Histerosalpingografi (HSG)
Acıbadem Bursa Hastanesi
Rahim Filmi
F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer
Acıbadem Bursa Hastanesi
Memnun kalmadım. iki tüp bebek denemem de olumsuz oldu.Önce Allahtan tabıkı de ama fazla ilgilenılmediğini düşünüyorum sonuc için ilk denemede arandım ikincisinde aranmadım bıle okadar..
Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu
olumlu, olumsuz tüm sonuç alan hastalara geri dönüş yapmaya çalışıyoruz. Bir sorun da olmuş olabilir pekala. Veya o sırada telefona ulaşılamamış veya cevap vermemiş olabilir. Ancak her türlü, seve seve değerlendirme yapmak isteriz.
hü...
Biz Almanya dan bu sene özellikle Şahin hoca icin geldik.Almanya da 3 kez tüp bebek tedavisinde başarısız sonuc aldik. Sahin hoca bize tedavi sürecini bize ayrıntılı bir şekilde anlatti.
Ekibiyle baştan sona sanki aileden biriymisiz gibi ilgilendiler.Transferden sonra ne yapmamiz gerektigini anlatip 2 haftalik zorlu bekleme sürecinde sürekli aradilar. İlk denememizde sonucumuz pozitif geldi.simdi Kızımızi sabırsızlıkla bekliyoruz. Hersey icin ekibinize ve Size teşekkür ederiz. İyi ki varsınız hocam.
s....k
Daha önce başka özel hastanelerde tüp bebek denememize rağmen hem doktor hastane ilgisizliğinden hemde işlem başarısızlığından memnun değildik fakat şahin beyle tanıştıktan sonra ilgisiyle güvenimizi kazanmıştı ve tedaviye başladık gerçekten hem doktor hem hastane tüm çalışanları çok ilgili ve sayelerinde oğlumuzu kucağımıza aldık gerçekten çok tavsiye ederim
b....ç
En umutsuz ve en mutsuz zamanlarımızdan birinde babamın araştırmasıyla bulduk Şahin Bey'i. Dengeli translokasyonum vardı ve PGT ile tüp bebek gerekiyordu. Şahin Bey bize uzun uzun, hiç kısa kesmeden tüm süreçleri anlattı ve işlemlere başladık. Onun sayesinde şu anda bebeğimiz kucağımızda. Herkese öneriyorum iyi ki tanıdım.
n....s
Şahin Bey'le yolumuz 2014 kesişti iyi kide onu tanımışım önce Allah sonra onun sayesinde 2015 te kızımı kucağıma aldım.İletişimi çok iyi doktor şiddetle tavsiye ediyorum.
Bizde Tüp bebek tedavisine kerar verdik Azerb.Baku istanbul yalova bursa bir bir doktorlar gezdik ama Şahin bey kadar ilgili işinin uzmani ve bizim için en önemlisi insani deyerleri yüksek bizimle bi zat kendisinin ilgilenmesiyle kalbimize girdi))ve kerar verdik Gökte Allah yerde Şahin doktorum iinşallah çocuk hasretimize zon verecek
ya...ç
Şahin hocam her yönden mükemmel bir kişi gülen yüzü ve sabrına diyecek söz yok.Mesleğini severek yapan biri. (Biz ikizlerimizi onun ve ekibi sayesinde gördük ).Rabbim kısmet ederse sevgililer gününde bebeklerimiz doğacak. Hocamı çocuk isteyen bütün arkadaşlarıma tavsiye ederim
he...i
Başka bir merkezde 2 olumsuz tüp bebek denememden sonra Şahin Hocaya gitme kararı aldım ve iyiki gitmişim ilk denememizde hamileyim.Allah ondan ve ekibinden razı olsun. Benim için Bursanın en iyi doktoru pozitif enerjisi,ilgisi ,işine duyduğu saygı Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın,benim kesinlikle tavsiyem, Şahin Hoca Bursada bir numara!
al...e
6 senenin sonunda once yaradan Allah a sonra sizin sayenizde nurtopu gibi erkek bir evlat sahibi olduk cok mutluyuz.6 sene icersinde butun caareleri arasakta bir sonuc alamamistik taki sizi taniyana kadar Allah sizden ve ekibinizden razi olsun.Oglumuz simsi 11 aylik ve ilk adimlarini atmaya basladi.
be...)
şahin hocam allah sizden ve ekibinizden razı olsun sizlerin sayesinde kızım oldu:):) çoooook mutluyum. arkadaşlar kimsenin dedigine bakmayın şahin hoca diyorum. 2 sene dir çocugum olmadı. şahin hoca sayesinde çocugum olduu mutluyuzzz . Acıbadem şahin zeter oglu diyorum. herkese tavsiye ederim. olumlu sonuç alıcak sınız. çooooookk mutluyuzzzzz:):):):):)
Şahin Zeteroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahin Zeteroğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Şahin Zeteroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Şahin Zeteroğlu adresi nerede?Şahin Zeteroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- F.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahin Zeteroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahin Zeteroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şahin Zeteroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahin Zeteroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şahin Zeteroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şahin Zeteroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Şahin Zeteroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları