Akciğer biyopsisi
Ameliyatsız Varikosel tedavisi (embolizasyon)
Damar açma (anjioplasti) +22 daha fazla
Guatr tedavisi (İğne ile yakma, embolizasyon))
Hemanjiyom tedavisi (İğne ile yakma ve embolizasyon)
Karaciğer biyopsisi
Tümünü gösterHizmetler
Akciğer biyopsisi
Saim Yılmaz Muayenehanesi
Ameliyatsız Varikosel tedavisi (embolizasyon)
Damar açma (anjioplasti)
Saim Yılmaz Muayenehanesi
Guatr tedavisi (İğne ile yakma, embolizasyon))
Saim Yılmaz Muayenehanesi
Hemanjiyom tedavisi (İğne ile yakma ve embolizasyon)
Karaciğer biyopsisi
Karotis Ultrasonografisi
Kemoembolizasyon (TAKE)
Kriyoablasyon
Lazer İle Varis Tedavisi
Meme biyopsisi
Saim Yılmaz Muayenehanesi
Meme fibroadenomlarında ameliyatsız tedavi (dondurma, yakma, vakum)
Meme ultrasonu
Radyofrekans ablasyon
Skleroterapi
Tiroid iğne biyopsisi
Saim Yılmaz Muayenehanesi
Tiroid nodülü tedavisi (yakma, alkol enjeksiyonu)
Tiroid ultrasonu
Venöz varis ultrasonu
Saim Yılmaz Muayenehanesi
Radyoloji uzmanı olduğum 1992 yılından itibaren radyolojinin tedavi edici yan dalı olan girişimsel radyoloji alanında faaliyet gösterdim. Bu dönemde ABD ve Avrupa'da bir çok girişimsel radyoloji merkezinde bulundum, yurt içinde ve yurtdışında 100 den fazla kongre ve sempozyuma katıldım, 70 den fazla bilimsel makale yazdım ve bu makalelere 600 den fazla atıf aldım. Girişimsel radyoloji alanında 100 ün üzerinde kongre bildirisi sundum, kongrelerde 50 den fazla davetli konuşma yaptım. Avrupa Radyoloji Kongresinde ve Avrupa Girişimsel Radyoloji kongresinde değişik yıllarda toplam 4 kez kurs vermek için davet edildim.
2003 yılında dünyada yeni çıkmış olan venöz yetmezlik ve varis hastalığında damar içinden lazer tedavisi ile ilgili çalışmalar yaptım. Konuyla ilgili makaleler yazdım kongre konuşmaları yaptım. Radyoloji Kongresinde “cum laude” yani onur ödülünü aldım.
Aynı yıllarda rahim miyomlarının ameliyatsız tedavisini sağlayan embolizasyon ve ablasyon yöntemlerini uygulamaya başladım. Konuyla ilgili çok sayıda kongre konuşması ve davetli sunumlar yaptım.
Çalışmalarımı 2011 yılından itibaren girişimsel onkoloji alanında da yoğunlaştırdım. Bu dönemde, tümörleri ısıtma ya da soğutma gibi yöntemlerle ya da anjiyo yoluyla yok eden yeni tedaviler uyguladım. Bu yöntemlerden kriyoablasyon ve nanoknife tedavilerini gerçekleştirdim.
