s....a
Çok tatlı birisi. Hastalarıyla ilgili bir hoca. Kalçamda ağrı vardı, bu sebepten dolayı gittim kendisine. Muayene oldum ve fizik tedavi aldım. Şu an iyiyim, ağrılarım geçti. Fizik tedavi hareketlerini bırakınca ağrılarım oluyor, yapınca olmuyor. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
v....t
Mükemmel bir hoca. 2 defa bel fıtığı ameliyatı geçirdim. Bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Doktor-hasta ilişkisi konusunda da harika bir insan. Her konuda destek olmaya çalışıyor. Gözüm kapalı herkese tavsiye ederim. İletişim kurarken göz teması kuruyor. Uyguladığı tedavilerden de çok fayda gördüm. Allah razı olsun.
h....e
Ağır bir korona geçirdim. Ozon tedavisi aldım. Çok rahatsızlanıyordum. Bağışıklık sistemim çökmüştü. Sayesinde şu an çok iyiyim. Kendimi toparladım. Artık çok sık hastalanmıyorum. Çok memnunum kendisinden. İlgili, bilgili, kültürlü bir insan. Sol dizimde diz kırmayla ilgili sorunum vardı, bu tedavimde iyiye gidiyor. Yavaş yavaş kırmaya başladım.
e....a
Bel fıtığı nedeniyle başvurdum. Fizik tedavisi hizmeti aldım. 10 seans gittim ve bitti. Şu an çok iyiyim. Tedavi öncesinde ve sonrasında tüm açıklamaları yapıyor. Hasta takibi de çok iyi. Verimli sonuçlar aldım. Yardımsever, açıklayıcı ve dinleyici bir doktor. Hastanın yaşam standartlarını kaliteli hale getirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.
k....c
Boyun düzleşmesi ve omuz yırtığı için başvurdum. Seanslardan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Aklımda hiç soru işareti kalmadı. Hastasına zaman ayıran bir hoca. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor. Ben eski hastayım. Diz ağrılarım için de tedavi gördüm. Artık ağrılarım yok. Memnunum kendisinden.
a....b
Boyun fıtığı ve tendinitis için başvurdum. İğne tedavisi, mezoterapi ve fizik tedavi uyguladı. İğne tedavisinden çok olumlu sonuçlar aldım. Saime Hanım hastasını gördüğü anda bile teşhis koyabiliyor. Güler yüzlü ve sakin bir hoca. Ben çok memnunum kendisinden. Hastalarını karşılaması da güzel. Sorduğum her sorunun cevabını kendisinden alabiliyorum.
a....e
Bir dönem torunumuza baktık. Çok bitkin düştük. Eşimle birlikte kendisine başvurduk. Muayene etti ve ozon tedavisine başladı. Seanslar sayesinde artık huzurluyuz. Tüm ağrılarımızı geçti. Yaşamımıza yaşam kattı ellerine emeklerini sağlık. Yaşam kalitemiz arttı. Çevremize öneriyorum. Artık yorulmuyoruz. Saime Hanım pozitif bir insan. İnsan yüzüne bakınca elektrik alıyor. Çok memnunuz kendisinden.
sa...n
Saime Hocam,mükemmel bir doktor hem de güleryüzü ,nezaketi ile harika bir insan.
2011 yılından beri tanıdığım,çeşitli fiziksel rahatsızlıklarımda ziyaret ettiğim hep olumlu sonuçlar elde ettiğim doktorumdur.En son omuz kas yırtığı şikayeti ile başvurdum.kolumu hiç kullanamıyordum.Herzaman ki ilgi ve alakası ile karşılaştım.Kendisi ve fizyoterapisti sizi kadar güzel karşılıyorlar ki kendinizi hasta değil de dostlar arasında misafirlikte gibi hissediyorsunuz.Titizlikle yapılan muayeneden sonra uygulanan ilaç tedavisi ve fizik tedavi sürecinden sonra şu anda kolumu kullanabiliyorum ve her işimi kendim yapıyorum.
İyi ki varsınız kıymetli doktorum.yolunuz açık olsun daha çok insana şifa olacaksınız.
Hocam o kadar anlayışlı ve pozitifki gerçekten motive ediyor. Fibromiyalji hastasıyım bana en iyi gelcek tedaviyi uyguladı ve sayesinde daha iyi hissediyorum.
Kolumda yırtık vardı. Omzumda ağrı oluyor, kolumu oynatamıyordum. Arkadaşımın önerisi üzerine Saime Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1,5 aydır devam ediyorum. Kolumu biraz daha kaldırabiliyorum. Şu an biraz ara verdik. Tekrar devam edeceğiz. İlgisi alakası ve hastaya verdiği enerjisinden dolayı çok memnun kaldım. Tedavi esnasında da sık sık yanıma gelerek çok ilgilendi.
Saime Ay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saime Ay, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Saime Ay adresi nerede?Saime Ay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özel Muayenehane Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saime Ay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saime Ay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Saime Ay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saime Ay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Saime Ay hangi dilleri konuşuyor?Saime Ay ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Saime Ay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saime Ay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saime Ay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saime Ay hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Saime Ay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları