mu...ş
2014 yılında kaza geçirdim. Arkadaşım ne yazıkkı yaşamını yitirmiş. 10 gün baygın yattım ümit yoktu ama kanama durmuyor diye 3.günü Salih bey tarafından sol kolum dirsek ve omuz arasına 20 cm platin atılmış. 10.günü uyandım. Enfeksiyon kaptım diye 10 gün uyanık yoğun bakımda yattım. Sonra kolum tamamen alçıya alınarak taburcu olmuşum sonra işte ilerleyen günlerde alçımı aldırdım. Sonra sol kolum bilekte kırık çıktı bu kırık geçmişten kalma beynime önem verdikleri için platinide sadece kanama durmuyor diye atmışlar. Yani bu kırık ilerleyen zamanlar yapılmasının. Herhangi bir Salih beyle alakası yok. Sonradan tabikide sol bilek ameliyatına vidalama sistemi attilar dıştan sonra 1 ay önce cıktı fakat bileğim artık kirecledigi için fizik tedavi gördüm fizik tedavi normal yanı ağır bir kaza geçirdim arkadaşım da ölmüştü yani yaklaşık bir süre sonra platinim aldırmak için herhangi bir doktoru gittim ve kendinin almayacağını yapan doktorun çok başarılı bir ameliyat yaptığını ve Salih beyide meslektaş ve 2014 yılında Osmaniue devlet hastanesinde görev yaptığı için orsan tanıyordu. Kendisine çok teşekkür ederim. Platinim o kadar yumruklar aldım ama fakat yani herhangi bir sıkıntı çekmedim. Ve platinim sınır sistemlerimin bulundugu yerde ve zarar göstermeden takması harika birşey kendisinden binlerce kez Allah razı olsun. Normal hayatımda goremedim sürekli narkoz etkisi ile bitkisel hayattaydım sadece anımsıyorum. Benim yakışıklı ve gülüşü huzur veren hocam Allah razı olsun. Senden
me...t
5 senedir, el bilegimde karpal tunel sendromu vardı, tanıdiklarim ameliyat olma , faydası yok dediler, doktor Salih beye gittim, geceleri uyuyamıyordum kendisine güvendim, allaha şükür, bir hafta oldu ameliyat oldum, 10 dk sürdü, geceleri rahat uyumaya başladım, cok tesekkur ediyorum, elildeki uyuşukluk karıncalanma kayboldu, saygilarimla... makbule tekin...
d.....
Öncelikle güler yüzlü ve sakin bir hekim bu bile ilk izlenimde yeterli, tedavim devam ediyor inşallah iyileşeceğim Salih bey sayesinde teşekkür ediyorum kendisine başarılarının devamını diliyorum
gü...y
dizlerim ağrıyordu,merdiven çıkamıyordum.vermiş olduğu ilaçlar sayesinde çok şükür rahat yürüyorum.insan doktora bakınca yüzünün tebessümünden,samimi oluşundan,hastalığını unutuyor.Cenabı Allah ondan razı olsun.
ye...e
Askerde ayak bileğim kırıldı yani parçalandı . Bana bir kac hekim ömür boyu normal yürüyemezsin dediklerinde bunalıma girdim. sinirler parçalanmış, aşılak kemiği kırılmış, dokular kopmuş daha çok kırıık olan ayağımı Salih bey nasıl bir ameliyat yaptıysa izmirde kontrole gittiğimde baya uzman ola biri yapmış dediler heralde yaşı çok dediler ve bu ameliyat nokta nokta ilerlenilerek yapılır helal olsun dediler diğer doktorlardan duyduklarım bunlar . Allah razı olsun kosuyorum yürüyorum ve huzurluyum.
bi...l
mrb ben bilal beçene geçirmiş oldugum tırafik kazasında benin amaliyatımı yapan dr salih sentürkke ve ekibine çok teşekür eder başarıların devamını dilerim saygılar.
he...i
merhaba bende ayağımda oluşan kıtle yuzunden amelıyet oldum ... doktor bey gerçekten çok güleryuzlu ilgili işini sverek yapan biri.
ay...n
ben doktorun bir hastasıyım annem ve ben hergün ona dua ediyoruz allah ondan razı olsun ölene kadarda dua edeceğim.
Salih Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Şentürk, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Salih Şentürk adresi nerede?Salih Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah. Beyoğlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salih Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Şentürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Şentürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Salih Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (14)Beyoğlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beyoğlu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları