er...ç
Şahsıma ve diğer hastalara göstermiş olduğunuz saygı,sevgi hoşgörü ve muayene ve diğer tıbbi işlerde gösterdiğiniz özel ilgi ve soğukkanlılığınız taktire şayandır benim için teşekkürler Salih Seymur MEHMETOĞLU.
fa...t
Seymur Salih Mehmetoğlu'nun 15 gün önce hastası oldum. Salih hoca hastaları ile çok iyi diyalog kurabilen, onları anlayan bir insan. Zaten sıcaklığı ve ilgisiyle serviste yatan tüm hastaların çok sevdiği bir insan. Hastasını tam anlamıyla tanımaya çalışıyor. Bana ilk başta dediği herşey doğru çıktı. İlk olarak onun söylediği şeyleri dinleseydim şimdi çoktan ameliyatımı olmuş ve kurtulmuştum. Şimdi ameliyata hazırım ve artık olup kurtulmak istiyorum. Salih hocaman çok güveniyorum. Benim hayatımı iki kere kurtardı, çok güvendiğim değerli bir hocam. Salih hocam pazartesi görüşürüz.:)
Salih Mehmetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Mehmetoğlu, Göğüs Cerrahisi.
Salih Mehmetoğlu adresi nerede?Salih Mehmetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Mehmetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Mehmetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salih Mehmetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Mehmetoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Mehmetoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Mehmetoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Salih Mehmetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.