Dt. Samet Akbaş, kendi kliniğinde hizmet vermektedir.

Dt. Samet Akbaş
Şarkiye Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:7 Kat:2, Altınordu, Ordu

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Diş Hekimi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu

Röportaj

Samet hocamla pandemi döneminde bir hastanede tanışma fırsatı buldum. Diş ağrısından kıvranırken insanlar birbirinden kaçarken beni geri çevirmeyip tedavimi yapmıştır. Hastasıyla çok yakından ilgilenen küçükle küçük büyükle büyük olan halden dertten anlayan çok beyefendi kibar bir doktordur. Ben diş tedavisinden aşırı korkan bir insandım. Değil gitmek adını duyduğumda bile avuç içleri terleyen birisiyim. Samet hocamın klinik açtığını duyunca çok sevindim. O korkan kadın gitti şimdi hocanın koltuğunda telefon oynayarak dişinin uyuşmasını bekliyor. O kadar konforlu ve rahat bir süreç ki şimdiye kadar ben neden öteledim diyorum. Aynı anda 3 çekim 3 implant yaptırdım. Aynı zamanda belli aralıklarla 3 tane kanal tedavisi de oldu. Acıdı mı HAYIR çok rahat geçiyor. Doktorumdan çok memnunum ailecek dişlerimiz Ona emanet. Oğlumda 11 tane dolgu ve 2 çekim yaptıracak. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Ö
Konum: Dt. Samet Akbaş Diş Hekimi Randevusu

Dişçi korkumu yenmemi sağlayan, mükemmel bir doktor Samet Bey. 4 ay süren diş tedavimi , Samet bey ve çalışma arkadaşlarının profesyonellikleri, anlayışı, samimiyeti ve güler yüzlü yaklaşımları sayesinde tamamladık. İyi ki siz Samet bey ‍
Yaptırdığım işlemler:Dolgu , kanal tedavisi , zirkonyum kaplama

Konum: Dt. Samet Akbaş Diş Hekimi Randevusu

20lik 2 dişimi inanılmaz kolay çekti. Müthiş kabiliyetli bir diş hekimi.

Konum: Dt. Samet Akbaş Diş Hekimi Randevusu

Uzun sürecek bir tedavinin ilk aşaması tamamlandı. Samet bey tarafından 3 tane diş çekilip kliniğin cerrahı tarafından 2 adet implant yerleştirildi.Bütün süreç sorunsuz ve ağrısız geçti. Dolgular için 2.randevumu bekliyorum. İlk randevum için kendisi ve ekibinden çok memnun kaldım.

Konum: Dt. Samet Akbaş Diş Hekimi Randevusu

Elinize sağlık ,Ağrısız temiz bir implant cerrahisi yaşadım.

Konum: Dt. Samet Akbaş Diş Hekimi Randevusu

Diş benim çok hassas ve korktuğum noktamdır.samet bey e eşimin tavsiyesi üzerine gittim.ilk olarak işyerinin temizliği dekorasyonu ve çalışanların güzel karşılaması ile rahatladım.Samet bey in muyane edip diğer uzmanların çekilmesi gerekir dediği dişimi kurtarma çabası işinin ehli olduğunu hissettirdi.tedavi sırasındaki konuşmaları ve özgüveni,tamam artık diş hekimimi buldum duygusu yarattı.şimdi eşime implant uygulaması yapacak.çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.bizim aile hekimimiz oldu artık.

Konum: Dt. Samet Akbaş Diş Hekimi Randevusu

Bütün implantlarımı zaten Samet bey yapmıştı. Yıllardır çok memnunum. Ekibi de kendi de çok kıymetli.

I
Konum: başka bir yer Diğer

Yapılan diş beyazlatma işleminden memnun kaldım.Elinize emeğinize sağlık

Konum: Dt. Samet Akbaş Diş Hekimi Randevusu

İmplant işlemi için Samet beye başvurdum. Tüm süreci harika yönetti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ö
Konum: Dt. Samet Akbaş Diş Hekimi Randevusu

Samet beyi özel hastanede görev yaptığı dönemden beri tanıyoruz .büyük ikizlerimin tüm dolgu ve kanal tedavilerini yaptı.sonra küçük ikizlerimin dolgularini yaptı.hatta dişin bir tanesini kanaldan kurtardı
İşçiliği aşırı iyi ,iletişimi de ve sordugunux merak ettiğiniz her soruya tek tek cvp veriyor. Şimdi de ben başladım tedaviye