Dr. Saliha Demir, İzmir Ekol Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları branşında çocuk hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Sigortası olan hastalar

Konum: Özel Sada Hastanesi Yeni Doğan

Saliha hanıma rastgele bir şekilde randevu almıştım. İyi ki de ondan almışım. anne-baba ile empati yapabiliyor. Bebeğim 3 aylıkken Rahatsızlandığı için gitmiştim. Ben sadece hastalıkla ilgili konuşacağımızı düşünürken fiziksel-gelişimsel olarak pek çok bilgi verdi. Kafamda geri planda olan pek çok soruma cevap buldum. Hastalık nedeniyle verdiği ilaçlar bebeğime şifa oldu o dönemde. Eşim de ben de çok seviyoruz bebeğimizin doktorunu.

Randevu doğrulandı

Kızım 8 aylık Saliha hanıma ilk kez gittim çok pozitif iyi bir enerji veriyor bı kaç kez gittikten sonra devam Edip etmeyecegime karar vericem ama ilk izlenim iyidi

Randevu doğrulandı

Çok anlayışlı kibar Çocuklara karşı çok güzel yaklaşan işinin ehli bir doktor biz kendisinden çok memnunuz umarım uzun yıllar hizmetine devam eder inşallah başka cocuklarım olursa onlarada bakar

Telefon numarası doğrulandı

ÇOK İYİ ÇOK BAŞARILI HERKESE TAVSİYE EDİTORUM.NEREYE GİTSENİZDE GELİRİZ ARKANIZDAN SİZİ BIRAKMAYIZ.OĞLUM VE BEN SİZE ÇOK ALIŞTIK.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM...

Telefon numarası doğrulandı

kendisinden çok memnun kaldık.bebeğimizi sağlığına kavuşturdu. pozitif enerjisi hiç bitmesin

Telefon numarası doğrulandı

Saliha Hanıma oğlum Talha yı götürüyorum.Oğlum, doğumundan şuan ki yaşına (28 aylık) kadar Saliha Hanımın kontrolünde. Oğlumun görmüş olduğu ilgi ve alakadan dolayı oğlumla doktorumuza rahat bir şekilde gidebiliyorum (ağlama ve sızlanma yok). Tavsiye ediyorum çünki çok cana yakın bir insan. Teşekkürler Saliha Hanım.