Güvenevler Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı 2096.Sokak Park Afyon Alışveriş Merkezi Mağaza No:37-38, Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar
Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Salih Gürel Beslenme Ve Diyet Danışmanlık Merkezi
• T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
• Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi
• Galatasaray Spor Kulübü Futbol Akademisi
• Milli Takımlar Diyetisyeni Cenk ÖZYILMAZ ile
çalışma fırsatları buldu.
Zorunlu stajını Türkiye’nin önde gelen sağlık gruplarından Grup Florence Nightingale Hastaneleri’nde 100 başarı puanı ile tamamladı.
GÜREL genetik bilgiyi kişiye özel koruyucu tıp alanına Dünya’da ilk uygulayan ve bu alanın uluslararası liderliğini yapan hekim ve bilim insanlarından Dr.Serdar SAVAŞ’tan “Nutrigenetik ve GentestDiet Yetkili Uygulayıcı Eğitimi” aldı.
• Fonksiyonel besinlerin sağlık üzerine etkisi
• Karbonhidrat sayımı eğitimi
• Mikrobiyata eğitimi
• Sporcu sağlığı eğitimi
• Biyoelektrik empedans analizi eğitimi
• Futbolcu beslenmesi
• Metabolik cerrahi gibi bir çok seminer ve sempozyuma katıldı.
Bipolar hastaların beslenme ile ilişkisi, tarçın ve diyabet hastalığı ilişkisi üzerine seminerler yayınladı.
Bir çok haber ve sağlık sitelerinde köşe yazarlığı yaptı.
Genç yaşına rağmen bir çok başarıya imza atan Gürel bilgi ve tecrübelerini dünyanın her yerinden danışanlarıyla buluşturmak amacıyla 2019 yılında Salih GÜREL Beslenme Ve Diyet Danışmanlık Merkezi’ni sağlığın başkenti Afyonkarahisar'da kurdu.
Ben 3 ay devam ettim, çok memnun kaldım.Başarılı bir sonuç aldım.Ben şeker hastasıyım, yemem içmem ölçülüydü ama kilo veremiyordum.Salih Bey'e 92 kilo ile başladım, 3 ayda 77 kiloya düştüm.Listemi kolaylıkla uyguladım.Yaş olarak da ileri yaşta olduğum için Salih Bey beni annesi gibi gördü.Benim kızım da danışanıydı, kızım bana önermişti.Ben de herkese tavsiye ederim Salih Bey'i.
Baya kilo vermemi sağladı.Salih Bey ile 23 kilo kadar verdim 1 yıl gibi sürede.Uzun sürede verdim ama kalıcı oldu.Evde olan ürünlerle programlarımı hazırladı. Çok afaki şeyler yoktu listemde.Salih Bey'in çok sevdiğim bir yapısı var.Ahlaki yönü de çok güzel.Sıcakkanlı, insanlara yaklaşımı çok güzel.Ben hayatımda ilk defa diyetisyene gittim.Sıcaklığı, sempatikliği beni çok memnun etti.
d.....
Salih Bey çok iyi ve başarılı bir uzman. Kendisine araştırma üzerine görüşme sağladım. 5 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Verdiği diyet listeleri bana özel olduğu için zorluk yaşamadım. Diyetten sonra ev hayatımda, hayat düzenimde olumlu değişmeler oldu. Daha düzenli beslenmeye başladım. Salih Bey'den aldığım danışmanlık hizmetinden gayet memnunum.
f.....
Salih Bey'le tavsiye üzerine görüşme sağladım. 3 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım. Kilo verince hastalıklarımdan kurtuldum. Kendisi konusunda uzman, samimi bir diyetisyen. Aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.
Salih Bey danışanlarıyla çok ilgili bir uzman. Kendisini sosyal medyada gördüm ve danışmanlık hizmeti almaya başladım. 3 aydır devam ediyorum. Verdiği diyet listeleri bana özel hazırlandığı için zorluk yaşamadım. Diyetten sonra daha sağlıklı oldum. Salih Bey'den aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
mu...ç
Salih hocam gayet güler yüzlü anlayışlı ve alanında uzman bir diyetisyen diyet sürecimde gayet doyarak aç kalmayarak kilo verdim kendisine teşekkür ederim.
ş....ş
Emziren bi anne olarak ac kalmadan sütüm azalmadn 1 haftada 2.9 gram verdim bence işini bilen cok iyi bi doktor
gö....
2 aydır Salih beyle çalışıyoruz bu zaman diliminde kilo vermekten ziyade doğru kilo vermeyi ve en önemlisi sürdürülebilir bir beslenme düzenini kendisinden öğrendim.6 kg zayıfladım ancak yağ yakımını sağladığı için vucudumdaki değişimim 8 kg kadar oldu.Diyete karşı önyargıniz varsa benim gibi ,tum kaygılarınızın yok olacağından eminim diyet süreci başta olmak üzere görüşmelerde bir okadar keyifli.Salih beyin gercekten işinin uzmanı olduğunu düşünüyorum.Ben çok mutluyum başkalarınında deneyimleyip mutlu olmasını isterim.
f....9
Salih bey ile tanışmamızın üzerinden 3 hafta geçti. Kendisi hem verdiği destek ve motivasyonla hem de etkili programlarıyla benim bu kısa süre zarfında çok büyük bi yol kat etmemi ve kilo vermemi sağladı. Onun desteğiyle beraber istediğim kiloya ulaşacağımdan hiç bir şüphem yok. Kesinlikle içim çok rahat bir şekilde herkese öneriyorum
zk...m
çok memnun kaldım bir haftada 4 kilo verdim.yiyerek zayıflıyorum.sadece öğün saatlerimi düzenledik.bununda faydasını gördüm
Salih Gürel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Gürel, Diyetisyen. Size Salih Gürel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Salih Gürel adresi nerede?Salih Gürel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı 2096.Sokak Park Afyon Alışveriş Merkezi Mağaza No:37-38 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Gürel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Gürel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Salih Gürel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Salih Gürel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Salih Gürel hangi dilleri konuşuyor?Salih Gürel ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Salih Gürel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Gürel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Gürel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Gürel hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Salih Gürel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Aşırı Kilo Alımı
Afyonkarahisar Diyabet (Şeker Hastalığı)
Afyonkarahisar Şişmanlık (Obezite)
Afyonkarahisar İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom