Kültür Mahallesi Hastane Caddesi Akçam Sokak No:2 Daire:3 (Özsoy İş Merkezi), Düzce Merkez, Düzce
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Neurofeedback
Psk. Saliha Şamandar
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
pı...
Saliha Hanımla her görüşme sonrası , omzumdan bir yük alınmış gibi hissediyorum. Huzursuz olduğum her alanı kendisine rahatlıkla açabiliyorum . Çok iyi bir dinleyici , sevecen tavrı sayesinde mobbing sürecimi hasarsız atlatabildim. Kendisi harika bir psikolog
se...a
Saliha hanımla kızım için ikinci kez görüştük.İlk görüşmemizde kızımın ergenlik problemleri vardı.Saliha hanımın yardımıyla atlattık şükür.İkici görüşmemiz de kızımda dersleriyle ilgili oluşan stres ve kaygı problemiydi.Bu problemi de yardımıyla çözdük.Çok içten ve samimi.Kendisini tereddütsüz tavsiye ederim.
şe...m
Canım Saliha hanım..
Yaklaşık 4 5 aydır düzenli görüşüyoruz. Iyiki yollarımız kesişmiş diyorum hayatımla ilgili bir çok alanda duygularımi düzenlemeye cabamda rehber olup karanlık anlarıma ışık oldu. Her hafta duygu yüklü zor anilarla gidip çoğu zaman farkındalıkla bi şekilde ayrılıyorum. Kum terapisi ve emdr benim için geçmiş zorluklarımı fark edip anlamama geçmişle bağ kurup kendimle yeniden düzenlememe yardımcı oluyor.. Bir kaç psikolog deneyimim oldu ama Saliha hanimla çok başka ilerledik en zor zamanlarımda hissettirdiği güvenle birlikte kendimi toparlamamda rehber oldu. Bugün çok zor geçen bir seansın ardından zor şeylerin üstesinden gelmenin gururu ile yazıyorum zorlukla mücadele etmeyi öğrendiğim de ve en çok kendime şefkat verebildiğimde esim ve kızımla daha huzurlu olabildim .. anneligim ve evliliğinin kalitesi arttı.. nice şifalı seanslara diyorum son kez iyiki var Saliha hanim
de...k
Saliha hanim benim farkindaligimi yakalamam sebep oldu hayir diyemeyen cocukluk travmalarim vs hepsi ile mucadele edebiliyorum bir danisana verebilecek en iyi degeri verdigine inanıyorum
ş.....
Çocukluk travmalarimla yuzlestigim ve üstesinden gelmeyi öğrendim. Kaygilarimi kontrolculugumu kontrol etmeyi öğrendim
d....ç
Güler yüzlü, süreci detaylıca takip eden bir psikolog. Oğlum için oyun terapisine başvurdum ve çok memnun kaldım. Süreci belli bir plan içerisinde her açıdan değerlendirerek güzelce tamamladık.
k....a
Oğlumuz için başka bir annenin tavsiyesi ile kendisi ile çalışmaya başladık. Yaklaşık 4 ay süren sürecimizin sonunda oğlumuzun hem okul hem aile ortamındaki değişimini görmek bizi çok mutlu etti. Çevreden de oğlumuz hakkında olumlu geri dönüşler aldık. Karşılıklı konuşarak, iletişim halinde kalarak, okul ve öğretmenlerimizle de görüşerek süreci yönetti. Sonuçtan mutluyuz. Evladınız için bu konuda bişeyler yapmanız gerekiyosa eğer, vakit kaybetmeden başlayarak sürece dahil olmanızı yürekten tavsiye ederim
b....y
Şuan devam etmekteyim. Zor bir süreçle birlikte ilerlemekte olduğumun farkındayım. Bu süreçte Saliha hanım çok yardımci oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
a....c
Neurofeedback uygulaması için gitmiştim, üniversite sınavına hazırlanıyordum ve çok büyük faydasını gördüm. Saliha Hanım’ın ilgisi, güler yüzlülüğü sizi çok motive ediyor zaten ve size yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Bunu hissedebiliyorsunuz. Çok çok memnun kaldım. Saliha Hanım’a tekrar buradan da teşekkür ediyorum.
y ...k
Ciddi psikolojik sorunlar ile başvurmuştum Saliha Hanıma, daha öncesinde farklı yerlerden yardım almaya çalışmıştım ancak hiçbiri onun kadar etkili olmadı. Kendi ailenizden biri kadar sıcakkanlı, bir o kadar da çözüm odaklı bir deneyim oldu benim için. Sonu gözükmez bir durum gibi geliyordu bana, ancak düzenli olarak gittiğimde birkaç seans gibi kısa bir sürede oldukça faydasını gördüm. Samimiyeti için ayrıca teşekkür ediyorum kendisine. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Saliha Şamandar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saliha Şamandar, Psikoloji. Size Saliha Şamandar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Saliha Şamandar adresi nerede?Saliha Şamandar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi Hastane Caddesi Akçam Sokak No:2 Daire:3 (Özsoy İş Merkezi) Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saliha Şamandar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Saliha Şamandar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Saliha Şamandar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Saliha Şamandar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Saliha Şamandar hangi dilleri konuşuyor?Saliha Şamandar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Saliha Şamandar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saliha Şamandar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Saliha Şamandar hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Saliha Şamandar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saliha Şamandar hangi sigortaları kabul ediyor?Saliha Şamandar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.