Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Uzm. Dr. Şahut Duran
Uzm. Dr. Şahut Duran, mesleki çalışmalarına şu an Manisa'da bulunan özel kliniği'nde devam etmektedir.
sa...y
Şahut hocam çok başarılı bir psikiyatr.Yaşadığım depresyon ve kaygıyı çok iyi tespit etti.Tedavide çok detaylı ve ilgili yaklaştı .Randevulara uzaktan devam etmeme rağmen beni çok iyi anlıyor.Burdan hocama selamlar
f.....
Burdaki yorumlara bakarak kendisine ulasmistim.Tereddut etmeden tercih edebilirsiniz.Seanslarda sıkıntılarımı kendisine rahatlikla anlatabildim bunu yapabilmemde ki en buyuk etken tabiki Sahut Beyin kendisiydi.Bence isini layıkıyla yapan bir doktor.Sizi dinledigini yardimci olmaya istekli oldugunu gorebiliyorsunuz.Ben depresyon icin basvurdum kendisine guzel sonuclar almaya basladim daha da iyi olacagimi gorebiliyorum.Obsesif taraflarim oldugunu da kendisi sayesinde farkettim daha yeni basladik sayilir ama kendim icin ilerlemenin bekledigimden cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim.
Bipolar bozukluğum olmasına rağmen mucize gibi bir doktor her şeyi bana bırakmasınıda biliyor yerine göre
mu....
Evlilik terapisi ve DEHB sorunlarım için 1 seneye yakın düzenli olarak randevu almaktayım. Bir hastanın doktoru değerlendirmesi veya puanlaması
belki etik olarak çok doğru olmayabilir, fakat tedavi sürecine başladığımız zamandan itibaren hocamıza çok faydası oldu
kişisel deneyimimi de sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle sadece iş eğitim vb. konularda değil hayatımın her alanında yapmak isteyipte baslayamadığım sürekli ertelediğim hedeflerimi artık belli bir sıraya koyarak ve bunları artık bir alışkanlık haline getirmeye başladım spesifik olmak gerekirse diş fırçalamayı dahi bir alışkanlık haline getiremeyen duş almak elini yüzünü yikamak güne başlamak gibi basit şeyleri yaparken dahi oyalanan ve erteleyen birisiydim etrafın düzeninden dağınıklığımdan da çok bahsetmeye gerek yok.
Şu an farkında olmadan bunları yapmaya başladım.
Buraya yorum yazmakta ertelediğim bir şey idi sonunda atabildim.. eminim siz de atacaksınız :)
di...l
Gömüldüğüm karanlıktan çıkmama özveri ve sabırla yardım ettiğiniz için minnettarım hocam iyiki siz
ay...ı
Hangi görüşten hangi inançtan olursanız olun sizi tarafsız dinleyecek özel hayatınızı çekinmeden anlatabileceğiniz sevecen nazik tutumunun yanında saygılı ve seviyeli mesleğinde tecrube ve birikimiyle soru işaretlerinize beraber çözüm bulabildiğiniz iyi bir hekim. Ordan çıktıgınızda anlaşıldığınızı ve hafiflediğinizi hissediyorsunuz.eşimle ben doktorumuzun bizi süre olarak kesmeden sabırla dinleyip hemen her konuda yardımcı olma çabalarına çok memnun kaldık.insana ulaşıp yardımcı olma niyetini hayat amacı edindiğini anlayabiliyorsunuz. Süren bitti hadi kısa keselim diyip başından savmadı nezaketi bizi memnun etti. Kendimi geliştirme sınır koyabilme kendi isteklerimi göz ardı etmeme keyif aldığım şeylere yönelme noktalarında destekleri ve başarımı takdir etmesi bunu doktorum tarafından duymak kendime güvenimi bir tık daha arttırdı.
s....g
Saut hocama öncelikle çok teşekkür ediyorum
Kararmış olan hayatımı hocamın seansları ile
Tekrar aydınlanması ve yaşama sevincimin atamasında çok faydasını gördüm hocama teşekkür ediyorum
ay...
Yıllardır psikiyatrist deneyimim oldu en fayda gördüğüm Hoca kendisi.Beni dinlerken gerçekten önem vererek dinlediğini, çözüm için yardımcı olacağının güvenini hissediyorum. Teşekkürler Şahut Bey.
Ben memnun kaldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
me...n
Alanında çok iyi uzman ben marmaris ten geliyorum benim hayata bakış açımı değiştirdi kendisinden çok memnunum
Şahut Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahut Duran, Psikiyatri. Size Şahut Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Psikoterapi, Çift Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Madde Bağımlılığı, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, İlişki Terapisi, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Şizofreni Tedavisi.
Şahut Duran adresi nerede?Şahut Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Bulvarı no:232 K:1 D:3 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahut Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şahut Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şahut Duran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şahut Duran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şahut Duran hangi dilleri konuşuyor?Şahut Duran ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şahut Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahut Duran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şahut Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Şahut Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.