1985 yılında İzmir'in Dikili ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğretimimi Dikili'de tamamladıktan sonra lise için Bergama Akif Ersezgin Anadolu Lisesi'ne gittim. 2004 yılında liseyi tamamlayarak üniversite sınavında okul derecesiyle Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleştim. Hazırlık sınavında başarılı olduğum için ingilizce hazırlık eğitiminden muaf oldum. Üniversite sürecimde 4 ay Amerika'da iş ve dil deneyimi, 4 ay da Erasmus programı çerçevesinde Comenius University'de eğitim aldım. Tıp fakültesini bitirdikten sonra 2010 yılında İstanbul Arnavutköy Toplum Sağlığı Merkezine atandım. Burada 6 ay aile hekimliği görevi yaptım. Sonrasında Gaziosmanpaşa Recep Sağlam Aile Sağlığı Merkezi'nde 3 yıl aile hekimi olarak görev yaptım. 2013 yılında kadın hastalıkları ve doğum ihtisası için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başladım. Eğitim sürecim boyunca laparoskopi ve histeroskopi konsunda eğitimler aldım ve çeşitli bilimsel çalışmaların içinde yer aldım. İhtisasımı bitirdikten sonra devlet hizmet yükümlülüğü (mecburi hizmet) için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandım. Burada ki çalışma dönemi içerisinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinin idari sorumluluğu görevini üstlendim. Mecburi hizmet sonrasında halen çalıştığım Acıbadem Üniversitesi Altunizade Hastanesine başladım. Özellikle endometriozis, vajinal estetik, laparoskopi, histeroskopi, rahim sarkması ve idrar kaçırma alanlarında çalıştım. Riskli gebelik takibi, normal ve sezaryen doğum, sezaryen sonrası normal doğum takibi yapmaktayım. Mesleki hayatım boyunca çeşitli toplantılarda aktif görev aldım ve sunum gerçekleştirdim. Endometriozis ve Adenomyozis Derneği'nin üyesi olup aktif olarak çalışmaktayım. Snowboard yapmayı, futbol ve tenis oynamayı seviyorum.

Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Randevu +63 daha fazla

4 Boyutlu Ultrason

Abdominal Ultrasonografi

Aile Planlaması

Röportaj

Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

3 sebepsiz düşük, onlarca tetkik ve sayısız doktor görüşmelerim ile tüm bunların sonucu koskoca bir sıfır. Salih bey ile ilk tanıştığımda doğru doktor olduğunu hissedip onunla devam etme kararı aldım. Sonuç mu; konforlu, heyecan dolu ve daima keyifle hatırlayacağım normal bir doğum ve sağlıklı dünya güzeli bir bebek. Salih beyi anlatmaya kelimeler yetmez, onu ilk gördüğünüz an doğru yerde doğru doktor ile olduğunuzu anlıyorsunuz. İçten samimi ilgisi ve verdiği güven ile kendisi ailemizden biri gibi oldu. Her soruma sabırla güler yüzlülükle verdiği açıklayıcı cevaplar ve istediğim an ulaşma imkanı ile ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Özetle Salih bey işinde uzman, rast gelmesi zor ve müthiş bir doktor..

Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi Endometriozis

Salih Hoca ile arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. kendisi inanılmaz nazik ve hastayı anlamaya çalışan çözüm bulup içini rahatlatmaya çalışan bir doktor. Salih Hocaya kistlerim için gitmiştim. ve randevuma gidene kadar moralim çok bozuk ve üzgün durumdaydım. Salih hoca tüm sorularımı yanıtladı ve bu konudaki tüm kaygılarımı gidermeye çalıştı. Ayrıca aşamadığım birkaç problem daha vardı ve bunları kolaylıkla aşmamı sağladı. Salih hoca gerçekten hastasının dilinden çok iyi anlayan ve hastasına yaklaşımı çok çok iyi olan bir doktor. Bu süreçte yaklaşık 5 farklı doktora gittim ve Salih Hoca bunlardan sonuncusuydu. artık bu bölüm için tek doktorum Salih Hoca olacak.

Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Salih Bey doktor seçimi olarak hayatımızda verdiğimiz en doğru karardı. İlk doğumum için de kendisine gitmeyi çok isterdim 2. sine kısmetmiş. İçtenliği ile kendisini ailenizden biri gibi hissediyorsunuz. Süreci takibi, ilgisi tartışmaya açık bile değil.

Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Canım doktorum Salih hocamla arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2. Doğum sürecimi tamamladık. Sakinliği, güler yüzü tüm süreçte bizi motive etmesi ile harika bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdik. Tüm sürecimize bilgisi ve deneyimi ile güzelleştirdi. 39 hafta 6. Günde bebeğimizi hastaneye yatıştan 4 saat sonra kucağımıza aldık. Doğum anında en zor dakikalarda bile verdiği güveni unutmamız mümkün değil. Sonsuz güveni, bilgisi, deneyimi ve samimiyeti ile harika bir doktor.

Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi Doğal Doğum

Hamilelik takibini gerçekleştirdiğim doktorumun sezaryen yanlısı olması sebebiyle doktor arayışına girdiğimde karşıma çıkan mükemmel insan.Bana öneren kişi bir kere git ne demek istediğimi anlayacaksın demişti.Kesinlikle de öyle oldu.Saygısı,güleryüzü,mükemmel iletişimi,donanımı,her sorumuzu sabırla ve bilimsel çalışmalara dayandırarak cevaplaması..Süreci en başından kendisiyle takip etmiş olmayı çok isterdim.Neyse geç oldu ama vermiş olduğum en doğru karardı kesinlikle.Çünkü gebeliğimin 31+5 haftasında suyum geldi. Olabilecek tüm senaryoları önümüze serdi ve takibe başladık.Sürecin sonuna geldiğimizde,Ece sanırım sancıların başlıyor dediğinde 9cm açılmam vardı. Ve 2-3 saat içerisinde de doğum gerçekleşti.O saate kadar muhtemelen her şeyin farkında olmasına rağmen doğum yolunda olduğumu bana asla çaktırmadı.Bu da benim stressiz ve rahat bir süreç yaşamamı sağladı.Süreçte de,doğum sırasında da hep olumlu tarafları gösterdi bize.Böylece onun pozitifliğiyle biz de hep pozitif kaldık

K
Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Doktorumuz Salih bey insanın hayatta karşılaşabileceği yüreği güzel, işini mükemmel yapan, hastasıyla çok doğru ve sağlıklı iletişim kuran bir doktordur. Eşsiz bir doktor olmasının yanı sıra içten yaklaşımı ve detaylı açıklamaları ile o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki.. mükemmel bir normal doğum ile kızımıza kavuştuk. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki var iyi ki.

Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi Sezeryan Doğum

Salih Bey ile yorumları okuduktan sonra tanıştık, o kadar güzel yorumlar var ki bu kadarı biraz abartılmış diye düşünmüştüm. Kendisiyle 9 aylık gebelik süreci ve doğum sürecini geçirdik ne yazıldıysa az bile yazılmış. Her randevunuz da sizi ayakta saygıyla ve güler yüzle karşılıyor, her konuda bilgi sahibi her soruya sakin ve bilgiyle cevap veriyor, sizi sakinleştiriyor. Harika bir gebelik süreci yaşadım, çok sakindim, hiç bir sorun yaşamadım, her dakika kendisine ulaşabildim. Normal doğum için çok uğraştım ancak bebeğim izin vermedi. Sezeryan sonrası dikişleri çok güzel iyileşti. Hemen kendimi toparladım. Kendisini bir ömür güzel hatırlayacağım. Her şey için kendisine çok teşekkür ederim.

T
Telefon numarası doğrulandı

Kendisiyle hamilelik ve doğum sürecimi geçirdim, çok da memnun kaldım, hamilelik sürecim çok güzel geçti, bu süreçte kendisinin ilgisi ve takibi çok başarılıydı, sezaryen doğum yaptım, doğum sürecimden de gayet memnun kaldım, bu anlamda kendisi önerebileceğim bir doktor, bundan sonrasında kontrol için kendisine gideceğim.

Telefon numarası doğrulandı

Ben düzenli aralıklarla genel kontrol için kendisine gidiyorum, oldukça da memnunum, bu süreçte kendisi çok ilgiliydi, en ufak bir şeyde bile her zaman benimle iletişime geçti, kontrol etti, hemşireleriyle birlikte sürekli de takip içerisinde oldular.

Telefon numarası doğrulandı

Ben kendisine iki tane operasyon geçirdim, polip ve kist ameliyatı oldum, çok memnun kaldım, Ben çok kanamalı bir gece kendisinin hizmet verdiği kuruma gitmiştim, riskli bir operasyondu, bu süreçte kendisi gerçekten bana çok yardımcı oldu, çok samimi, güvenilir ve ulaşılabilir bir doktordu, sürecim de kendisiyle hala devam ediyor.