ha...z
Hayatım boyunca gördüğüm en iyi teşhis koyan bilgili mütevazi çok iyi bir doktor.Benim yan tarafımda çok iri et beni vardı onu yaktı ve BENDEN kurtuldum.Ayrıca yüzümde küçük sallanan beyaz et beni gibi şeyler vardı onlara da bir merhem vererek yok olmasını sağladı.Kendisine tekrar teşekkürlerimi sunar başarılar dilerim.
Şakir Çağırgan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şakir Çağırgan, Dermatoloji.
Şakir Çağırgan adresi nerede?Şakir Çağırgan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alan Kuyu Mevkii Turgutlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şakir Çağırgan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şakir Çağırgan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şakir Çağırgan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şakir Çağırgan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şakir Çağırgan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şakir Çağırgan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şakir Çağırgan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Turgutlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Turgutlu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Turgutlu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Turgutlu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatologlar
Turgutlu bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Dermatologlar
Turgutlu bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Dermatologlar
Turgutlu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Turgutlu bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Dermatologlar
Turgutlu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Dermatologlar