se...t
Merhaba Salim hoca ile ani bir rahatsızlanma sonucu tanıştım kendisi alanında gayet başarılı bir hekim nerde ne yapacağını ve hasta ile çok fazla ilgileniyor benimle de çok ilgilendi herşeyi dikkatlice yapıyor hiçbir ayrıntıyı atlamıyor alanında gayet başarılı
sa...a
Ciddi, dikkatli, bilgili bir hekim.İyi muayene ediyor.İsabetli kararlar veriyor.Ben çok fayda gördüm.Tavsiye ederim.Bana ne gibi bir faydası oldu ? Onu da yazayım.Yıllar önce öğretmenlik yaptığım okulda şiddetli bir karın ağrısıyla hastahaneye acil e kaldırıldım.Baktılar, uzman hekim çağrıldı. Bu uzman hekim Salim Bey idi.Doktorun bana yaptırdığı tahliller, teşhis ve son olarak da verdiği tedavi sonrasında bu rahatsızlığı çok şükür atlattım. Son derece isabetli doğru kararlar vermesi burada çok mühim.Kendisine buradan selam gönderiyorum.Hürmetlerimi bildiyorum.Sağolsun.
Salim Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salim Erdoğan, İç Hastalıkları.
Salim Erdoğan adresi nerede?Salim Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salim Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salim Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salim Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salim Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salim Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salim Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Salim Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları