Salih Karayağız, lisans eğitimine 2016 yılında Hacettepe Üniversitesi'nde başlamıştır. İlk lisansını siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında 2021 yılında tamamlamıştır. Bu süre zarfında Hacettepe Üniversitesi'nde birçok eğitim ve etkinliğe katılmış, son iki yılında ise öğrenci topluluğunda yönetim kurulu üyesi olarak görev almıştır.

2021 yılının Haziran ayında Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olduktan hemen sonra, Eylül ayında Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde psikoloji bölümüne başlamıştır. Dört yıllık psikoloji programını üç yılda tamamlamış ve 2024 yılında onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Psikoloji eğitimi süresince TMS Klinik bünyesinde yarı zamanlı stajyer olarak çalışmış, çeşitli seminer ve atölyelere katılarak kendini sürekli geliştirmiştir.

2024 yılı itibariyle de aktif olarak danışan kabul etmeye başlamıştır. Bu süreçte bireysel terapi, çift terapisi ve aile terapisi gibi alanlarda danışanlarına hizmet sunmaktadır. Aynı zamanda, ruh sağlığı alanındaki güncel gelişmeleri takip ederek profesyonel becerilerini sürekli olarak güncellemektedir.

Gevhernesibe, Kocasinan, Kayseri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Aile Terapisi +5 daha fazla

Cinsel Terapi

Konum: Tms Clinic Psikoloji Randevusu

salih hocama depresyon tanım yüzünden gittim. Kendisiyle terapilerimiz çok güzel geçiyor. Çok saygılı ve anlayışlı

Konum: Tms Clinic Psikoloji Randevusu

Hafif şiddetli depresyon tanım vardı, terapiye bu sebeple başlamıştım. Bu süreçte Salih Beyle olan seanslarım sonrasında farkındalığımın ne kadar arttığını gördüm. Fazlasıyla yol kat ettiğimizi düşünüyorum ve etmeye de devam ediyoruz.

Konum: Tms Clinic Psikoloji Randevusu

içten yaklaşımı ve profesyonel rehberliği ile hayatımda büyük bir fark yarattı. Anksiyete ve panik atakla başa çıkmamda bana güçlü bir destek sağladı. Her seans kendimi daha güçlü ve bilinçli hissetmeme yardımcı oldu. İlgili, sabırlı ve güven verici bir uzman arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.”

Konum: Tms Clinic Aile Terapisi

Salih beye eşimle olan problemlerimiz vardı o yüzden gittik. Gerçekten güzel gelişme katettik.

P
Konum: Tms Clinic Psikoloji Randevusu

Salih hocama kaygılarım için başvurdum. Görüşmelerimiz çok güzel ilerliyor. Ciddi farkındaşık kazandım.

Konum: Tms Clinic Psikoterapi

İnsanlarla iletişim kurarken çok zorlanıyordum ozellikle toplu ortamlar büyük korkumdu,garson yanlis bir şey getirse yanlis getirdiniz diyemezdim. Ama Salih hocamla seanslardan sonra sosyal fobimi yenmeye basladim o kadar iyi geldi ki bana. Hem iletisimi olsun hem verdiği odevler cok profesyonel ilerliyor iyi ki tanidim hocam sizi

Konum: Tms Clinic Psikoloji Randevusu

Salih hocama depresyon şikayeti ile gittim kendisi benimle çok iyi ilgileniyor.

R
Konum: Tms Clinic Çift Terapisi

Eşimi zar zor ikna ederek gittiğim terapiye eşimin benden daha çok gelmeyi istemesini sağladı, seansın nasıl geçtiğini farketmiyoruz bunalmadan sıkılmadan bitiyor. Ve en önemlisi bizi taraf tutmadan anlayıp dinliyor.

Konum: Tms Clinic Psikoterapi

Bazı sorunlarım vardı. Salih hocamın yaklaşımı, samimiyeti ve olaylara benim penceremden bakması kendimi çok rahat hissettirdi. Bilgisi ve tecrübesi de güven verdi.

Konum: Tms Clinic Yetişkin Terapisi

Gayet verimli görüşmelerimiz oldu Salih Hocam sayesinde takıntılarımdan kurtuldum