Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
U
u.....
Telefon numarası doğrulandı
Ön çapraz bağ menisküs yırtığı ve kıkırdak aşınması sorunu için gittim. Gerek ilgisi gerek işinin erliği olarak çok iyi bir doktor. Kendinden emin işini bilen biri. Allah razı olsun
se...n
Telefon numarası doğrulandı
Çok ilgili ve bilgili bir doktor bilgileri ile içimi rahatlattı bir sporcu olarak hocama çok teşekkür ediyorum buradan tavsiye ediyorum sol dizimde yanma ve ağrı vardı hepsi yok oldu :)
Salim Murat Kadağan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Salim Murat Kadağan, Spor Hekimliği.
Salim Murat Kadağan adresi nerede?Salim Murat Kadağan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Salim Murat Kadağan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Salim Murat Kadağan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Salim Murat Kadağan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Salim Murat Kadağan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Salim Murat Kadağan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Salim Murat Kadağan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Salim Murat Kadağan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar