re...a
Merhaba, 2013 Ağustos ayı içerisinde sağ ayak bileğimde geçirmiş olduğum kaza neticesinde parçalı kırık ameliyatı oldum. Dr.Salih Oktay beyin düzenlemiş olduğu operasyonda ameliyatım sorunsuz sekilde tamamlandı. Bu süre zarfında tıbbi bilgisi , insani yönü ve hasta doktor ilişkisini en üst düzeyde yaşatan sevgili doktoruma cok teşekkür ediyorum. Bodrum bölgesinde Ortapedi konusunda tavsiye edeceğim tek adrestir çekinmeden kendiniz emanet edebilirsiniz...
or...ç
2-3 yıl önce anneme kalça protezi takmıştı, çok memnun kaldık, ustalığı yerinde ve hızlı müdahalesi sayesinde annem kalçasını hala sorunsuz kullanabiliyor. Ellerine sağlık, başarılarının devamını diliyorum
Salih Oktay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Oktay, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Salih Oktay adresi nerede?Salih Oktay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkkuyusu Mahallesi Mars Mabedi Caddesi No: 33/35 Bodrum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Oktay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Oktay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salih Oktay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Oktay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Oktay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Oktay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Salih Oktay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.