Merhaba,
Ben Eren Yıldırım, Girne Üniversitesi Psikoloji bölümünü bölüm ikincisi ve fakülte ikincisi olarak bitirdim. Lisans eğitimim boyunca bölüm ve bölüm dışı alanlarda çalışmalarım bulunmaktadır ve bunlarla brlikte iş yaşamına ve insan ilişkilerine dair deneyimler kazandım. Bunların yanında ise problem çözme, etkili iletişim ve empati kurma konularında kendimi oldukça geliştirdim. Kişisel ve profesyonel gelişimime katkıda bulanacak fırsatları değerlendirmeye ve psikoloji alanındaki bilgilerimi daha da ileriye taşımaya ve uygulamaya hazırım durumdayım. Bölümümün gerektirdiği bilgi ve donanım ile bölüm odaklı uygulama safhasına geçmek ve kendimi geliştirmek için oldukça hevesliyim. Psikoloji alanında gerek yüz yüze gerek online oldukça fazla seminer, eğitim ve kurslara katıldım. Bu eğitimler yetişkin ve çocuk, ergen alanlarına yönelik eğitimlerdi. Okul kulübüm, Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği (KTPD), Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG), Girişimci Psikologlar Derneği (GİPDER), Genç Psikologlar Dayanışma Platformu (Gençpsider) gibi kurumların eğitim ve kurslarına katılım sağladım şu anda ise Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği'nin (BDPD) verdiği Tanı ve Değerlendirme eğitimimi tamamlamış bulunmakta ve Hakan Türkçapar'ın anlatımıyla Bilişsel Davranışçı Terapiler eğitimi almaktayım.
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Şakir Eren Yıldırım adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şakir Eren Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şakir Eren Yıldırım, Psikoloji.
Şakir Eren Yıldırım adresi nerede?Şakir Eren Yıldırım adresini belirtmedi. Şakir Eren Yıldırım yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şakir Eren Yıldırım adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şakir Eren Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şakir Eren Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şakir Eren Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şakir Eren Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şakir Eren Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Şakir Eren Yıldırım ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şakir Eren Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şakir Eren Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şakir Eren Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.