ş....
Merhaba, medical park Maltepe hastanesinde muayeneye gittim. Kilo problemi sebebiyle gittim. Detaylı tetkiklerden sonra okadar açıklayıcı ve net bilgiler verdı ki hocamıza çok teşekkür ederim. İyi ki böyle ince, iyi enerji veren doktorlarımız var. Şiddetle tavsiye ederim.
fe...h
super doktur
se...z
Baş ağrısı,çarpıntı,yüksek tansiyon nedeniyle Gümüşsuyu hastahanesine baş vurdum, beni Saip bey'e yönlendirdiler, yapılan EKG ve ilaç tedavisi akabinde kilo da vererek ben iyileştim...Güler yüzlü olması, gerektiği gibi davranması, benim kriterlerimde bir doktor olduğu için; hastalığım ne olursa olsun tekrar giderim...Kendisine teşekkür ederim...
Saip Toprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saip Toprak, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Saip Toprak adresi nerede?Saip Toprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Mahallesi Papatya Sokak No:15 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saip Toprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saip Toprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saip Toprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saip Toprak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saip Toprak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saip Toprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Saip Toprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Fatih Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla