BİLİMSEL ARAŞTIRMA, SUNUM, POSTER VE YAYINLARIM
- Canberk Gül, Sahel Taravati, Simin Hepgüler , “Sciwora Olgu Sunumu” 25. Ulusal Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi , ANTALYA , Nisan 2015
- Sahel Taravati, Vusal Mahmudov, Hüseyin Günay, Funda Atamaz Çalış, “Serebral Palsili Çocukların Tedavisinde Fizyatristin Rolü” 26. Ulusal Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi , ANTALYA , Nisan 2017
- Sahel Taravati, Ece Çınar, Yeşim Akkoç, Olgu raporu “Hyperphosphatemia in a patient with spinal cord injury who received etidronate for the treatment of heterotopic ossification ” Spinal Cord Series and Cases (2017) 3, 17032; doi:10.1038/scsandc.2017.32 © 2017 International Spinal Cord Society 2058-6124/17
- Yeşil H, Hepgüler S, Dündar U, Taravati S, İşleten B, “Does the Use of Electrotherapies Increase the Effectiveness of Neck Stabilization Exercises for Improving Pain, Disability, Mood, and Quality of Life in Chronic Neck Pain?: A Randomized, Controlled, Single-Blind Study.” Spine (Phila PA 1976) 2018 Oct 15;43(20):E1174-E1183. doi: 10.1097/BRS.0000000000002663.
KATILAN SEMİNER, KONGRE VE KURSLAR;
- EÜTF FTR Kognitif Rehabilitasyon Toplantısı - İZMİR 2014
-Hemofili Vakalarla Eğitim Sempozyumu (HEVES) -ANTALYA 2015
-9. Anadolu Romatoloji Günleri- BODRUM 2016
-Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ortopedi ve Travmatoloji Günleri-İZMİR 2016
-14. Ege Romatoloji Günleri- MUĞLA 2017
- 3. Lenf ödem Sempozyumu-İZMİR 2018
-Üst Ekstremite Tendon ve Sinir Yaralanmalarında Cerrahi Yaklaşım ve Rehabilitasyon- İZMİR 2018
-Ultrason Eşliğinde Omuz Bölgesi Enjeksiyonları-2. FTR KURS GÜNLERİ-Belek ANTALYA 2018
-Skolyoz; Değerlendirme ve Tedavi Reçeteleme-2. FTR KURS GÜNLERİ-Belek ANTALYA 2018
-Alt Ekstremite Nörolojik Problemlerinde Ortez reçeteleme-2. FTR KURS GÜNLERİ-Belek ANTALYA 2018
-Kinezyolojik Bantlama-2. FTR KURS GÜNLERİ-Belek ANTALYA 2018
-Temel EMG Kursu- Teorik ve Uygulamalı Program-Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi-2019
-Akupunktur eğitimi- GETAT İzmir 2020 ( Sertifikasyon eğitimi devam etmektedir)
Randevu +51 daha fazla
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Artritte Steroid Tedavisi
Aurikuloterapi (Kulak Akupunkturu)
Ağrı Tedavisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Özel Tınaztepe Galen Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü)
Özel Tınaztepe Galen Hastanesi
Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa)
Eklem İçi Enjeksiyonlar
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları
Hemaferez
Hemipleji Rehabilitasyonu
Özel Tınaztepe Galen Hastanesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kifoz Tedavisi
Topuk Dikeni Tedavisi
X-Ray
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
ş...
Doktoruma hastane araştırması ve daha önce yapılan olumlu yorumlar üzerine internet aracılığıyla ulaştım. Bel ağrısı, ayak ve bacak uyuşması, ve diz ağrısı şikayetlerimden dolayı başvurdum. Önce kapsamlı bir fiziksel muayene ardından gerekli radyoloji tetkikler kısa sürede tamamlandı. Bunların sonucunda bel fıtığı, belde kayma, dizde 3. derece kireçlenme tespit etti doktorum. Dizime iğne uygulaması, belime fizik tedavi ve egzersiz tavsiye etti. İğne uygulamasını kendisi yaptı. Fizik tedavim halen sürüyor. Ağrılarım azaldı. Sahel Hanım tüm sorularımı cevapladı, ben de kendisine güvendim. Sık sık kontrole çağırması artı yönü. Güler yüzlü insanı rahatlatan bir doktor. Tüm bu olumlu yönleriyle çevreme tavsiye ederim.
Sahel hanımla 2020 yılında bel fıtığım sayesinde tanıştım iyiki tanımışım kendisini nokta atışı teşhisleri var mr görmeden nerde ne var söylüyor. Tedavi sürecinde ki ilgisi yaptığı tedaviler hepsi iyileşme sürecini olumlu etkiliyor. Eş dost herkesi kendisine yönlendiriyorum
me...n
Doktor hanım kibar ve hastasına ilgili. Omuz tendom ağrım için MR istedi. Sonraki süreci bilmiyorum. Ağrımı tedavi edeceğine inandım.
ög...a
Tutulan boynumun aşırı ağrıları nedeniyle doktor ararken, Fizik tedavi Doktoru Sahel hanım için yazılan yorumları okuyunca çok sevdik. Gerçekten yorumlardaki gibi çok güler yüzlü, ilgili, sevecen, işini çok iyi yapan ve çok özel bir doktor, Detaylı muayene ve istediği tetkiklerden sonra boynuma enjeksiyon ve kuru iğne yaptı. Şiddetli ağrılarıma çok iyi geldi. Ayrıca yazdığı ilaçlar ve ertesi gün de başladığım fizik tedavi çok iyi gidiyor. Şifa bulmak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Sahel hanımı tanıdığım için çok mutluyum.
e....e
Uzun süredir şikayetçi olduğum sırt ağrısı sebebiyle doktor hanıma muayene oldum.Kendisi gerek fiziksel gerekse psikolojik açıdan yönlendirmelerde bulundu.Kendisinin nezaketi,ilgisi ve hasta ile uyumunu çok sevdim.Tedaviye yeni başladık iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum.
d.....
Sahel Hanım'a hastaları gönderiyorum. Sedefe bağlı eklem romatizması dizlerimde tutukluk yapıyordu. Aldığım tedavilerimden memnunum ve şikayetlerimde iyileşme sağlandı. Sahel Hanım çok iyi, hastalarıyla çok ilgilenen, güler yüzlü bir doktor. Kendisini çok seviyorum.
2 kere geldim şimdilik memnunum. Arkadaşımın tavsiye üzerine gitmiştim. Dizimde kireçlenme, yırtılma vardı bu nedenle görüşme sağladım. Tedavime devam ediyorum pazartesi bir daha gideceğim. Sahel Hanım çok tatlı, çok ilgili bir bayan. Kendisi çok anlatıyor ne sorarsan cevap veriyor.
d....)
Sahel Hocam çok değerli, çok hanımefendi, hastasına ve yakınlarına yardımcı olmak için emek veren bir doktor. Böyle bir doktorun hastanede olması çok güzel. Kendisini tanıdığımız içinde çok mutluyuz ve çok memnunuz. Annemin kolu kırıldıktan sonra fizik tedavisi için yardımcı oldu. Bel bölgesinde fıtık, zaman içerisinde yaşa bağlı olarak bacakta, kaslarda yürümede güçlükler ve kuvvet azlığı oluyormuş bu nedenle tedavi uyguladı. Emar çekildiğinde bacağında sinir iltihabı teşhisi koyuldu. Emar çekildi ve eve yakın oluşu iyi oldu. Sahel Hocam her konuda yardımcı oldu. Tedavilerimizden memnunuz. Annem şu anda fizik tedavisine devam ediyor.
tü...
Teşhis ve tedavi yöntemleri mükemmel. Güleryüzü ve cana yakınlığı ile hastaya pozitif duygular veriyor. Bel fıtığından çok zor yürüyerek gittiğim gün teşhis ve tedavi sonucu 1 hafta sonucunda normal yürüyerek gittim.
e....y
Hastasini tanıyan, takibini titizlikle yapan ve doğru yönlendirme yapan bir doktordur .boyun fıtığı ağrılarıma tetik iğne tedavisi uyguladı, sonuç kısa zaman geçmesine rağmen oldukça başarılı.
Sahel Taravati isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sahel Taravati, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Sahel Taravati tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Perkütan Iğne Aspirasyonu.
Sahel Taravati adresi nerede?Sahel Taravati şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manavkuyu Mahallesi 250. Sokak No:23 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sahel Taravati isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sahel Taravati online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sahel Taravati isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sahel Taravati, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sahel Taravati isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sahel Taravati tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sahel Taravati hakkında ne düşünüyor?Toplam 71 hasta / danışan, Sahel Taravati hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sahel Taravati hangi sigortaları kabul ediyor?Sahel Taravati tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bayraklı bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bayraklı bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları