Op. Dr. Sait Kağan Doğruer

Özel Anatolia Hospital Lara
Güzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9, Muratpaşa

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Anatolia Hospital Lara Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları

Mrb ismim Ramazan AKAY.İdrarımı yaparken kan geldi ve bunun üzerine devlet hastanesine gittim.Orada bana ultrasonyon falan yapılmadan direk sistoskopi uyguladılar ve patoloji almadan direk kötü huylu mesane kanseri dediler.O an dünyam tersine döndü.Hemen doktor araştırmasına başladık ve Özel Lara Anadolu Hastanesine geldik ve sayın hocamız Kaan Bey başarılı bir şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi.Ameliyat sonrasında tedbir amaçlı 6 haftalık koruyucu aşı uygulandı.Kaan Bey bizzat kendisi bu tedaviyi yaptı.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası ve aşının yapılması aşamasında sayın hocamız Kaan Beyin babacan,humanist,nazik yaklaşımı kendimi çok ama çok iyi hissetmemi sağladı.Sayın hocamızın hastalarına bir doktor-hasta ilişkisinden ziyade arkadaş gibi kardeş gibi yaklaşması,işini titizlikle yapması insanı hem mutlu ediyor hem de kendisini güvende hissetmesini sağlıyor.Sayın hocamıza ve çalışma ekibine göstermiş oldukları bu özverili çalışmadan dolayı çok teşekkür ederim.İyiki varsınız sayın hocam.Eğer sizinde böyle bir rahatsızlığınız varsa hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla hocamıza tedavi olabilirsiniz.

Profili düzenle veya yönet