tc...t
Sağlık sorunlarım (tansiyon ve diabet) nedeniyle kilo vermem gerektiğinde kendisinden yardım almaya başladım ve kilo vermekte başarılı oldum. Kilo vermek insanın kendi iradesine çok bağlı ancak size o iradeyi kuvvetlendirecek motivasyonu sağlamak da yardım aldığınız doktora bağlı.. Bu konuda Sahure Hanım gerçekten son derece etkili...Kendisine teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.
di...k
Özellikle diyabet beslenmesinde, dirençle kilo verme konusunda uzman! Neredeyse 4 senedir bir ileri iki geri gittim diyet konusunda. Sahure Hanım sayesinde yaklaşık 8 haftada 7.5 kg verdim. İnsülin direnci ve tiroidi olan bir insan için bu inanılmaz bir şey.
mi...r
Ben kendisinin hem motivasyonu hemde beslenme listesinden çok memnunum. birçok arkadaşımda aynı şekilde Sahure hanım a gitmekte. İhtiyacı olana tavsiye ederim.
gü...n
Sahure Hanım. çok güler yüzlü ve motive eden bir doktor. hiç aç kalmadan kilo verdim. kendisini çok beğeniyorum. Başarılarının devamını dilerim . Daha önce kendine gittim ve maddi sebeplerden dolayı yarım bıraktım. Şimdi tekrar devam edeceğim. Herkese tavsiye ederim. Fiyatı da gayet iyi. Boşuna lüks yerlere gidip extradan para vermeyin diyorum bütün kadınlara.
gö...l
Şimdiye kadar tanıdığım en mükemmel insan ve doktor Sizi sıkmadan sağlıklı bir şekilde beslenmeyi yaşam tarzına dönüştürmeyi öğretiyor.Zayıflamak isteyenlere kesinlikle gönül rahatlığıyla öneririm.Güleryüzlü doktorum.Başarılarının devamını dilerin.
gü...r
bence dieytte en önemli şey motivasyon ve azimdir. sahure hanım gerçekten sizi en iyi şekilde tanıyıp yüksek motivasyonu sağlayan bir doktor...kendinize eziyet etmeden doğru beslenerek kilo vermenize yardım ediyor... bence işinde 1 numara...
Sahure Özay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sahure Özay, Diyetisyen.
Sahure Özay adresi nerede?Sahure Özay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halk Caddesi Güven İş Merkezi No: 41/3 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sahure Özay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sahure Özay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sahure Özay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sahure Özay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sahure Özay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sahure Özay hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sahure Özay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler