Genel Cerrahi Randevusu
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Yutulabilir Mide Balonu
İşaretleme Yöntemi
Merkez Ofis
2014 yılından itibaren kamudan ayrılıp çeşitli özel kurumlarda obezite üzerinde çalışmalarda bulundu. İleri laparoskopik cerrahi, Obezite cerrahi alanında çalıştı,Geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında çalışmalarda bulundu,diyabetik ayak üzerine ve kronik yara iyleşmesi üzerine çalıştı.
Türk Cerrahi Derneği, Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği, Hepatopankreatobiliyer Cerrahi Derneği, Türk Obezite Cerrahisi Derneği, Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Derneği üyesidir.
Salim Balın,orta düzeyde ingilizce bilmektedir. Özel ilgi alanları arasında obezite cerrahisi-Obeziteye Bütüncül Yaklaşımlar , tümör cerrahisi, diyabetik ayak kronik yara bakımı ve Fonksiyonel Tıp( integratif) yer almaktadır. Kendi alanında, tıp kitaplarına bölümler yazmış, yurt içi ve yurt dışında yayınlanmış çeşitli çalışmalar yapmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.
ş....c
Mide balonu ameliyatı oldum kendisine başarılı geçti. Güzel sonuçlar elde ettik. Kilo verdim gayet memnunum.
fa....
Tükenmişlik hikayemi yazmak istedim belki benim gibi umutsuzlara yol gösterir.
Yıllardır yaşadığım doktor doktor gezdiren kilo, şişkinlik-kabızlık,halsizlik,sık hastalanma gibi şikayetlerim vardı. Denemediğim diyet kullanmadığım ilaç kalmamıştı ama nafile çözüm bulamamıştım. Yaklaşık 1 yıl önce tavsiye üzerine Dr. Salim beye kilo vermek için gitmiştim. Mide balonu yaptırmayı düşünüyordum. çünkü daha önce mide botoksu başka yerde yapmış ama kilo verememiştim. Kilolarım giderse her şey düzeleceğini sanmıştım. Hocamız ön muayene yapıp tetkiklerimle beraber değerlendirip mide balonu için uygun olmadığı SİFO ve İBS tanısı koydu daha önce hiç duymadığım şeylerden bahsetti. Referans ile gittiğim için güvenle verilen tedaviye başladım. Gün geçtikçe şikayetlerim azaldı bir yılın sonunda yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi ve bu süreçte yaklaşık 25 kilo verdim. Hayata başka bir pencereden bakmayı öğreten hocam dr.salim beye ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.
kilo problemim nedeniyle hocamıza başvurdum. Güzel bir tedavi süreci geçirdik tetkiklerle başka hastalıklarımıda tespit etmiş oldu. Mide balonu ameliyatı oldum. Şuan çok daha iyiyim kilo da verdim. Tavsiye ederim.
ye...n
Dr Salim bey ile tanışmamız 5 ay önce mide balonu ile başladı. Tanıştığımız da bana oldukça fazla güven verdi, hastalara karşı olan yaklaşımı çok etkiledi. Mide balonu operasyonu ile 23 kilo verdim ve hedeflediğim kiloya ulaşmama çok az kaldı. Dr bey’in önerileri sayesin de sağlıklı bir hayat yaşamaya başladım, özgüvenim yerine geldi. Hayat kalitemi arttırdığı için Dr Salim bey’e çok çok teşekkür ediyorum.
f.....
Ben 10 yıldan fazla ibs hastasıyım.Salim Bey'in çok faydasını gördüm.Biorezonans ve diyet programı başlattı ve kurtuldum.Şubat ayından beri atak geçirmiyorum.Salim hoca işini bilen birisi, muhteşem bir adam.
t.....
Ben araştırma yapmıştım.Yeni doğum yaptım, oturarak çalıştığım için de kilo almıştım.Hem araştırarak hem de birkaç kişinin tavsiyesi ile Salim Bey ile iletişim kurdum.İlk muayene danışmanlık şeklindeydi, o gün karar verdim ve ikna edildim.Aile ortamı gibi çalışma sistemleri vardı, o beni ikna etti.Asistanı ile hala konuşuyoruz, arkadaş gibi oldum.Mide balonu taktırdım.6 aylık ve 1 yıllık vardı.Ben 1 yıllık olanı tercih ettim.Yeni doğum yapmıştım ve 30-35 kilo fazlam vardı.Daha sonra mide balonu taktırdım. 1 yıl sonra çıkardık,çıkaralı 7-8 ay oldu ve memnun kaldım.Kilo verdim. Çevremde çok fazla bu operasyonu geçiren var ama ben Salim Bey'den memnun kaldım.Kalıcı kilo vermek istiyordum.Benim beslenme alışkanlığımı değiştirmek istediğini söyledi.Ben çok asitli içecekler tüketiyordum.Bana danışmanlık da yapt çok memnunum.Toplamda 35 kilom gitti.
Salim Balın gayet hastalarını dinleyen,hastaların kendi şahsi yorumlara göre programlar yapan, onların halini anlayan gerçekten iyi bir doktor.Çok memnun kaldım.104 kilo ile mide balonu operasyonu geçirdim.Yaklaşık 79 kiloya düştüm.Operasyonun başından sonuna kadar her zaman yanımdaydı, her aradığımda ulaşabildim.Gayet memnun kaldım.Ameliyat öncesinde ve sonrasında gerekli bilgilendirmeyi de yaptı.Gayet başarılı bir operasyon oldu.
Salim Hocanın uyguladığı tedavileri deneyimlemiş bir hastayım.Mide botoksu ile gittim, ilgi ve alakasından, ekibinden o kadar memnun kaldım ki diğer bütün yaptığı şeyleri denemek istedim.Ben de sonra referans oldum.Tüm çevremdeki herkes de doktor bey ve ekibinden memnun kaldı.Olaya bütüncül olarak bakıyor, tek noktada değerlendirmiyor.Olaya bu şekilde bakması kısa sürede sonuca ulaşmamıza neden olur.Takibini de çok sağlıyor, bu benim için çok belirleyici.Herkese de tavsiye ederim.
Biz ailecek bütün şikayetlerimizde doktorumuza gidiyoruz.Safra kesesi şikayetim ile gittim.15 kilo kaybettim Salim Bey'in sayesinde tüm şikayetlerimden kurtuldum.Safra kesemdeki rahatsızlıktan da kurtuldum.Taşa dönüşmeden geçti.Bir telefon kadar uzağımızda ,şikayetlerimi söylediğimde hemen dönüş sağlıyor.Vücudum hafifledi.Ozon terapisi alıyorum, ayda bir gidiyorum.Çevremdeki arkadaşlarıma tavsiye ettim.
Salim Bey'de yeme alışkanlığı kazandım, düzene soktu.Mutsuz olarak girdiğim yerden pozitif olarak çıktım.En güzeli, sağlıklıyım.Yemek yeme alışkanlığı kazandım.Benim haşimatom var.Ozon terapisi ve zayıflama tedavisi aldım. 20-25 yıldır görmediğim kiloya Salim Bey'in sayesinde düştüm.89 kilodan 67-68 kiloya düştüm.Sağlığıma kavuştum, çok pozitif birisi.Her aradığımda cevap veriyor.Aileden gibi oldum.Bize rahatlıkla,bıkmadan usamadan cevap verdi.Çok pozitif bir hoca, böyle doktorlar artsın.Normalde doktorları çekinerek ararsın, asistanı ile görüşürsün. Salim Bey her türlü sorunuza destek veriyor, çok teşekkür ederim.Herkese de tavsiye ederim.
Salim Balın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salim Balın, Genel Cerrahi. Size Salim Balın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Endoskopi, Fundoplikasyon, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Gastrik Bypass, Gastroskopi.
Salim Balın adresi nerede?Salim Balın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abide-I Hürriyet Caddesi, Şişli, no:127/6 İstanbul
- Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. METROPOL AVM B Blok no:282 18.kat İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salim Balın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salim Balın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Salim Balın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Salim Balın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Salim Balın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salim Balın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salim Balın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salim Balın hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Salim Balın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar