Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
Jinekolojik Cerrahi
Kriyoterapi
Kısırlık
Özel Tepe Tıp Merkezi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Özel Tepe Tıp Merkezi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
Üçlü Tarama Testi
İdrar Kaçırma
İkili Tarama Testi
Özel Tepe Tıp Merkezi
1968 yılında Bandırma'da doğmuştur.Üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde başlamış 1992 senesinde bitirmiştir. İhtisasını Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasımı Haydarpaşa Numune Hastanesinde tamamlamış ardından 1997-2000 yıllarında Sultanbeyli Saygı Hastanesinde görev yapmış ve 2000-2005 yıllarında Atlas Hastanesinde hizmet vermiştir. Halen Özel Tepe Tıp Merkezinde hastalarına hizmet vermektedir.İnfertilite tedavisinde Nöralterapi uygulamaktadır.Evli ve bir çocuk annesiyim.
ed....
Saime hanım o kadar ilgili ve bilgi ki her konuda sizinle güleryüzle ilgilenip detaylıca bilgi veriyor aklınızda hiç soru işareti kalmıyor. Hem polikistik over ile ilgili hem nöralterapi için kendisine gidiyorum. Başarılı tedavi sonucu şu an hamileyim. Çok memnunum kesinlikle gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Zaten ilk gidişinizden sonra evet bundan sonra başka yere gitmeme gerek yok hissiyatını alıyorsunuz. Ayrıca asistanına da her konuda destek oluyor, sıkılmadan detaylı bilgi verip yardımcı oluyor.
r....y
Yorumlara bakıp gittim ilk gidişimdi we aşırı gebelik korkularım ve panik atağım wardı Saime hanım ve asistanı gayet güler yüzlü samimi geldi bana dikkatli ve açıklayıcı bilgi verdi Doktor hanım ve asistanından çok memnunum kaldımBundan sonra ki doktorum Saime Şirin Çuhadar inşallah Tabi ki gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
ö.....
19 yıl önce kızımı güvenilir ve güler yüzlülüğüyle dünyaya getirmişti. Çok beğendiğim ve güvendiğim bi doktor yıllar sonra tekrar muayene olduğum için çok mutluyum
Bir sürü hastane ve doktor muayenesinde tespit edilemeyen kist ve miyomlari bularak hastaligima şifa olan doktorumuzu hem bilgisi hem insaniyeti açısından çok beğeniyor ve tavsiye ediyorum.
Gebelik kontrolü için gidildi. Muayene sırasında çok ilgili ve açıkladıydı. Muayene sonunda güler yüz ile uğurladı.
d....a
Daha önce yorum yapmıştım ve doğum ardından görüşümü yenileyeceğimi dile getirmiştim. Saime Şirin Hocamı gönül rahatlığı ile herkese öneririm. Kesinlikle hem mesleğinde çok iyi hem de diğer saglik görüşleri çok kıymetli. Sadece doğum sürecinde değil, doğum sonrasında da annenin takibi yaparken bebeğin takibini de yapıyor. İlgisi ve güler yüzü ise bir hastayı rahatlatarak güvenle tedaviyi tamamliyor. Benim oğlum şuan 2.5 aylık ve iyi ki iyi ki karsilasmisim diyorum. ayrıca Şile den kendisine gidiyoruz ve eşim ile iş yogunlugumuza rağmen randevularda hiç sıkıntı yaşamadık.
ar...u
Çok tatlı Güler yüzlü doktorum ilgisi sayesinde hamile kaldım şimdi 1,5 aylık hamileyim gebelik takibimi de yapıyor
z....a
Saime Hocayı ben de yorumlardan keşfettim ve iyi ki karşılaşmışız. Şu an 35 haftalık hamileyim ve yaklaşık üç aydır kendisiyle takip yapıyoruz, çok memnunum. Enerjisi, anlayışı, beni rahatlaması... Bunların hepsi çok kıymetli. İnşallah sürecin sonuna kadar böyle keyifle ilerkeriz...
so...l
Gkebelik kontrolüne gittim ilk gebeligim cok guzel ilgilendiler heyecanimi ilk defa doktorumla yasadim mutlu bir giris ile baslayip mutlu sonla ciktim cok guzel ilgileniyorlar guleryuzleri daim olsun iste benim doktorum Saime Şirin Çuhadar gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz .
du....
Perinatoloji de takipli 29 haftalık gebeyim ve ilk bebegimi 16 haftalık kaybettim. Korkularım ve kaygılarım çok fazlaydi. Saime Şirin hocamı tesadüfen internette araştırma yaparken denk geldim ve muayeneye gittim. Keza bu gebeligimde ilk haftalar bir çok doktor ile görüşmeye gittim ama içime en çok Saime Şirin hocam sindi ave sürece beraber devam ediyoruz. İlgisi, bilgisi ve güler yüzü gerçekten hem huzur hem güven veriyor. İstediğim zaman ulaşabiliyor ve sorularıma cevap alabiliyorum. Ayrıca asistanı da kendisi gibi nazik ve güler yüzlü, her gittiğimde enerji dolarak ayrılıyorum. Bebeğimi kucağıma aldığımda yeniden duygularımı ve tecrübemi sizinle buradan paylaşacağım.
Saime Şirin Çuhadar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saime Şirin Çuhadar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Saime Şirin Çuhadar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Planlaması, İdrar Kaçırma, Cinsel İlişkide Ağrı, Doğal Doğum, Doğuma Hazırlık Eğitimi, Jinekolojik Cerrahi, Randevu, Myomektomi, Kısırlık, Gebe Takibi.
Saime Şirin Çuhadar adresi nerede?Saime Şirin Çuhadar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ihlamurkuyu Mahallesi Alemdağ Cad. No:253 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saime Şirin Çuhadar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saime Şirin Çuhadar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Saime Şirin Çuhadar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saime Şirin Çuhadar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Saime Şirin Çuhadar hangi dilleri konuşuyor?Saime Şirin Çuhadar ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Saime Şirin Çuhadar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saime Şirin Çuhadar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Saime Şirin Çuhadar hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Saime Şirin Çuhadar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saime Şirin Çuhadar hangi sigortaları kabul ediyor?Saime Şirin Çuhadar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları