Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Özel Doğan Hastanesi
Salih beyle bugün tanıştım. Gerçekten çok tecrübeli alanında uzman ve teşhisleri çok yerinde bir doktor. Bilgisi yalnızca kendi alanı ile sınırlı olmayıp komple doktor olduğu hastayı muayene ederken genel durumu da dikkate almasından anlaşılıyor. Birçok doktorun standart reçete yaklaşımından uzak bir yaklaşımı var. Hastanın kısa vadeli değil uzun vadede de sıhhatini düşünerek çok yapıcı tavsiyelerde bulunuyor. Konuşma sırasında cidden aileden biri oluveriyor. Çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum.
ay...u
Salih Senli bey doktorumuzu ilk çocuğum Yusuf 1 yaşındayken akut bronsit-astim alerji rahatsizligindan dolayi tanıdım oğlum şuan yedi yasında çok şükür biz bu rahatsızlığı salih bey tedavisi sayesinde atlattik şimdide ikinci oğlum utkum için gidiyorum güler yüzü tane tane konuşup hastalığı hakkında bilgi vermesi zor kaldığım zamanlarda telefonlarima bakıp bizi bilgilendirmesi bizi ayrıca mutlu ediyor tesekkurler Salih bey
ke...z
Salih Bey'i 10 yıl önce ilk çocuğumuzda tanıdık ve vazgeçemedik, iki çocuğumuzunda doktorudur kendisi.. mesleğindeki başarısı ve pozitif yaklaşımı sayesinde çok rahat ettik Teşekkür ediyoruz
Kesinlikle tavsiye ederiz
bu...k
Salih Bey çocuk hastalıklarında tektir. Bu kadar sevecen ve hasta nazını çeken bir doktor görmedim. Çocuklarımın hastalıklarında çekinmeden her an arayabiliyoruz. Telefonda teşhisi bile içimize su serper. Allah Salih Bey'den razı olsun.
Salih Şenli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Şenli, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Salih Şenli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Salih Şenli adresi nerede?Salih Şenli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cennet Mah. Ziya Gökalp Cad.No:2 Küçükçekmece
- Cennet Mah. Ziya Gökalp Cad.No:2 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Şenli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Şenli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Salih Şenli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Salih Şenli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Salih Şenli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Şenli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Şenli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Şenli hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Salih Şenli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Salih Şenli hangi sigortaları kabul ediyor?Salih Şenli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla