n....ç
5 aylık oğlumuzun sünneti için gittik maşAllah 4 gün içinde toparladı ilk gün dışında hiç bir zorluk yaşamadık Gerçekten işinde çok başarılı bir doktor
ha...
İş için rapor almam gerekiyordu , genel muayene sonucunda böbregimde taş olduğu ortaya çıktı ameliyat olmayan gerekiyor denildi. Salih Hocaya yönlendirildim , iyi ki de
yönlendirildim aşırı panik olmuştum ve korkmuştum ameliyat kelimesini duyunca Salih Hoca ilk dakikadan itibaren beni sakinleştirdi gerek güler yüzü olsun gerek bilgisiyle bana açıklama yaptı korkacak bişey olmadığını nasıl bı yöntemle tedavi edileceğini gayet açıklayıcı şekilde bilgisini verdi, hiç bir korkum kalmadi, Salih Hocaya karşı güven duydum. Ameliyatım gayet problemsiz bir şekilde geçti. Stent çıkarıldı tedavim tamamlandı, Hiç bir iletişim problemi de yaşamadım merak ettiğim gerek ameliyatla.ilgili veya ilaçla ilgili sorularıma dönüş sağladı. Memnunum tavsiye ediyorum Olmasın ama olursa ürolojiyle ilgili bir problemim doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum.
fi...
İki hafta önce bir yaşındaki oğlumuzu sünnet ettirdik. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadık, oğlumuz çok hareketli olmasına rağmen iyileşme süreci çok rahat geçti. Doktor bey zaten çok profesyonel, kapısındaki hasta kuyruğundan da çok tercih edilen bir doktor olduğu belli oluyor. Ayrıca çok ilgili ve güler yüzlüydü. Uyuşturucunun etkisini göstermesi için beklemek dışında hiç bekletilmedik, 15 dk içerisinde her şey halloldu bitti. Sonrasında dikkat edeceğimiz hususlar, pansuman bakımı vs konusunda da ayrıntılı şekilde bilgilendirildik.
Doktorumuzu bir hastasının tavsiyesiyle duymuştum, birkaç kişi daha önerince oğlumuzun sünneti için gitmeye karar verdik. Güler yüzlü ve ilgiliydi, oğlumuzda çok sevdi. Süreci çok güzel yönetti, kontrolde de sorularımızı çok güzel yanıtladı, bize karşı hep sabırlı ve nazikti.
Ne kadar çok hastası olursa olsun her birine çok anlayışlı ve kibar olduğunu fark ettik. Biz memnun kaldık, daha sonra kime önerdiysek onlarda memnun kaldı. Hala önermeye devam ediyoruz.
g....s
Başarısı ve hastalarıyla olan iletişimi ile iyi ki karşılaşmışım dediğim bir hekim. Böbrek taşı sorunum için gitmiştim uzun zamandır yaşadığım sorun Salih hocamın tedavisi ile son buldu. Sizin gibi kaliteli hekimler iyi ki varlar.
me...s
Bebeğim 1 buçuk aylıktı sünnet ettirdim uyuşturdukkarı için bebeğim bişey hissetmedi uyuşukluk geçince biraz ağrısı oldu o kadar devam etmedi zaten şu an 2 hafta geçti iyileşti sadece dikişleri kaldı 3 güne kadar onlarda düşecek gibi hiç bi sıkıntı olmadı gayet eğlenceli hoş sohbetli geçti sünnet yapılırken ayrıca bizde sakinleştik salih beyin sohbetiyle endişe etmeden gelebilirsiniz bende tavsiyeyle gelmiştim çok memnun kaldık bende tavsiye ederim
r.....
Tas kirma operasyonlarim icin yardimci oldu Hocamiz. Cok memnun kaldim, Cok tecrubeli ve sakin yaklasimlari var.
ay...
Oğlumu 2 hafta önce sünnet yaptırdık. Gerçekten hiç bu kadarını beklemiyordum. Hem ilgisi hem güleryüzü hemde işinde olan başarısı ile çok memnun kaldık. Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.
Oğlum 2 hafta önce sünnet oldu.bizim için hassas bir süreç Özel ilgi bekleyen özel hastaneye gitsin öncelikle Doktor'un başı kalabalık sünnet işinde usta başka doktordan randevu almıştık salih beye yönlendirildik sonuç güzel. Sünnet ve süreç sorunsuz ilerledi oğlum 4.gününde rahat hareket etti. Sünnet için gidilir tavsiye ederim.
ha...ş
Aşırı özverili bir doktor oğlumun sünnetini yaptı üç günde toparladık yarası hemen iyileşti kendisinden çok çok memnun kaldık
Salih Manav isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Manav, Üroloji.
Salih Manav adresi nerede?Salih Manav şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Manav isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Manav online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salih Manav isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Manav bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Manav ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Manav hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Salih Manav hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ürologlar
Kepez bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar