Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Hoşnudiye Mah. Cengiz Topel Cad. Bayramyeri Sok. Ecem Apartmanı No:16 K:1 D:1, Tepebaşı, Eskişehir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 2 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +30 daha fazla

Online Görüşme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +17 daha fazla

Alzheimer Testi

Bağımlılık Terapisi

Hoşnudiye Mah. Cengiz Topel Cad. Bayramyeri Sok. Ecem Apartmanı No:16 K:1 D:1, Eskişehir

Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Ben Uzman Klinik Psikolog Salih Eskici. Eskişehir’de dünyaya geldim. Lise eğitimimi Eskişehir Atatürk Lisesi’nde tamamladıktan sonra lisans eğitimimi İstanbul Arel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünde tamamladım. 2017-2018 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Sağlık Subayı ve Psikolog olarak görev yaptım. 2019-2020 yılları arasında Bursa Özel Mimar Sinan Engelli Bakım Merkezi’nde kurum psikoloğu olarak çalıştım. Eş zamanlı olarak Nehir Psikoloji de danışanlarımı görmeye devam ettim. 2019-2020 yılları arasında ise İstanbul Esenyurt Üniversitesinde master yaptım ve Uzman Klinik Psikolog ünvanına sahip oldum. EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Çift ve Evlilik Terapisi, MMPI, Çocuk Gelişim Testleri, Nöropsikolojik Test Envanteri, Oyun Terapisi,Moxo Dikkat Testine eğitimlerine ve sertifikalarına sahibim.
Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde yetişkin, çift, ergen, çocuk ve oyun terapisi hizmeti vermeye devam ediyorum.

Makaleler

Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Bu yolculuga ilk defa Salih hocam la başladık daha önce bu konuda yardim almamıştım. Haliyle acaba iyi gelir mi devam edebilir miyim diye korkularım vardi ama hocam samimi içten yaklaştığı için bu sürecte kendimi daha rahat hissettim. 3.seansimiz bitti, bazi önemli sorunlarımin nedenini görmeme çok yardımcı oldu. Kendimi ve duygularımı daha iyi tanır hale geldim diyebilirim. Ayrıca çok nazik ,kibar ve işini hakkıyla yerine getiren biri .Çok dikkatli dinleyip çözüm odaklı konusmasi insanı guvende hissettiriyor.şimdilik bu kadar..

Ş
Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Çok tereddütte kalıp gittim daha ilk seanstan sonra kendimi çok iyi hissettim bazı şeylerin farkına varmamı sağladı salih beyi iyiki tanıdım

I
Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Ben çok memnun kaldım , daha yeni başladık ilerleyen süreçlerde daha iyi olacağını biliyorum inanıyorum hayatımda ilk kez psikolojik olarak tedavi gördüğüm birine güven duydum evet daha değil zamanla daha net olacağımı ve tedavi de çok iyi yerlere gideceğimize inanıyorum klinikte de yazdığı gibi "güzel şeyler zaman alır" psikolojik olarak zorlu süreçlerden geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki Salih bey bu güveni gerçekten veriyor , size çok net sorular soruyor hatta hayatınız da belki öyle net sorular olmadığınız için bocaliyorsunuz ama bakış açınızı epey değiştiriyor o yüzden çok memnun kaldım ve bu memnuniyet zamanla daha da artacak biliyorum .

Ö
Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Eşimin bağımlılık tedavisi için gittim. Hem ben hem eşim ayrı görüşmelerimiz oldu. İnsanın kendisi ile yüzleşmesinde çok etkili oldu. Çok iyi bir dinleyici kendimi ifade etmem için yeterli rahat sürem oldu

Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoterapi

Eskişehirde birkaç talihsiz psikolog deneyimimden sonra kendisiyle yollarımız kesişti üstelik çok zor bir dönemdeydim. Herkes farklı nedenlerle psikologa gidiyor fakat eminim herkesin benzer beklentileri benzer oluyor. Salih bey karşısında ki kişiyi anlamaya çalışan yeri geldiğinde fikirlerini açıkça söyleyebilen, çözümlememiz için bizi uzmanca yönlendiren biri. Çok kısa sürede çözüm ve iyileşme odaklı çalışıyor. Eminin işini çok seviyordur çünkü ancak işini çok seversen bu kadar iyi olabilirsin.

I
Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoterapi

Salih Bey ile 4 aydır düzenli olarak terapi görüyorum 4 ay önceki kendimle şu an arasında inanılmaz güzel yönde gelişmeler var her seans sonrası yeniden doğmuş gibi hissediyorum ilk başta kendime gitmeyi zorunlu tutuyordum ama bir süreden sonra çok keyif vermeye başladı sorduğu sorular konuştukları inanılmaz iyi hissettiriyor iyi ki yolum bir yerde kesişmiş

P
Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu

Salih beye yaşamış olduğum kaygılar neticesinde başvurdum. Her an kötü bir şey olacak diye düşünmekten artık hayat kalitem çok düşmüştü. Salih bey kaygılarımla baş etmenin en güzel yolunun kaygılarımı anlamak olduğunu bana öğretti. Kaygılarımın ardında kalan negatif düşüncelerimi fark etmemi sağladı. Görüşmelerimiz hala devam ediyor ve ben çok memnunum. Gönül rahatlığı ile kendisine başvurabilirsiniz.

Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Ben Salih beye kaygı, öfke ve başka nedenlerle terapiye başladım. Başladığım günden beri olaylara bakış açım değişti. Kaygı ve öfke problemim daha iyiye gidiyor. Ben Salih beyden çok memnunum… dinlemesi yol göstermesi ile bazı şeyleri fark etmemi sağladı. Terapiden çıktıktan sonra daha iyi oluyorum. Onun yardımı ve görüşleriyle daha iyiye gideceğini düşünüyorum.

K
Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Bir süredir kendisi ile yüz yüze seanslar gerçekleştiriyoruz. Hayatım uzun bir süredir yolunda değildi ve ben de kendimi bu konuda çaresiz hissediyordum. İyi olamayacağımı düşünüyor ve bir çıkış yolu göremiyordum. Salih Bey ile görüşmelerimizden sonra kendimi tanımaya başladığımı söyleyebilirim. Kendimle ilgili farkında olmadığım şeyleri söyleyerek beni şaşırtıyor. Kendimi, düşünce ve duygularımı daha iyi anlayabiliyorum ve kendimle ilgili farkındalık kazanmaya başladığımı da söyleyebilirim. Ayrıca kendisi oldukça ilgili, nazik ve güler yüzlü birisi...

C
Konum: Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

İlk başlarda gerginlikle giden ben şu an gideceğim günü iple çekiyorum. Salih Bey önyargılarımı, çekincelerimi ortadan kaldırdı. Konuşma tarzı, ses tonu çok rahatlatıcı ve profesyonel. Kendimin bile söyleyemediğim, fark edemediğim yönlerimi onunla keşfettim diyebilirim.