Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Nöralterapi
Ozon Tedavisi
Subkütan Enjeksiyon
Salih Eken Yaşam Danışmanlığı Merkezi
Metabolic Balance Tıp Enstitüsü Uluslararası Klinik Araştırma Grubu'na üyeliği bulunmaktadır.
Bel ve boyun fıtıklarının manuel holistik terapi ile düzeltilmesi, Omurga hizalanması ilgi alanları içerisindedir.
Sağlık Bakanlığı onaylı HACAMAT (Kupa Terapisi) uygulamaktadır.
Kilo verme , Formda kalma Veya Kilo almaya yönelik takip, eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.
d.....
Tedavimin üstünden geçen zamanla yazmak istedim.Salih beye gittiğimde makarna bile karıştıramaz sürekli omuz kol ağrısı ile gitmiştim İyiki karşıma çıkarmış tavsiyeyle gitmişim 3 seans mucize yaptıktan sonra ne ağrılarım ne bı iş yaparken yorgunluğum kaldı. Teşekkürler ediyorum kendisine.
n ...
Ayak bileğimdeki tendon rahatsızlığı sebebi ile kendisine muayene oldum. Kök hücre tedavisi uygulandı. Şu an süreç devam ediyor. Fakat doktorumuzun beyefendiliği ilgisi en önemlisi hastayı rahatlatması ortamın temizliği hemşire hanımın Güler yüzü ve güzel hizmeti takdir edilmeyecek gibi değil. Kendilerine sonsuz teşekkürler. Başarılarının daim olması dileğimle
fe...n
Diz eklem rahatsızlığı konusunda tedavi oluyorum.cok memnunum.her anlamda tedavi yöntemi ve takikibi için değerli hocama tesekkurler ederim
o.....
Bel fıtığı sebebiyle öneri üzerine gittim Salih Bey'e. Aynı şekilde babamı da bel fıtığı sebebiyle götürdüm. Doktorlar babamın beline 5 tane platin takılması gerektiğini söylemişti. Salih Bey doğru tedaviyi uygulayarak ağrılardan ameliyatsız kurtardı. Bana da egzersiz tedavisi uyguladı. Hastaya davranışı ve yaklaşımı ile dörtdörtlük bir doktor. Tedavi noktasında da çok başarılı bir hekim.
Uzun yıllardır doktorum. En son boyun ve bacak ağrısı sebebiyle gittim. Aldığım hizmetten de çok memnunum. Fizik tedavi uyguladı. Ağrılarım geçti. Şu an gayet rahatım. Doktorumdan çok çok memnunum. Herşeyiyle dörtdörtlük bir insandır. Hastasına karşı çok nazik ve kibar yaklaşır. Detaylı bilgi vererek hastayı rahatlatır. Hem tedavi noktasında hem de hastaya yaklaşımı olarak son derece memnun olduğum harika bir doktor. Tanıdığımın tavsiyesi ile gittim ilk olarak. Kendisinin de yaklaşık 40 yıllık doktorudur.
Salih Bey uzun yıllardır aile doktorumuzdur. Babam, ben ve çocuğum da kendisine gidiyoruz. Çocuğumun 3 yaşında gluten hassasiyetini tespit etti. 4 yıldır beslenme takibi yapılıyor. Ben de düzenli ozon terapi,hacamat tedavisi yaptırıyorum. Salih Bey hastası ile ilgili, dürüst ve güvenilir bir hekim. 7/24 ulaşabildiğimiz bir hekim. Bel fıtığı ve eklem rahatsızlıkları olan birçok kişiyi de kendisine yönlendirdik ve her zaman olumlu geri dönüşler aldık.
ra...a
Biz ozon tedavisi için gidiyoruz. Eşime yapılıyor tedavi biraz ağrıları ve halsizlik vardı şu an daha iyi hissediyor kendini bu 5. Seanstı daha devam edeceğiz. Başka tedaviler de uyguluyor. Biz çok severek gidiyoruz. Şifa Allah'tan. Mekanın temizliği ilgilenmeleri güler yüzle soruları cevaplamaları ve daha herşey için teşekkür ederiz biz
s....u
Migren ve fibromiyalji Baş ağrılarım sebebiyle gittim salih hocama bilgisi ve ilgisiyle çok yardımcı oldu. Çok şükür baş ağrılarımda azalma oldu. Şuan tedavim devam ediyor.
Sayın Salih Eken gozetiminde diyet programimi hayatima kattim. Salih beyin de sabri ve anlayisiyla hedef kiloma ulastim. Ve 39 yasima kadar kan tahlillerim bu kadar guzel cikmamisti. Gercekten vucudunuza ne gerekli ne gereksiz bunu gozetliyerek diyet listemi uyguladigini farkkettim. Bu zamana kadar gercekten bilincsiz bir sekilde yemek yedigimi farkkettim. Bundan sinra ki yasamimda da faydasi olacak cok onemli bilincli beslenme metodunu ogrendim. Kendisine burdan gercekten samimi tesekkurler ve saygilar...
zy....
Salih Hocaya Boyun fıtığı nedeni ile gittim. Önceden gittiğim doktor ameliyat demişti. Arkadaşımın tavsiyesi ile Doktor Salih Eken'e gittim.Salih Hoca Ilgilendi.Moral verdi.Her şeyden önce güven verdi. Şimdiye kadar 3 terapi gördüm. Hocadan çok mennnun kaldım. Allah kendisinden razı olsun. Herkese Salih Hoca'yı tavsiye ediyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
Salih Eken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Eken, Aile Hekimliği, Kupa Terapi (Hacamat), Akupunktur. Size Salih Eken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Koruyucu Sağlık Hizmeti, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Enjeksiyon Im, Akupunktur Tedavisi, Ozon Tedavisi, Nöralterapi, Subkütan Enjeksiyon, Randevu, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu.
Salih Eken adresi nerede?Salih Eken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Caddesi No:12/17 Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Eken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Eken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Salih Eken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Salih Eken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Salih Eken hangi dilleri konuşuyor?Salih Eken ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Salih Eken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Eken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Eken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Eken hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Salih Eken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.