Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Hudoplasti
Hymenoplasti
Kapalı Rahim Alma Cerrahisi
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Ofis Histeroskopi
Over Kist Ameliyatı
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
Sezeryan Sonrası Normal Doğum
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
Vaginal Enfeksiyonların Tedavisi
Vajinal dudak küçültme
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Yumurtalık Kistleri
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İleri Düzey Laparoskopi
İnfertilite Cerrahi
n....y
3 sebepsiz düşük, onlarca tetkik ve sayısız doktor görüşmelerim ile tüm bunların sonucu koskoca bir sıfır. Salih bey ile ilk tanıştığımda doğru doktor olduğunu hissedip onunla devam etme kararı aldım. Sonuç mu; konforlu, heyecan dolu ve daima keyifle hatırlayacağım normal bir doğum ve sağlıklı dünya güzeli bir bebek. Salih beyi anlatmaya kelimeler yetmez, onu ilk gördüğünüz an doğru yerde doğru doktor ile olduğunuzu anlıyorsunuz. İçten samimi ilgisi ve verdiği güven ile kendisi ailemizden biri gibi oldu. Her soruma sabırla güler yüzlülükle verdiği açıklayıcı cevaplar ve istediğim an ulaşma imkanı ile ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Özetle Salih bey işinde uzman, rast gelmesi zor ve müthiş bir doktor..
g....d
Salih Hoca ile arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. kendisi inanılmaz nazik ve hastayı anlamaya çalışan çözüm bulup içini rahatlatmaya çalışan bir doktor. Salih Hocaya kistlerim için gitmiştim. ve randevuma gidene kadar moralim çok bozuk ve üzgün durumdaydım. Salih hoca tüm sorularımı yanıtladı ve bu konudaki tüm kaygılarımı gidermeye çalıştı. Ayrıca aşamadığım birkaç problem daha vardı ve bunları kolaylıkla aşmamı sağladı. Salih hoca gerçekten hastasının dilinden çok iyi anlayan ve hastasına yaklaşımı çok çok iyi olan bir doktor. Bu süreçte yaklaşık 5 farklı doktora gittim ve Salih Hoca bunlardan sonuncusuydu. artık bu bölüm için tek doktorum Salih Hoca olacak.
di...a
Salih Bey doktor seçimi olarak hayatımızda verdiğimiz en doğru karardı. İlk doğumum için de kendisine gitmeyi çok isterdim 2. sine kısmetmiş. İçtenliği ile kendisini ailenizden biri gibi hissediyorsunuz. Süreci takibi, ilgisi tartışmaya açık bile değil.
he...i
Canım doktorum Salih hocamla arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2. Doğum sürecimi tamamladık. Sakinliği, güler yüzü tüm süreçte bizi motive etmesi ile harika bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdik. Tüm sürecimize bilgisi ve deneyimi ile güzelleştirdi. 39 hafta 6. Günde bebeğimizi hastaneye yatıştan 4 saat sonra kucağımıza aldık. Doğum anında en zor dakikalarda bile verdiği güveni unutmamız mümkün değil. Sonsuz güveni, bilgisi, deneyimi ve samimiyeti ile harika bir doktor.
ec...a
Hamilelik takibini gerçekleştirdiğim doktorumun sezaryen yanlısı olması sebebiyle doktor arayışına girdiğimde karşıma çıkan mükemmel insan.Bana öneren kişi bir kere git ne demek istediğimi anlayacaksın demişti.Kesinlikle de öyle oldu.Saygısı,güleryüzü,mükemmel iletişimi,donanımı,her sorumuzu sabırla ve bilimsel çalışmalara dayandırarak cevaplaması..Süreci en başından kendisiyle takip etmiş olmayı çok isterdim.Neyse geç oldu ama vermiş olduğum en doğru karardı kesinlikle.Çünkü gebeliğimin 31+5 haftasında suyum geldi. Olabilecek tüm senaryoları önümüze serdi ve takibe başladık.Sürecin sonuna geldiğimizde,Ece sanırım sancıların başlıyor dediğinde 9cm açılmam vardı. Ve 2-3 saat içerisinde de doğum gerçekleşti.O saate kadar muhtemelen her şeyin farkında olmasına rağmen doğum yolunda olduğumu bana asla çaktırmadı.Bu da benim stressiz ve rahat bir süreç yaşamamı sağladı.Süreçte de,doğum sırasında da hep olumlu tarafları gösterdi bize.Böylece onun pozitifliğiyle biz de hep pozitif kaldık
kü...n
Doktorumuz Salih bey insanın hayatta karşılaşabileceği yüreği güzel, işini mükemmel yapan, hastasıyla çok doğru ve sağlıklı iletişim kuran bir doktordur. Eşsiz bir doktor olmasının yanı sıra içten yaklaşımı ve detaylı açıklamaları ile o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki.. mükemmel bir normal doğum ile kızımıza kavuştuk. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki var iyi ki.
e....d
Salih Bey ile yorumları okuduktan sonra tanıştık, o kadar güzel yorumlar var ki bu kadarı biraz abartılmış diye düşünmüştüm. Kendisiyle 9 aylık gebelik süreci ve doğum sürecini geçirdik ne yazıldıysa az bile yazılmış. Her randevunuz da sizi ayakta saygıyla ve güler yüzle karşılıyor, her konuda bilgi sahibi her soruya sakin ve bilgiyle cevap veriyor, sizi sakinleştiriyor. Harika bir gebelik süreci yaşadım, çok sakindim, hiç bir sorun yaşamadım, her dakika kendisine ulaşabildim. Normal doğum için çok uğraştım ancak bebeğim izin vermedi. Sezeryan sonrası dikişleri çok güzel iyileşti. Hemen kendimi toparladım. Kendisini bir ömür güzel hatırlayacağım. Her şey için kendisine çok teşekkür ederim.
t....t
Kendisiyle hamilelik ve doğum sürecimi geçirdim, çok da memnun kaldım, hamilelik sürecim çok güzel geçti, bu süreçte kendisinin ilgisi ve takibi çok başarılıydı, sezaryen doğum yaptım, doğum sürecimden de gayet memnun kaldım, bu anlamda kendisi önerebileceğim bir doktor, bundan sonrasında kontrol için kendisine gideceğim.
e....s
Ben düzenli aralıklarla genel kontrol için kendisine gidiyorum, oldukça da memnunum, bu süreçte kendisi çok ilgiliydi, en ufak bir şeyde bile her zaman benimle iletişime geçti, kontrol etti, hemşireleriyle birlikte sürekli de takip içerisinde oldular.
g....ç
Ben kendisine iki tane operasyon geçirdim, polip ve kist ameliyatı oldum, çok memnun kaldım, Ben çok kanamalı bir gece kendisinin hizmet verdiği kuruma gitmiştim, riskli bir operasyondu, bu süreçte kendisi gerçekten bana çok yardımcı oldu, çok samimi, güvenilir ve ulaşılabilir bir doktordu, sürecim de kendisiyle hala devam ediyor.
Salih Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salih Yılmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Salih Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi.
Salih Yılmaz adresi nerede?Salih Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salih Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salih Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Salih Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Salih Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Salih Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Salih Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Salih Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salih Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salih Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salih Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 116 hasta / danışan, Salih Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Salih Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Salih Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Fiba Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları