Botoks
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Yüz Dolgusu
Dr. Samet Bozcan Klinik
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
Çene Dolgusu
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
an...y
Doktor beye jalupro Vlift ve jalupro hmw yaptırdım, Vlift sonucu harika, hmw yi yeni yaptırdığım için sonucumu sonra paylaşırım. Kendisi, nazik, işine vakıf, dakik, yönlendirme yaptığı uygulamalar yerinde ve faydalı, kendisine tşk ederim.
ö.....
Dr. Samet bey, ilgisi, ihtiyaca yönelik uygulama ve bilgilendirmesi ile güvenle önereceğim bir hekimdir. Yaptırmış olduğum dolgu ve cilt bakım uygulamalarından oldukça memnun kaldım. Teşekkürler Dr. Samet Bozcan.
Samet Bey insan ilişkilerinde çok iyi bir hekim.Bu çok çok önemli.Onun haricinde dokunuşları çok profesyonel.Ben pek çok tedavi yaptırdım yüz bölgesine.Bunu, bu tür işlem almış insanlar çok net anlayabilir.Olmayacak şeyleri söylüyor öncesinde, bunlara çok özen gösteriyor.İşlem yaptıktan sonra bitti değil, arayıp soruyor ve kontrollere gelmeniz için takip sağlıyor.Bireysel olarak çok memnun kaldım, herkese mutlaka tavsiye ederim.
Kendisinden çok memnunum.Öncesinde sosyal medyadan takip edip, gittim.Çok güler yüzlü, çok rahatlatıcı.İnsana olmak istediği şeyi çok güzel tarif eden bir doktor.Tekrar gitmek istiyorum ufak düzeltmeler için.Hem burun botoksu hem de üst dudak için ufak dolgu yaptırdım.Yapılan işlemlerden memnun kaldım.
Bütün yaptırdığım işlemlerden çok memnunum.Bütün uygulamaların faydasını gördüm, herhangi problem yaşamadım.Botoks işlemim bittikçe aralarda gidip yaptırıyorum.Kendisine araştırarak gittim.Dudak dolgusu, prp işlemi, burun dolgusu yaptırdım.Yapılan işlemlerden memnunum.Burun dolgumdan çok memnunum, burnum efsane oldu.
c.....
Güvenilir, işinde başarılı, hastaya ihtiyacından fazla işlem yapmayan, gerekli bilgiyi sağlayan birisi.Sosyal medyadan gördüm, ortak bir arkadaşım vasıtası ile ulaştım.Botoks yaptırdım.Süreç içerisinde kendisi ile iletişim halinde olduk.Sorularımı yanıtladı, bilgilendirdiği gibi de sonuç aldım.
Öncelikle kendisine çok teşekkür ederim.Profesyonel bir doktor,başarılı birisi.Almış olduğum hizmetten çok memnun kaldım.Klinik ortamı temiz ve güzel, kendisini çevreme öneririm.Botoks işlemi için ilk önce bilgi aldım.Daha sonra botoks işlemi yapıldı.Almış olduğum hizmetten de memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım.
z.....
Dolgu ve botoks yaptırdım.Botoks 5 ay idare edebilir diye söyledi. 6-7 oldu, hala etkisi devam ediyor.Dudak dolgumda normalde dudağım şekilsiz olmasına rağmen harika iş çıkardı.Şekil verdi, çok memnunum.Tavsiye ediyorum.Kendisini sosyal medyadan araştırdım.Dudak dolgusu benim için çok önemliydi.Kendisini gördüm ve tercih ettim, çok da memnun kaldım.
Samet Bey'e bir ay önce dudak dolgusu yaptırdım.İlgisinden, işlemlerinden, güzel görüntü açısından çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.Referans alarak gittim.İlgili alakalı, işlem öncesi takibinden, güler yüzlülüğünden çok memnun kaldım.Açıklamalarla öncesinde nasıl duracağını, sonrasında nasıl olacağını anlattı. Bana verdiği güveni ve açıklamaları çok beğendim.
Samet Bozcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Samet Bozcan, Mezoterapi. Size Samet Bozcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Pratisyen Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, PRP, Dolgu, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Medikal Estetik Uygulamalar.
Samet Bozcan adresi nerede?Samet Bozcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Ak Zambak Sk. UPHILL Towers B Blokİç Kapı No:137 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Samet Bozcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Samet Bozcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Samet Bozcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Samet Bozcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Samet Bozcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Samet Bozcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Samet Bozcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Samet Bozcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Samet Bozcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samet Bozcan hangi sigortaları kabul ediyor?Samet Bozcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Mezoterapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Mezoterapi Uzmanları