Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Üniversiteler Mahallesi Ekim Sokak No:1, Ankara
Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Akut Rehabilitasyon Kliniği
Deneyim
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Asistan Doktor, 2015-2019)
Ankara Şehir Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastanesi (Asistan Doktor, 2019-2020)
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi (Uzman Tabip, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, 2020-2021)
SBÜ Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Uzman Tabip, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, 2021 Haziran-Halen)
Eğitim
Lisans: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
Tıpta Uzmanlık Eğitimi :Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ankara Şehir Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastanesi
Mesleki Üyelikler
Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği
Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği
ha...a
Omuz ve kolumdaki ağrı nedeniyle Doktor Şahide Eda Artuç'tan MHRS sistemi vasıtasıyla 2023 yılında randevu aldım,beni dikkatlice dinledi,muayene etti,teşhis koydu ve tedaviye başladı,dediklerini harfiyen uygulayarak sağlığıma kavuştum.Bu ay(Mayıs-2024 ) elimde meydana gelen ağrı nediyle bu sefer özellikle Dr.Şahide hanımdan randevu aldım,yine daha önceki gibi aynı şekilde ilgilendi ve teşhisini koydu tedavi için tavsiyelerini açıkladı.Doktor Şahide hanım öncelikle iyi bir insan ve çok iyi eğitim almış gerçek bir uzman.Dileğim onun gibi hekimlerin sayısının artmasıdır.Öncelikle onun gibi bir evladı yetiştiren ana ve babasını sonrada hocalarını kutlarım,sağlıklı günler dilerim.
Annem için gittik.Omzu,dizleri ağrıyordu başka bir Dr protez ameliyatı demişti ama Dr hanım kibarca dinledi gereken herşeyi istedi sonra sonuç için geldiğimizde detaylıca inceleyip eski görüntülemeleri, raporlarıda hepsini okudu ve tedavi düzenledi.Son derece kibar ve açıklayıcıydı kendisine teşekkür ederiz.
Uzun zamandır dizlerim ağrıyordu, çok korkuyordum. Doktor hanım uygulama yaptı ve sonuç mükemmel. Bence herkes ona gitsin. Harika bir doktor ve çok nazik bir insan.
Şahide Eda Artuç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahide Eda Artuç, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Şahide Eda Artuç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Şahide Eda Artuç adresi nerede?Şahide Eda Artuç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler Mahallesi Ekim Sokak No:1 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahide Eda Artuç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahide Eda Artuç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şahide Eda Artuç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahide Eda Artuç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şahide Eda Artuç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şahide Eda Artuç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şahide Eda Artuç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları