Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü
n....n
Uzun yıllardan beri mide problemi yaşiyordum Endoskopi korkum yüzünden sürekli erteleyip durmustum .3 ay önce endoskopi yapıldı Samet Mengüç tarafından .10 dk işlem bitti .Şimdi çok daha iyiyim .İyi ki karşılaştım dediğim nadir doktorlardan.Herkese tavsiye edebilirim. Çok iyi çok sıcak bir insan.
og...3
19.02.2016 tarigünde Sn.Dr.Samet Mengüç tarafından yapılan başarılı bir operasyon ile safra kesemdeki taştan kurtuldum.Operasyon sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım. Samet hocama ; hem hekimliği hem de insanı yönü ,kibarlığı ve ilgisi için müteşekkirim.
di...o
Merhaba ben Dilek; annem karaciğer kisti hastasıydı ( ŞENGÜL TİRZİK ). Samet Bey'le tanışıncaya kadar gezmediğimiz hastane kalmamıştı. Samet Bey hayatımızda görebileceğimiz en başarılı Cerrah ve kişilik olarak o kadar mükemmel bir insan ki hastaları ile yakından ilgileniyor. Zor ve çok riskli bir ameliyatı başarı ile sonlandırarak annemi hayata kavuşturdu. Hastaların kendilerini düşünmeden ellerine emanet edecekleri mükemmel bir doktor. 18 Aralık'tan yani annemin ameliyatından bu yana ailece herkese Samet Bey' e olan minnetimizi anlatıyoruz. İyi bir Cerrah arıyorsanız bizim gibi hastane hastane dolaşıp zaman kaybetmek yerine direkt olarak TEM HOSPİTAL ' a gidip Samet Bey'le muhattap olun. Annemin sağlığına kavuşmasını MÜBAREK ELLERİ ÖPÜLESİ DEĞERLİ DOKTORUMUZ SAMET MENGÜÇ' E BORÇLUYUZ :)) Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz ve dileriz hayatında hiçbir zaman yoluna en ufak bir taş dahi çıkmasın ve her şey gönlünce olsun Allah doktorumuzu ailesine bağışlasın ...
aş...k
süper bir doktor. şevfaf-hoşgörülü-hastaya iyi davranan 4x4 lük
Samet Mengüç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Samet Mengüç, Genel Cerrahi.
Samet Mengüç adresi nerede?Samet Mengüç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Samet Mengüç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Samet Mengüç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Samet Mengüç hangi dilleri konuşuyor?Samet Mengüç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Samet Mengüç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Samet Mengüç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Samet Mengüç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Samet Mengüç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Samet Mengüç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar