel

Sağlıklı yaşamanızı diliyorum

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Tavsiye üzerine ulaştım Oğlumun inmemiş testis hastalığı ile ilgili başvurduk. Doktorumuz çok iyi mükemmel bir insan. İnsan yakın davranması beğendiğim özelliği oldu. Herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Şahabettin Meto

Oğlunuza ve ailenize sağlıklı ömürler diliyorum

Telefon numarası doğrulandı

Şahabettin hocamla 8 yıl önce birilerinin tavsiyesi üzerine tanıştım üretta darlığında ameliyat oldum çok başarılı ve bilinçli bir doktor 8 yıl içerisinde çevreme tavsiye ederek 6 hasta gönderdim hepsi de çok memnun olduklarını ve bana teşekkür ettiler yaklaşık iki ay önce yine üretta darlığından ameliyat oldum Allah razı olsun Şahabettin hocamdan çok rahatsızdım ama bana hep cesaret verdi çok teşekkür ederim hastasıyla çok güzel ilgileniyor maşallah eli çok hafif hocama minnettarım Allah böyle insanların sayısını artırsın saygılar sunarım

Op. Dr. Şahabettin Meto

tedavilerden şifa görmenizden utlu oldum görüşleriniz için çok teşekkür ederim

Telefon numarası doğrulandı

Dört dörtlük bir hoca ne ağrı ne sızı hissetmedim taşlarım çok büyüktü eli hafif çok yardımcı oldu bu konuda. Hastaneden randevu aldım geçen seneden beri doktorumdu memnun kaldığım için yine ona gittim ihmarkarlık yapmadı sıkıntım olduğunda mesaj yazdım geri döndü. Başka doktora böbrek taşı için gitmiştim memnun kalmadım ama Şahabettin hocadan çok memnunum ameliyattan 12 saat sonra ayağa kalktım.

Op. Dr. Şahabettin Meto

şifa bulmanıza çok sevindim. inşallah tekrar etmez bir ömür boyu sağlıklı kalırsın.

Konum: Şahabettin Meto Diğer

Çok ilgili ve bilgili bir doktor.Nesli tükenmek üzere olan güzel insanlardan.Gittiğim doktorlar çocuk sahibi olmam için ameliyat olmam gerektiğini söylüyorlardı.Şehabettin beyin tavsiyeleri üzerine uyguladığı tedavi neticesinde çocuğum oldu çok şükür.iyi ki varsınız..

HAYIRLI EVLATLAR TEMENNİ EDİYORUM

Konum: Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Üroloji

2018 de önce yurt dışında tüp bebek denemesi yaptım olmadı.2018 haziran ayında hocamızla tanıştım sagolsun kendisi varikosel ameliyatı yaptıktan sonrası verdiği 3 aylık tedavi ile erkek çocuk sahibi oldum olmayanlara tavsiye ederim..

EVLATLARININ HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM