a....t
Doktorumuza safra kesesi ameliyatı için gittik kendisi çok ilgili ve insanı rahatlatan biri eşim çok korkuyordu korkularını geçirdi ameliyat oldu 2 günde sağlığına kavuştu kendisine ve ekibine 2.genel cerrah bölümü hemşerilerine tekrar teşekkür ederiz iyiki varsınız
gi...n
Çok çok iyi ve başarılı bir doktor daha önce 2 ameliyat oldum hiçbir sıkıntı yaşamadım güven veren bir doktor mide şikayetlerim vardı korkumdan gidemedim doktora Mehmet Salih arslanın belli bir süre yer değişikliği olmuştu geri geldiğini görünce hemen randevu oldum ve endoskopi oldum ondan başkasına yaptıramazdım doktoruma ve endoskobi ekibine teşekkür ederim çok ilgili güleryüzlüydüler iyi ki geldiniz MEHMET SALİH ARSLAN ☺️
mi...r
işini çok seviyor bu yüzden işinde çok iyi .Hastalarına karşı çok duyarlı.O nun hastası olmak ayrıcalıktır.
Salih Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Arslan, Genel Cerrahi.
Salih Arslan adresi nerede?Salih Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salih Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Salih Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar