ö....k
Ben sait hocada halluks valgus ameliyatı oldum ve o kadar memnun kaldım ki hem güler yüzü hem anlayışı ile çok iyi ve alanında uzman bir doktor.
al...
Elden MetaKarp kırığı ameliyatı oldum platin takıldı 20 gün sonra Günlük İşlerime Geri döndüm... İşinde Hem Uzman Hemde Naif bir insan Güleryüzlüğü ve Motivasyon verici olması hastalara Moral Oluyor Hasta Ayrımı yapmadan herkese eşit ve objektif şekilde yaklaşması Çok Erdemlice İnşallah Tarsus'ta Kıymeti Bilinir ve Uzun süre Kalır ...
e....a
Sait hocama çok teşekkür ediyorum halamızın geçmeyen omuz sıkıntıları vardı. Çok başarılı bir takip tedavi sürecimizden sonra omuz ameliyatı ile sağlığına kavuşturdu. Gerek güler yüzü gerek ilgisi gercekten takdire şayan. Teşekkürler Sait hocam.
me...
Annemin dizlerindeki kireçlenmeden dolayı ameliyat olması gerekiyordu Ama torunlarına baktığı için hep erteledi. Dizleri artık yürütmeyecek duruma gelince doktor arayışına girdik. Bi yakınımızın tavsiyesi ile Kayseriden çıkıp Sait hocama gittik. Ameliyattan çok korksakta hocam bize o güveni verdi. Allah razı olsun annemi yeniden ayağa kaldırdı
e....d
Sait beye menisküs için başvurmuştum. İyi ki de kendisi ile yollarımız kesilmiş diyorum. Güleryüzü, yaklaşımı, aklınızdaki bütün soru işaretlerinizi tek tek cevaplaması insanı çok rahatlatıyor. Ameliyat ve devamında ki süreçte ilgi ve takibiyle gerçekten de bu süreci olabilecek en rahat şekilde atlattım. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Sait Dalyan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sait Dalyan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Sait Dalyan adresi nerede?Sait Dalyan adresini belirtmedi. Sait Dalyan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Sait Dalyan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sait Dalyan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sait Dalyan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sait Dalyan hangi dilleri konuşuyor?Sait Dalyan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sait Dalyan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sait Dalyan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sait Dalyan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sait Dalyan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sait Dalyan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.