s....o
slm sol triodimde nodül vardı adanada yaşıyorum internet aracığıyla saim hocamızla tanıştım endişelenmemi söyledi hocamıza güvenip yanına gidip ablasyon tedavisini uyguladı ortalama sekiz ay oldu şuan gayet iyiyim hocamızı ne zaman arayıp bilgi alsam sağolsun dönüş yapıp ilgilendi teşekkür ediyorum
Hasta
Saim Yılmaz hocam varis tedavisi yaptı inanılmaz memnunum çok başarılı çok kibar ve işini liyakatla yapan çok değerli bir hocamız kendisine ve ekibine çok çok tşk ediyorum ve ısrarla tavsiye ediyorum varis sorunu yaşayanlara
n....k
On ay once talihsiz gecen ameliyatimin ardindan ,sikayetlerim tekrar nüksedince(venöz yetmezlik),uzun araştırmalarım sonucu ,cok değerli; Prof.dr.Saim yilmaz hocamla tanisma firsati buldum...52 yasindayim ve bugune kadar cesitli operasyonlar gecirmis birisi olarak,sunu belirtmek isterim..hastasina guleryuzunu asla eksik etmeyen,ozellikle ruhuna hitap eden,işinin ehli ,candan ve sordugum her soruya,ameliyatta dahi sabirla cevap veren ,aydinlatan benzersiz bir hekimdir...binlerce şükürler olsun bugun girmis oldugum operasyonu son derece,basarili bir sekilde gerceklestirdi..Kendisinin neznin de tum ekip'e sonsuz tesekkurlerimi sunarim..saglicakla kalin..cok sevgiler
Merhaba, Saim hocayla çoklu miyom tanısı konulduğunda tedavi seçeneği ararken önce sitesi aracılığıyla tanıştım. Pelvik MR’ımı degerlendirdi ve bu işlem için uygun bir hasta olduğumu ve bu uygulamadan fayda sağlıyacağımı belirtti.Tesadüfen bulduğum ve çekinerek gittiğim kliniğinden çok memnun ayrıldım. İşlemim başarılı geçti. Kaldığım 2 gün boyunca sürekli ziyaret edip şikayetlerimi sordu ve çok ilgilendi. Kendisi ve ekibini tebrik ediyorum Böylesi DR ve sağlık çalışanlarıyla tanışmaktan ayrıca memnun oldum. Zaten çok başarılı olan hocamızın Başarılarının devamını diliyorum
m....d
Oncelikle Prof. Dr. Saim Yilmaz ve ekibine sonsuz tesekkurler. Canada'da bana tyhroid kanseri (papillier) konuldu yaklasik 3 ay once Mart 2021 tarihinde.
Burada ki (Canada'da ki) tedavi yontemi ne yazik ki tek bir opsiyonluydu, genel cerrahi, yani tum troid bezinin alinmasi seklinde. Bu surecte alternatif tedavi yontemleri de aramaya basladik.
Sonucta Antalya /Turkiye'de Prof. Dr. Saim Yilmaz ve ekibinin Girişimsel Radyoloji konusunda dunyanin bir cok ulkesinden ileride uygulamalari oldugunu ogrendik.
Kendisi ile baglantiya gectik, raporlarimizi gonderdik, sonucta Cryoablation yontemi ile ameliyatsiz igne ile girilerek tedavi yonetmi konusunda anlastik. Bu sebeble Turkiye'ye uctum pandemi de.
Antalya'da ki merkezlerinde operasyonu gecirdim, Cryoablation tekniginin en avantajli kismi hastanede kalmaya gerek olmadan taburcu oluyorsunuz ve agriniz minimal derecede oluyor( tabii burada doktorun uzmanligi da son derece onemli ki ben kendimi bu konuda sansli sayiyorum.) Prof. Dr.Saim bey son derece beyefendi, tecrubeli, donanimli bell ki yuzlerce vakaya bakmis cok tecrubeli bir isim. Operasyon yaklasik 2 saat 45 dakika surdu. Sonucta ayni gun taburcu edildim, aradan yaklasik 33 gun gecti ve su anda hersey iyi ve normal gidiyor. 6 ay sonunda tekrar ultrason ile tumorun kuculup kuculmedigi kontrol edilecek.
Bu surecte edindigim izlenim, grisimci radyoloji konusunda son derece uzman doktorlarimiz var ve bunlarin basinda Saim Bey gelmekte. Klasik Genel cerrahi yontemlerine nazaran, size daha fazla umut veren bir yontem.
Tesekkurler ediyor basarilarinizin daim olmasini diliyorum
Emekli öğretmenim hipertirodi zehirli guatr hastası tanısı olarak Sayım Yılmaz hocaya başvurdum 7 yıl hipertiroidi ilacı kullanmıştım Nödüllerim 6 sm kadar büyüdü ve göğüs boşluğa sarkmaya başladı ameliyat olmam gerekiyordu . Cok araştırdım Meğer dünyada 30 yıldır lazer yöntemi kullanılıyomuş ver İki hafta önce lazer embolizasyon operasyonu gecirdim Kasıktan anjio şeklinde Operasyon sürecini bütün detaylarıyla özverili bir şekilde anlatan ve insanlara karşı çok ılımlı yaklaşan elinden gelen bütün hastalara yardımcı olmaya çalışan çok iyi bi doktor gitmenizi tavsiye ederim Bir gece hastanede kaldım Ertesi gün bile nödüllerimin kücüldüğünü farkettim Ağrı sızı yok Kesik yok sadece bir hafta boğazımda ağrı oldu hanı fazla dondurma yersin ufak kırgınlık O da gecti Profesor Sayım Yılmaz başarılı dünya iyisi bir doktor Cok mutluyum Cok teşekkür ederim
Annemizin pankreas ve karaciğerine ablasyon tedavisi yaptırdık doktor beye,kendisinden çok memnun kaldık,tedavi öncesi yemek bile yiyemeyen annemiz tedavi sonrası yemek yemeye başladı.şuan kemoterapimize devam ediyoruz yapılan kontrollerde kanser hücrelerinde küçülme ve gerileme var.burdan hocamıza bize umut kapımızı araladığı için çok teşekkür ederiz iyiki onu tanıdık..kocaelinden selamlar hocamıza
ma...z
Tiroit nodül tedavim ile ilgili yapmış olduğu başarılı operasyondan dolayı başta Saim beye ve ekibine çok teşekkür ederim tedaviden sonraki müşahede de yakın ilgilerinden dolayı hemşire Merve hanıma ayrıca teşekkürler iyi huylu troit nodülü olan hastalara bu ablasyon yöntemini kesinlikle tavsiye ediyorum ben daha önce burun ameliyatı da oldum inanın ondan çok daha kolay oldu ertesi gün normal hayatıma döndüm en önemlisi de troit bezinizin alınmaması gerçekte Saim bey ve ekibi ülkemiz için bir nimet Allah böyle doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin
ni...m
Aile dostumuzun önerisi ile geldik,iyiki sizi önermiş iyiki varsınız ,sizden önce,3 prof ve 4 uzman doktor görüşünü aldık Eşimin acilen Ameliyat edilmesi Böbreğinin işlev görmediğini,torbalaştığının tanısını koydular.oysa siz Ameliyat'a gerek yok Böbrek işlev görüyor endişelenmeyin,böbreğin üzerinde dev kisin içinden 5 litre sıvıyı eşim hissetmeden operasyonunuzu gerçekleştirmişsiniz,eşim sizi anlata anlata bitiremiyor,iyiki varsınız,ülkemizin ,sizin gibi değerleri olan mesleğini disiplin ve sevgiyle yapan,duyarlı; prof.Akademisyen,İnsanlara ihtiyacı var.İyiki varsınız.Başarılarınızın devamını diliyorum. size ne kadar dua etsek azdır,Sevdiklerinizle nice mutlu yıllar diliyorum.Prof.Dr.Saim Yılmaz'ların çoğalması dileğiyle.sevgi ve saygılar.....Sebahat Oğuz Kara. 18.12.2018.
tu...s
2002 senesinden 2014 senesine kadar tedavim bulunamamıştı ayağımdan kılcar damarlardan sürekli kan fışkırıyordu ve ayağım biyopsi yapılarak çok yaralar açıldı 12 yıl hiç kapanmadı takı sayın hocam Saim Yılmaz beye ondan Allah razı olsun hocamın sayesinde kapanmayan yaralarım kapandı en önemlisi kanama dindi hocamdan ve ekibinden Allah razı olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ailesinden ve sevdiklerinden Allah'ım ayırmasın sayın hocamdan çok Allah razı olsun Allah'ım yüzünü hep güldürsün
Saim Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saim Yılmaz, Radyoloji. Size Saim Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lazer İle Varis Tedavisi, Skleroterapi, Normal randevu, Radyofrekans ablasyon, Mikrodalga ablasyon, Kriyoablasyon, Nanoknife ablasyon, Kemoembolizasyon (TAKE), Pankreas biyopsisi, meme ultrasonu.
Saim Yılmaz adresi nerede?Saim Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konyaaltı Cad. Murat Apt. No: 44/1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saim Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saim Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Saim Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saim Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Saim Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Saim Yılmaz ile İngilizce, Almanca, Fransızca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Saim Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saim Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saim Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saim Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Saim Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar