ö....h
İstisnasız herkese tavsiye ederim. Çocuğumda dikkat eksikliği olduğu için gittik. Haftanın iki günü bilişsel egzersiz çalıştılar. Aile ve öğretmen görüşmeleride yapıyordu. İlgisini ve desteğini hissettik. Bu alandaki sorun yaşayan ailelere öneriyorum.
m....ş
Şahin hocayı googledan araştırarak bulduk. Okuldaki uyum problemi davranış sorunları üzerine gittik. Oyun Terapisi uyguladı 7 seans. Artık gruba dahil olabiliyor arkadaş edinebiliyor, bizi dinleyebiliyor. Kendisini tavsiye ediyorum.
u.....
Şahin hocamı 3 aydır tanıyorum. Dikkat ve algı hizmeti alıyoruz. süreç ve değerledirmeleri harikaydı. Ebeveyn olarak bizler bile bir süreçten geçtik. Bu öğrenme sürecinde çok şey kazandık. Oğlum da da artık bir şeyleri başarabiliyorum hissiyatı oluştu, daha hevesliyiz.
Kayseri pedagog ariyorsaniz eğer hiç düşünmeden Şahin hocama gidin.Tek çocuk psikolojisi yaşıyorduk ve anne olarak güvenli bağın ne kadar kıymetli olduğunu anladım. Terapötik oyunların faydasını aldık.
f.....
Şahin beyi tavsiye ederim çocuğumun okula uyum ve bazı yaşadığımız probler vardı.tüm kalbimle sorun yaşayan ailelerin çekinmeden başvurabileceği bir adres.
a....l
5 yaşındaki oğlum herkesle iletişim kuramadığı için kendisine başvurduk. Oyun terapisi ile 7 haftalık bir süreç yürüttük. İlk girdiğimiz ortamlarda çocuğum artık daha konuşkan. Çocupumla Aramızdaki bağ kuvvetlendi. Haftada bir aile görüşmesi yaptık. Ebeveynlikle ilgili bir çok tiyo kazandık.
y....a
Çocuğumda dikkat ve algı problemi, dil konuşma problemi vardı. Bebekliğinden beri gecikmeler var. Kayseri dikkat merkezi ararken kendisini bulabildik. Değerlendirme testlerinin ardından dikkat programı başladı. Ebeveyn danışmanlıkları ile evde ve dışarda nasıl davranmamız gerektiğini öğretti.
Kayseri'de pedagog ararken yolumuz kesişti Şahin Hocayla kızım 7.5 yaşında ödevlerini yaparken dikkati çok kolay dağılıyor ve okuma yazmaya geçmesinde zorluk yaşadı. öncelikle bir gelisim ve dikkat testi uyguladı. Haftada iki gün seanslarımız oluyor yaklaşık iki ay oldu %40 gibi bir gelişim söz konusu.
6 yaşındaki çocuğun için görüşme sağladık. Okula alismada, gruba dahil olma ve dikkat problemleri yasiyorduk. Oyun terapisi ile güzel yol aldik. Özellikle kurumdaki öğretmenlerle iletişime gecerek yakindan takip etmesi gelişmeleri guclendirdi... Özellikle okul öncesi dönemde problem yaşayan ebeveynler için tavsiye ediyorum. Yolunuz açık olsun
Şahin Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahin Demir, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Şahin Demir adresi nerede?Şahin Demir adresini belirtmedi. Şahin Demir yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şahin Demir adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahin Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahin Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şahin Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahin Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şahin Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şahin Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Şahin Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.