Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Tarsus Dil ve Konuşma Merkezi
Mersin Tarsus bölgesinde çalışan ilk dil ve konuşma terapistidir.
Çalışmalarına kurucusu olduğu Tarsus Dil ve Konuşma Merkezinde devam etmektedir.
şe...
Salih hoca çok ilgili güler yüzlü oğlumda konusma gecikmesi var 2 seans oldu gidiyoruz
t....k
Salih bey tanıdığım en iyi dkt lerinden. Biri. Özel bir çocuğum var ve normal bireylerden daha geç öğrenme sağlıyor fakat Salih bey ile aradaki bu farkı çok kısa sürede kapatacağımıza inanıyorum. Başlayalı bir ay oldu sadece bu kadar sürede bile basit cümleler kurmaya başladık( hiç cümlemiz yoktu)
s....ö
Derslere başlamadan önce konuşurken takılma sorunlarım vardı Salih hoca sayesinde artık yok denilicek kadar gösterdiği ilgi ve destekten çok memnun kaldım
Uzun süreli gözlemlerim ve Araştırmalarım sonucunda 5 yaşındaki oğlum için konuşurken artan takılmalar nedeniyle (kekemelik) Salih Bey’e başvurduk. Yorucu ve zorlu bir süreç içerisinde iken çok hızlı bir sürede takılmalarımız sonlandı üstelik terapi seanslarımız sadece konuşmaya değil davranışlara da olumlu yönde yansıdı . Süreç boyu özverisi ve destekleri için Salih Bey ‘e minnettarız . İleriki sosyal yaşam ve psikolojik anlamda yorulmadan önce mutlaka danışanlık hizmeti almanızı tavsiye ederim erken müdahale ile Salih Bey sayesinde artık bunun üstesinden gelmiş olmanın sevincini ailecek yaşıyoruz
se...t
Hocamın seansları çok güzeldi benim kekemeliğim nasıl başladı niye geçmiyor bunların hepsini konuşa konuşarak bulduk ve bunların numara nasıl geçirebileceğimi bana öğretti bundan sonra gece konuşmalarında da böyle çeşitli aktiviteler yaptık bunlarda çok güzeldi çok eğitici çok öğretici şeylerdi
m....b
Mutasyonel Falsetto (Puberfoni) şüphesiyle gittiğim klinikte Salih bey ve ekibinin ilgi alaka ve bilgi birikimleri sayesinde daha öncesinde tiz tonlarda olan sesim sağlığına kavuştu ve şuan daha rahat ve karakterime uygun bir ses tonuyla konuşabiliyorum.
f.....
Yıllardır yaşadığım ses kısıklığı nedeniyle, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. tek seansta sorunumu çözdü. Sonrasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan da gayet memnun kaldım. Şiddetle tavsiye ederim.
7 yaşındakı oğlumun kekemelik sorunu vardı 3-4 aylik bir zamanda Salih hocamz sayesinde bu bir sorun olmaktan cıktı. Oğlum kendini sosyal ortamdan çeken konusmak ve okuma dahi yapmak istemeyen birisiydi şimdi artik daha aktif. Konuskan hiç susmak istemiyor sanki zincirlerinden kurtuldu. Bu hocamızın sayesinde işini gercekten de iyi yapan birisi. Kolay ulasilabilir Guvenilir ve iletisimi çok çok iyi birisi.
e....m
3 yaşında oğlumuz anne, baba, dede.. gibi bir iki temel kelime dışında konuşma problemi yaşamaktaydı. Geç konuşmanın bütün gelişimini, sosyal etkileşimini olumsuz etkileyeceğinden kaygılanmaktaydık. Her terapisine oğlumuzun aynı heyecan ve hevesle gittiği Salih Bey sayesinde şimdi özgüveni pekişmiş, anlatmalara doymayan, evin içinde bıcır bıcır konuşup dolaşan bir oğlumuz var Bizimle de çevresiyle de ilişkisi bambaşka boyutta artık. Kendince söylemeye çalıştığı her yeni kelimede, düzeltmeye çalıştığı her seste Salih Bey'in emeği kendini ziyadesiyle gösteriyor. Herşeyden önce her çocuğun aynı gelişim süreçlerini aynı şekilde takip etmeyeceğini kabul ederek, lakin ertelemeden de, en doğru zamanda en doğru müdahaleler ile, çok kısa sürede nelerin ne kadar değiştirilebileceğini Salih Bey'in desteği sayesinde deneyimlemiş olduk. Bizimle benzer hikayesi olup da erişim sağlayabilecek aileler de mutlaka Salih Bey'in bu desteğinden faydalanmalı.
t....k
6 yaşındaki oğlum için Salih Hoca’ya gidiyoruz süreci çok iyi ilerletiyor , bir terapist olarak yaklaşımı ve kaygılarımızı dikkate alması bizi memnun ediyor. Konuşma gecikmesi yaşayan oğluma ve ebeveyn olarak bizlerede katkısı da çok iyi .
Salih Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Arslan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Salih Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Oyun Terapisi, Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Salih Arslan adresi nerede?Salih Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altaylılar Mahallesi, Orhun Caddesi, No: 40/A, 33420 Tarsus/ MERSİN Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Salih Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Salih Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Salih Arslan hangi dilleri konuşuyor?Salih Arslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Salih Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Salih Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Salih Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.