Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Tümünü gösterHizmetler
Romatoloji Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Doç. Dr. Sait Burak Erer Muayenehane
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Doç. Dr. Sait Burak Erer Muayenehane
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
sd...z
Burak Bey alanında uzman , hastalığın takibini dikkatle yürüten, her gittiğimde bir önceki randevuda aldığı notlar ile hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan doğru değerlendirmeler yapan son derece başarılı bir hekimdir. Romatoid Artrit rahatsızlığım nedeniyle Doktor Bey ile tanıştım ve tedavi sürecinde hiçbir sorun yaşamadım. İstanbul dışından muayeneye geliyorum; muayene öncesinde ve sonrasında yapmam gerekenler konusunda iletişim halinde oluyoruz, kendisine ulaşmakta ve dönüş almakta da bir sorun yaşamadım.
Aynı zamanda kendinizi çok rahat hissedeceğiniz, muayene sırasında aklınıza takılan ne varsa rahatlıkla sorabileceğiniz samimi, güler yüzlü ve anlayışlı bir insandır. Çok memnunum.
a....ö
İltihaplı romatizma hastasıyım tedavi süresinde olduğum halde geçmeyen ağrılar şişler vardı.Burak beyin tedavisi sayesinde şimdi çok daha iyiyim.Bence bütün Romatoid artrit hastaları Burak beyi tercih etmeli. Muhteşem bir doktor Allah razı olsun
al...i
I had gone to many doctors but none could diagnose my hip problem, luckily when I found dear Dr Sait Burak, I became hopefully better by his precise diagnose and best approach for healing, I am still under his medication. He explains everything step by step and makes you fully understand of what you need to do. Indeed he is very professional and has a great personality.
z....y
DR.SAİT BURAK bey ile ilk görüşme 2022 de başladı ,pandemi dönemine denk geldiği ve uzak şehirde olduğum için online görüşme yapıldı.Fiziksel muayene olmamasına rağmen (bu arada ben ANKİLOZAN SPONDOLİT ve SEDEF ROMATİZMASI hastasıyım )sıkıntılarımı hep aradığımız!!! sevecen,sıcak tutumu ile dinleyip yönlendirdi , tedavi sonucunda da daha rahat yaşantımı idame ettim.Bu tür hastalıkların zaman zaman tıkanma noktasına gelebiliyor,bende hocamın görüşlerini alarak daha etkin bir tedavi sürecine başlayacağım.Hocamızın yenilikçi,araştırmacı yönünü ve hasta yaklaşımı konusunda gönülden kutluyorum…
Burak Hocaya babam icin gittik. Kendisi retroperitonel fibrosis hastasi. Cok ender gorulen bir hastalik oldugu icin Romatoloji uzmani hekim arayisimiz vardi. Burak Hoca oncelikle hastaligi ve etkilerini acikladiktan sonra diger hangi branşlar ile kontrollu olarak ilerlememiz gerektigini, tedavi seceneklerini ve surecin nasil ilerleyecegini detayli bir sekilde anlatti. Bu hastalik babamin bobreklerini etkiledigi icin ürologumuzun uyguladigi tedaviler esansinda da hep irtibat halinde kaldi. Nitekim su anda surec kendisinin belirttigi gibi ilerliyor. Tum bunlarin yaninda Burak Hocamiz babam gibi zor bir hastayi dahi psikolojik olarak rahatlatmayi basarmis bir hekimimiz. Hasta psikolojisini bu kadar onemseyen ve yardimci olmaya calisan baska bir doktor gormedim. Uyguladigi tedavi sayesinde babamin rahatsizliginin ilerlemesini durdurdu ve durumu giderek daha da iyiye gidiyor. Ne zaman ihtiyac duysak Burak Hocamiza ulasabildik. Bu da bizim icin onemli bir husustu.
ze...r
Kalça ve bel ağrısı sebebiyle iki haftadır ağrı çekiyordum. Sait Bey’i Allah karşımıza çıkardı.. Ağrılarım dindi, daha da iyi olacağım inşallah, Sait Burak Bey, gözünüz kapalı kendinizi emanet edebileceğiniz nadir doktorlardan.
öz...a
Romatizmal ağrılarına çare bulmak için aylardır kaç doktora giden ve bir türlü iyilesemeyen anneciğim için doktor arayisindayken, Sait Burak hocaya ulastim.Hekimliği, hastayla olan iletisimiyle kendisinden çok memnun kaldık. Gönülden tavsiye ederim.
m....d
İçeri girer girmez sizi iyi hissettiren bir hekim, sabırla dinlendi tüm detayları anlattı tetkikleri birlikte inceledik süreç hakkında beni bilgilendirdi. A.s hastasıyım kendisinin tedavisi ile iyi olacağıma inanıyorum
e....
Harika bir doktor Sait Burak Bey. Romatoid artritit ile mücadelede sadece ilaç ile değil, psikolojik ve fiziksel olarak etkin olabilmeyi öyle güzel, öyle yalın anlatıyor ki.. yıllardır süregelen, uyutmayan ağrılarıma uyguladığı etkin tedavi ile çözüm bulan, ağrılarım her aklıma geldiğinde kendisine nasıl dua ettiğimi anlatamam. İyi ki 3 yıl önce başka bir uzman doktor tavsiye etmiş de gitmişim
Romatolojik rahatsızlığım sebebiyle muayene oldum. Burak hoca çok ilgili bir hekim. Detaylı muayene ederek tüm soruları içtenlikle yanıtlıyor.
Sait Burak Erer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sait Burak Erer, Romatoloji, İç Hastalıkları. Size Sait Burak Erer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Romatoloji Randevusu, PRP, Ana(Antinükleer Antikor), Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Tam Idrar Tahlili(Tit), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Ozon Tedavisi, Randevu, İç Hastalıkları Randevusu.
Sait Burak Erer adresi nerede?Sait Burak Erer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Valikonağı Cad. Fulya Sk. No:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sait Burak Erer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sait Burak Erer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sait Burak Erer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sait Burak Erer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sait Burak Erer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sait Burak Erer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sait Burak Erer hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Sait Burak Erer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sait Burak Erer hangi sigortaları kabul ediyor?Sait Burak Erer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Romatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar