Birlik, Birlik Mahallesi Şehit Kurbani Akboğa Sokak, Eski 391. Caddesi No:26, 06610 Çankaya/Ankara, Ankara
Üroloji Randevusu
Penil Protez Uygulaması
Penise Enjeksiyon Tedavisi
Penise Prp Tedavisi
Özel Çankaya Yaşam Hastanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Sistoüretroskopi
Siğil Yakma
Sünnet
Özel Çankaya Yaşam Hastanesi
Tek Kesiden Laparoskopik Ürolojik Cerrahisi (Göbek Deliğinden)
Testis Protezi
Özel Çankaya Yaşam Hastanesi
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Özel Çankaya Yaşam Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
TUR-P Plazmakinetik
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İdrar Kaçırma Tedavisi
İdrar Yolu Darlıkları
Özel Çankaya Yaşam Hastanesi
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
h...
Ben de varikos hastalığı vardı. İki buçuk ile üç ay içerisinde bu ameliyatımı gerçekleştirdik. Gerçekten çok iyi bir ameliyat geçti, ameliyat sonrasında hiçbir rahatsızlığım problemim olmadı. Gayet başarılı, ağrı bile olmadı, hemen ayağa kalktım, ertesi gün evime gittim, bu tedavimiz sonucu da olumlu geçti. Tavsiye ederim.
a...
Babam çok idrara çıkıyor ve lavaboda çok bekliyordu, bazen yetiştiremeyip kaçırıyordu. Tavsiye üzerine Dr. Şahabettin hocama gittik bize böbrek değerlerinin iyi olmadığını söyledi ve sonda taktı. Durumu düzelince prostat ameliyatı olması gerektiğini önerdi. Prostat ameliyatını yaptı çok güzel geçti. Babamın ateşi ve tansiyon bozukluğu iyileşti, idrarını da rahat yapmaya başladı. Şahabettin hocam çok bilgili ve tecrübeli doktor. Herkese tavsiye ediyoruz.
re...ş
Tek böbrekle yaşamını sürdüren Annem şükriye keleş, böbreginde kanal darlıgı için her yıl yenilenen tel,i başka bir doktor,da yeniledikten sonra , Annemin böreginde kanama durmadı, çok sıkıntılı 2 hafta geçirdik, ne yaptılarsa düzeltenediler. böbrek çok zarar görmüstü.
15 Nisan 2023 Tarihinde Tavsite üzerine
şahabettin hocama geldik, acil bir şekilde
tahlil ve tetkik,lerin ardından 3 gece diyaliz
ünütesinde yogun bir tedavi uyguladı, kanama durdu.2 gün sonra sonra tel tekrar takıldı. Çok şükür Annem o günden beri çok iyi. Sn Şahabettin meto işinde titiz ,tecrübeli ve başarılı üroloji uzmanlarından biridir.
me...u
Hocamızın 25 yıllık hastasıyım. 26 Mart 2024 Salı günü Prostat ve böbrek taşı için Ankara/Çankaya Yaşam hastanesine ameliyat için yatış yaptım. 27 Mart Pazar günü ise hocamız tarafından bir buçuk saat kadar süren başarılı bir açık ameliyat operosyonu gerçekleştirildi. Bel altı lokal anestezi yapılarak prostat ameliyatı gerceklestirildi ve aynı zamanda böbrekten iki adet büyük boyutta taş alındı. Bir gün sonra da sondalar söküldü ve ilaçlarım yazılarak taburcu edildim. Aynı ve benzer durumdaki tüm hastalarımıza tavsiye ederim.
Şahabettin hocamla 8 yıl önce birilerinin tavsiyesi üzerine tanıştım üretta darlığında ameliyat oldum çok başarılı ve bilinçli bir doktor 8 yıl içerisinde çevreme tavsiye ederek 6 hasta gönderdim hepsi de çok memnun olduklarını ve bana teşekkür ettiler yaklaşık iki ay önce yine üretta darlığından ameliyat oldum Allah razı olsun Şahabettin hocamdan çok rahatsızdım ama bana hep cesaret verdi çok teşekkür ederim hastasıyla çok güzel ilgileniyor maşallah eli çok hafif hocama minnettarım Allah böyle insanların sayısını artırsın saygılar sunarım
Dört dörtlük bir hoca ne ağrı ne sızı hissetmedim taşlarım çok büyüktü eli hafif çok yardımcı oldu bu konuda. Hastaneden randevu aldım geçen seneden beri doktorumdu memnun kaldığım için yine ona gittim ihmarkarlık yapmadı sıkıntım olduğunda mesaj yazdım geri döndü. Başka doktora böbrek taşı için gitmiştim memnun kalmadım ama Şahabettin hocadan çok memnunum ameliyattan 12 saat sonra ayağa kalktım.
Çok ilgili ve bilgili bir doktor.Nesli tükenmek üzere olan güzel insanlardan.Gittiğim doktorlar çocuk sahibi olmam için ameliyat olmam gerektiğini söylüyorlardı.Şehabettin beyin tavsiyeleri üzerine uyguladığı tedavi neticesinde çocuğum oldu çok şükür.iyi ki varsınız..
ml....
2018 de önce yurt dışında tüp bebek denemesi yaptım olmadı.2018 haziran ayında hocamızla tanıştım sagolsun kendisi varikosel ameliyatı yaptıktan sonrası verdiği 3 aylık tedavi ile erkek çocuk sahibi oldum olmayanlara tavsiye ederim..
Şahabettin Meto isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahabettin Meto, Üroloji. Size Şahabettin Meto tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Tek Kesiden Laparoskopik Ürolojik Cerrahisi (Göbek Deliğinden), Testis Protezi, Böbrek Ultrasonu, Litotripsi, Nefrektomi, Nefrostomi, Renal Ultrason, Prostat Biyopsisi.
Şahabettin Meto adresi nerede?Şahabettin Meto şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Birlik, Birlik Mahallesi Şehit Kurbani Akboğa Sokak, Eski 391. Caddesi No:26, 06610 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahabettin Meto isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahabettin Meto online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şahabettin Meto isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şahabettin Meto, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şahabettin Meto hangi dilleri konuşuyor?Şahabettin Meto ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şahabettin Meto isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahabettin Meto tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şahabettin Meto hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Şahabettin Meto hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahabettin Meto hangi sigortaları kabul ediyor?Şahabettin Meto tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar