Metromall Residence F BLOK No:32 / Tunahan, Dumlupınar 30 Ağustos Cd. No:2/A, 06824 Etimesgut/Ankara, Yenimahalle, Ankara
Aile Danışmanlığı Randevusu
Metromall Residence F BLOK No:32 / Tunahan, Dumlupınar 30 Ağustos Cd. No:2/A, 06824 Etimesgut/Ankara, Ankara
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Uzm. Psk. Saliha Kübra Kalkan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoonkoloji
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Ön Görüşme
Uzm. Psk. Saliha Kübra Kalkan
Ufuk Üniversitesi DR.Rıdvan Ege Hastanesi kampüsünde yaptığı uzmanlığını ise "Öfke İfadesinde Anne Psikolojik ve Davranışsal Kontrolü ile Denetim Odağının Yordayıcı Rolü" tez çalışması ile almıştır.
Ayrıca, CİSED ve PSİKODER bünyesinde "Psikoterapist" ünvanı almaya hak kazandığı ve toplam 24 modülden oluşan "Bütüncül Psikanalitik Psikoterapi Eğitimi" ile beraber Oyun terapisi, Psikolojik Testler gibi çeşitli eğitimleri tamamlamıştır. Psikoloji biliminin merkezi kabul edilen Avrupa'da başta Viyana Sigmund Freud Üniversitesi olmak üzere, Amsterdam ve Almanya'da Psikoterapi Workshop ve çeşitli proje çalışmalarında yer almıştır.
Bazı Web sitelerinde makale yazarlığı yapmış olmakla beraber SGK, MEB ve çeşitli özel kurum ve kuruluşlarda Psikolojik eğitimler vermiş; "Hayat Seferleri" psikolojik radyo programı sunuculuğu yapmıştır.
Yetişkin, Çocuk, Ergen, Çift ve Aile Psikoterapi çalışmalarının yanısıra akademik hayatına devam etmekte; Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde Psikoloji dalında Doktora eğitimini sürdürmektedir.
s....h
Uzun süren terapist arayışımın sonunda Saliha hanıma ulaştım.Terapiye başlamak istiyordum ama gerçekten beni etkileyecek bir şeylerle karşılaşmak istiyordum.Çünkü artık bilgiye ulaşmak kolay ama çözümü içselleştirmek tek başına mümkün olmuyordu.Terapi sürecinde uygulamış olduğu yöntem hakkında bilgim olmadan başladım ve ilk seansta çok etkilendim.Dönem dönem gitmek istemedim ve kendi tavsiyesiyle de bu duruma direndim.Bugün geldiğim noktada iyiki diyorum kendime bu iyiliği yapmışım.Süreç boyunca her şeyi anlatmak zorunda kalmadan birçok şeyin temelinden çözüldüğüne şahit oldum.Farkındalığım arttıkça günlük hayattaki sorunları artık daha kolay çözebilir oldum.Saliha Hanımın uygulamış olduğu yöntem birçok terapistten farklı ama sorunların temelinden çözülmüş olmasını gözlemlemem bana her seans sonunda iyiki buraya gelmişim dedirtiyor.Gerçekten kendinize yatırım olarak yapılabilecek en güzel şeylerden birisi.Sürecinin sonuna yaklaşmış birisi olarak gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
z....t
Yıllardır hayatımda var olan ve baş edemediğim sorunlarım için Saliha Hanıma başvurdum. İyi ki ona başvurmuş, kendisini tanımışım. Her seanstan sonra rahatlamışlık hissi veriyor ve farkındalığım artıyor. Bu süreçte beni anlayarak kendimi keşfetmeme yardımcı oluyor ve etkili terapi teknikleriyle bana yol gösterip şifa oldu. Beni ve bakış açımı değiştirdi.
Son dönemde Saliha Hanım ile yaptığım seanslar benim için son derece faydalı oldu. Kendisi, profesyonel yaklaşımı ve sıcak iletişimi ile güvenimi çabucak kazandı. Her seansımda kendimi daha rahat hissettim ve duygularımı açıkça ifade edebildim.
Kullandığı teknikler ve yöntemler, benim kişisel gelişimime büyük katkı sağladı. Zihnimi berraklaştırmak ve stresle başa çıkmak konusunda çok şey öğrendim.
Terapi sürecindeki destekleyici ve yapıcı yaklaşımı için kendisine minnettarım.
Kendimi daha iyi hissetmeme ve yaşam kalitemin artmasına yardımcı olduğu için Saliha Hanım'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çok etkili terapi teknikleriyle ruhuma ve aileme şifa oldu kendisi. Kaygı, çocukluk travmaları ve bağlantılı şikayetlerle gitmiştim kendisine. Birçok sorunum bariz bir şekilde iyileşmeye düzelmeye başladı hayat kalitem arttı. İşinin ehli, bilgili ve güven veren bir terapist. İnsana huzur veren yaklaşımıyla, ifade edemediklerim dahil her türlü psikolojik sorunu çok iyi analiz edip tedavi edebiliyor.
Saliha Hoca gerçekten çok naif ve kibar biri. Danışanlarına her zaman empati ile yaklaşıyor, hayatımın çok zor bir döneminde yaklaşık 1 yıl kendisinin danışanı oldum. Süreçteki yükümün hafiflemesinde Saliha Hanım’ın payı çoktu. “Ada” tekniği çok faydalı oluyor. Kendisini tavsiye ediyorum.
ha...a
Saliha hoca ila 6 aydır görüşüyoruz. Hem kendini keşfetme atölyesi hem de bire bir yaptığımız görüşmeler sayesinde çok kısa zamanda kendimi daha iyi hissettim. İyi ki sizi tanımışım hocam
z.....
Çocukluk travmalarından kurtularak kendini bulmuş ve iyi hissetme haline ulaşmış birisi olarak yazıyorum…
Saliha hanımı doktor takviminden buldum. Gittiğimde değersizlik ve özgüvensizlik duygularını sonuna kadar yaşıyordum ve çok kötü haldeydim. İlk iki ay seanslarımız yüz yüze daha sonraki seanslarımızı online gerçekleştirdik(başka bir şehirde olduğum için). İlk online seanslarda acaba aynı verimi alabilir miyim diye tedirgindim açıkçası ancak Saliha hanım onlineda dahi samimiyetini, sıcaklığını, yardımseverliğini ve ilmini bana her zaman hissettirdi.
Saliha hanımın bütüncül terapi içerisinde uyguladığı ‘imge terapi’ çocukluk anılarımı ve o andaki hislerimi gün yüzüne çıkarttı. Ve anında birçok güzel söylemleri ile o anıları iyileştirdik.
Bu iyi hissetme hali o kadar kıymetli ki ne söylesem eksik kalır. Saliha hanıma bu hâle ulaşmamda vesile olduğu için çok teşekkür ederim
Kendimi tanıma yolculuğuna çıktığımdan habersizdim..Saliha Kübra hocamı bir tanıdık vasıtasıyla tanıdım.İyiki de tanıdım.Hayatımda verdiğim en doğru karardı bu terapiye başlamak.Çocukluk travmalarımı farkında olmadan hayatımı zorlaştırdığım durumları yendim.Kendime değer vermeyi,sevmeyi,takdir etmeyi öğrendim.Kendime başkalarının gözünden değil kendi gözümden bakmayı,insanları memnun etmeye çalışmak yerine kendime neden hoşlandığımı,rahatsız olduğumu sormayı öğrendim.Çizgilerimi çizmeyi ve korumayı öğrendim.Artık duygusal anlamda savunmasız değilim.Kendimi savunmayı öğrendim.Bana yol gösteren,kendimi bulmama yardımcı olan ,bilinçsiz aktarımlarıma son verme yollarını gösteren,samimiyeti,güler yüzü,ilgisi,alakasıyla hayatıma dokunan,terapi odasında kendimi güvende hissetmemi sağlayan,geçmişin yüklerini bırakmamı sağlayan sayamıcağım kadar bana güzellikler katan Saliha kübra hocama ne kadar teşekkür etsem azdır.Sonuna kadar gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum.
s....g
Saliha hanımla tanımaktan ve danışmanı olmaktan çok mutluyum gerek iş ahlakı gerekse tedavi sürecini çok güzel yöneten kendi alaninda çok başarılı olduğunu düşünüyorum farkında olmadan yaşamış olduğum çocukluk travmalarim neredeyse yok denecek kadar ilerleme kaydettik acikcasi ben bile bu kadar netice alacagimi zannetmiyordum tabiri caizse zihnen kus gibi rahatladigimi hissediyorum her zaman güler yüzü ve hosgorusunden dolayi kendisine çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar dilerim
z.....
Yıllarca OKB ve yaygın anksiyete bozukluğu ile mücadele ettim, 3 yıl ilaç kullandım başka psikologlara gittim ama olmadı, kurtulamamıştım. İnternette araştırmalarım sonucu Saliha Hanıma gitmeye karar verdim ve ilk seanstan doğru adreste olduğumu anladım. Saliha Hanımın ve asistanının ilgisi, alakası ve samimiyeti çok güzel. Terapi süreci de hiç tahmin ettiğim gibi sıradan değildi, çok farklı bir deneyim yaşatıyor insana Saliha Hanım, sanki en en içinizi açıyor ve oraya merhem sürüyor. İçimizdeki çocuğu buluyor, onu iyileştiriyor ve bir bakıyorsunuz gündelik her ne varsa zorlandığınız yavaş yavaş ama kalıcı olarak iyileşmeye başlamış. Etrafınızdan olumlu tepkiler almaya başlıyorsunuz. 3 aydır seanslara devam ediyorum ve üç ay gibi kısa bir sürede Saliha Hanım hayata ve özellikle de kendi hayatıma bakış açımı değiştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum
Saliha Kübra Kalkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saliha Kübra Kalkan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Saliha Kübra Kalkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Saliha Kübra Kalkan adresi nerede?Saliha Kübra Kalkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Metromall Residence F BLOK No:32 / Tunahan, Dumlupınar 30 Ağustos Cd. No:2/A, 06824 Etimesgut/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saliha Kübra Kalkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Saliha Kübra Kalkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Saliha Kübra Kalkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saliha Kübra Kalkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Saliha Kübra Kalkan hangi dilleri konuşuyor?Saliha Kübra Kalkan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Saliha Kübra Kalkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saliha Kübra Kalkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Saliha Kübra Kalkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Saliha Kübra Kalkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saliha Kübra Kalkan hangi sigortaları kabul ediyor?Saliha Kübra Kalkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar