İsmetpaşa Mahallesi, Trabzon Cad.Mimar Sinan Apt Kat 5 No 9, Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
Kök Kanal Tedavisi
İmplant
mu...r
Ben son on yılda yaklaşık 10 diş hekimi değiştirdim, değiştirmek zorunda kaldım. Bu şehirde gördüğüm en iyi diş hekimi. Kriterlerim herkesin kabul etiği kriterler. Yani salon hijyeni, ilgi, bekletme yok, ayrıca mesajla hatırlatma.... inşallah böyle devam eder. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Said Nur Ramazanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Said Nur Ramazanoğlu, Diş Hekimi. Size Said Nur Ramazanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, 20'lik Diş Çekimi, İmplant.
Said Nur Ramazanoğlu adresi nerede?Said Nur Ramazanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmetpaşa Mahallesi, Trabzon Cad.Mimar Sinan Apt Kat 5 No 9 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Said Nur Ramazanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Said Nur Ramazanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Said Nur Ramazanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Said Nur Ramazanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Said Nur Ramazanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Said Nur Ramazanoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Said Nur Ramazanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.