Vücudumda çok uzun zamandır atılamayan ödem sıkıntısı vardı. Bu şikayetimden dolayı kendisiyle tanıştım. Sadece ödem sorununu çözmekle kalmadı, verdiği bilgiler ve tavsiyelere uygun bir beslenme programı takip edince kolestrolüm de düştü. Raporlu ilaç kullanan bir insandım artık rapor da yok ilaç da, çünkü sistemden düştüm. Kolestrolümü takip eden doktorum da şaşkın.
m....b
Sahir hocayla sağlıklı beslenme sayesinde migrenim geçti..kaşıntılarm gecti...en önemlisiiii gebe kalamiyodum şimdi gebeyiiim.tesekkurler sahir hoca
sa...3
Arka arkaya iki doğumdan sonra,yaklaşık 85 kiloya kadar çıktım,sahir hocam bana öncelikle sağlıklı beslenmeyi öğretti,daha sonra kilo vermeye teşvik etti,aslında sağlıklı beslenerekte kilo alınmayacağını gösterdi.ŞiDeTlE TaVsİyE EdİLİR
na...i
Şimdiye kadar gittiğim diyetisyenlerden çok farklıdır hocam. Onun enerjisi , bilgisi, samimiyeti ve uzmanlığı bambaşka. Hayatınıza dokunduğu anda "İyi ki tanımışım, ne kadar yerinde bir karar vermişim." diyeceksiniz. Sadece diyetisyen değil yaşam koçu, sırdaş, arkadaş... Iyi ki var.
os...n
Sahir beye bir arkadaş tavsiyesi üzerine başvurdum. Sorunum kilolarımdan ziyade birtürlü kontrol altına alınamayan kan şekerimdi. Sahir bey sadece bir diyetisyen değil aynı zamanda yaşam koçum oldu. Sayesinde sağlıklı ve mutlu bir kişi olmakla kalmadım sürekli insülin kullanmaktan da kurtuldum. Verdigim kilolarda cabası. Hayatında artık birşeyleri değiştirmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.
Sahir Beyaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sahir Beyaz, Diyetisyen.
Sahir Beyaz adresi nerede?Sahir Beyaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibaraj Mahallesi Bülent Angın Bulvarı Gülkent Sitesi B Blk Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sahir Beyaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sahir Beyaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sahir Beyaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sahir Beyaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sahir Beyaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sahir Beyaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sahir Beyaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler