Maltepe Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:1, Bergama , İzmir
Sigortası olan hastalar
Maltepe Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:1, İzmir
Menemen Devlet Hastanesi Semt Polikliniği
Saliha hanıma rastgele bir şekilde randevu almıştım. İyi ki de ondan almışım. anne-baba ile empati yapabiliyor. Bebeğim 3 aylıkken Rahatsızlandığı için gitmiştim. Ben sadece hastalıkla ilgili konuşacağımızı düşünürken fiziksel-gelişimsel olarak pek çok bilgi verdi. Kafamda geri planda olan pek çok soruma cevap buldum. Hastalık nedeniyle verdiği ilaçlar bebeğime şifa oldu o dönemde. Eşim de ben de çok seviyoruz bebeğimizin doktorunu.
na...l
Kızım 8 aylık Saliha hanıma ilk kez gittim çok pozitif iyi bir enerji veriyor bı kaç kez gittikten sonra devam Edip etmeyecegime karar vericem ama ilk izlenim iyidi
se...t
Çok anlayışlı kibar Çocuklara karşı çok güzel yaklaşan işinin ehli bir doktor biz kendisinden çok memnunuz umarım uzun yıllar hizmetine devam eder inşallah başka cocuklarım olursa onlarada bakar
gü...z
ÇOK İYİ ÇOK BAŞARILI HERKESE TAVSİYE EDİTORUM.NEREYE GİTSENİZDE GELİRİZ ARKANIZDAN SİZİ BIRAKMAYIZ.OĞLUM VE BEN SİZE ÇOK ALIŞTIK.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM...
ay...z
kendisinden çok memnun kaldık.bebeğimizi sağlığına kavuşturdu. pozitif enerjisi hiç bitmesin
ha...i
Saliha Hanıma oğlum Talha yı götürüyorum.Oğlum, doğumundan şuan ki yaşına (28 aylık) kadar Saliha Hanımın kontrolünde. Oğlumun görmüş olduğu ilgi ve alakadan dolayı oğlumla doktorumuza rahat bir şekilde gidebiliyorum (ağlama ve sızlanma yok). Tavsiye ediyorum çünki çok cana yakın bir insan. Teşekkürler Saliha Hanım.
Saliha Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saliha Demir, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Saliha Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Saliha Demir adresi nerede?Saliha Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saliha Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saliha Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saliha Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saliha Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saliha Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saliha Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Saliha Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saliha Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Saliha Demir, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Saliha Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla