Alkali Diyet
Gazi Kemal Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Tütüncüler İş Merkezi 71/A Kat:1 (Sevgi yolu üstü Evkur'un 50 metre ilerisi), Kütahya
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Reform Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi
Üniversiteyi tamamladıktan hemen sonra Fit Life Arena Spor Merkezinde Beslenme ve Diyet Danışmanı olarak göreve başladım. Daha sonra Reform Beslenme ve Diyet Danışma merkezini açarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyim.
r....k
Kesinlikle tavsiye ediyorum 7 aylık bir süreçte yaklaşık 39 kilo vermemde çok yardımcı oldu bu zamana kadar defalarca diyete başlayıp bıraktım taki Salih abi ile tanısıncaya kadar diyetisyenden ziyade bi abi bi arkadaş gibi davranarak yaklaşıyor Buda insanı çok rahatlatıyor Salih abi ile diyetin aç kalınarak yapılmadığını öğrenmiştim oldum. herşey için teşekkür ederim abi…
ya...3
Doktorum şeker ve yağ oranımın yüksek cikmasi sonucu diyestisyene gitmemi önerdi.bende internetten kime gidebilirim diye baktigimda karsima salih bey cıktı. Ve ona danışma kararı aldım. Tahlillerim sonucunda gerekli beslenme programi uygulayarak kilo vermemi sağladı. Güleryüzü ilgi ve alakası icin teşekkür ederim.Salih beyin tavsiyeleri için tanışmanizi tavsiye ediyorum.
r.....
Kısa bir dönem önce beslenme alışkanlıklarımın dışına çıkarak 3 ay gibi bir sürede aşırı yemek sonucu 78 kilodan 87 kiloya kadar çıktım. Kendi çabamla kilo veremediğim için tavsiye üzerine Salih beye danıştım. Yapmış olduğu tahlil sonucu gerekli beslenme programını uygulayarak nerdeyse 2 ay bile olmadan 78.5 olan ideal kiloma geri döndüm. Bu Süreç içerisinde ödül niteliğindeki yeterli opsiyonları ve piskolojik desteği sayesinde hiç zorlanmadan rahat bir şekilde diyetimi yapmış oldum. Özellikle kilo verme konusunda önyargılı olan ve kendine güveni olmayan kişilerin, genç ve espirituel kişiliğiyle insanları rahatlatarak diyet yaptıran salih beye danışmanlarını tavsiye ederim
se....
Salih Bey ile danışanı olduğu bir arkadaşımın tavsiyesiyle yollarımız kesişti. Sayesinde 1 ayda tümü yağdan olmak üzere 3 kg verdim ve kas oranımda artış oldu. İçine sığamadığım tüm eski kıyafetlerime geri dönüş yaptım :) Kilo veriminin dışında nasıl beslenmem gerektiğine dair bir disiplin edindim. Yemek pişirirken ne kadar yağ eklemeliyim, ne kadar süt ve ürünleri tüketmeliyim, porsiyonlarım ne olmalı, hangi besinler birbirinin muadili olabilir, vs vs. Şimdi tüm edindiğim bilgiler ışığında verdiğim kiloları koruyorum. Doğru bildiğim tüm yanlışları düzelttim. Ayrıca, Salih Bey asla çok sevdiğim besinleri tüketmemi yasaklamadı. Örneğin, diyetimde çikolatam hep vardı ve bu şekilde hem çikolatamı yedim hem de kilomu verdim. Salih Bey'e çok şey borçluyum, çok teşekkür ediyorum kendisine.
ha...r
Bir gün internetten araştırdım Kütahya da diyetisyen olarak kime gidebilirim diye karşıma Salih Çavuşoğlu ismi çıktı ve bir gidip danışmalıyım diye düşündüm iyi ki o gün böyle bir karar vermişim. Sağlıklı beslendiğimi zannediyordum ama yanlış zamanlarda bile beslenmek insanı sağlıklı ve form da tutamıyormuş. Salih Bey hiçbir ilaç desteği olmadan nasıl form da ve sağlıklı kalınır bunu öğretti Eylül 2015 de başladık yolumuza şimdi koruma ile devam ediyoruz,emekleri ve gülen yüzü için çok teşekkür ediyorum ve mutlaka Salih beyin tavsiyeleri için tanışmanızı tavsiye ediyorum.
ay....
Kütahya'da sağlıklı kilo verip formda kalmak isteyen herkese önerebileceğim güvenilir bir adres. Muayenehanesi temiz ve ferah. Salih bey kilolu bir kişiye nasıl yaklaşması gerektiğini iyi biliyor ve çok iyi motive ediyor. Diyet ve sağlıklı beslenme ile ilgili korkularınız varsa onlardan sizi kurtarıyor. Yanlış diyet kurbanı olmamak, kulaktan duyma bilgilerle yada sağlığa zararlı haplarla sağlığınızdan olmamak için Reform Diyeti deneyin. Unutmayın her diyet herkese uygulanmaz. Güleryüzlü Salih beyin bilgilendirmeleri ve size özel hazırladığı diyet programı ile eminim pişman olmuyacaksınız..
Salih Çavuşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Çavuşoğlu, Diyetisyen. Size Salih Çavuşoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Yaşam Koçluğu, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Obezite, Kilo Problemi, Diyabet Diyeti, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Alkali Diyet, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Salih Çavuşoğlu adresi nerede?Salih Çavuşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Kemal Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Tütüncüler İş Merkezi 71/A Kat:1 (Sevgi yolu üstü Evkur'un 50 metre ilerisi) Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Çavuşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Çavuşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Salih Çavuşoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Salih Çavuşoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Salih Çavuşoğlu hangi dilleri konuşuyor?Salih Çavuşoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Salih Çavuşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Çavuşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Çavuşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Çavuşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Salih Çavuşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.