Psk. Dan. Samet ONAY lisans döneminde çeşitli kurumlarda stajlarını tamamlamıştır. “TÜBİTAK 2209-a Üniversite Öğrencileri Destekleme Programı” kapsamında kabul görmüş ve desteklenmiş "Eğitsel Rehberlikte Dijital Öyküler Kullanılması ve Değerlendirilmesi" projesinde proje yürütücüsü olarak görev almıştır. Aynı zamanda lisans döneminde gönüllü görevli olarak “Engelsiz Yaşam Festivali” ve “23 Nisan Çocuk Festivali” organizasyonlarında görev yapmıştır. Yüksek lisans eğitiminde ise bireysel ve grupla psikolojik danışma süreçleri yürütmüştür. Bu süreçte de “TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında desteklenen "Bilişsel Davranışçı Terapiler Özelinde Sanal Gerçeklik Uygulamasının Kullanımı: Sınav Kaygısı" konulu projede ücretli proje bursiyeri olarak görev yapmış ve danışanlarla bireysel danışma süreçleri yürütmüştür. Aynı zamanda yüksek lisans ders döneminde 2022 MSKÜ Ulusal Disiplinlerarası Öğrenci Kongresi'ne sözlü bildirili katılım sağlamıştır.
Lisans ve yüksek lisans alan derslerinin yanında alanında kendini geliştirmek amacıyla 80 saatlik “Vahdet GÖRMEZ Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi”ni sınavını başarılı bir şekilde geçerek tamamlamıştır. Bunun yanı sıra 20 saatlik “Afet Psikolojik Destek Programı”nı da sınavını başarıyla geçerek tamamlamıştır. 16. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğrencileri Kongresi'ne dinleyici olarak katılım göstermiş ve bu kongrede "Aile ve Evlilik Danışmasında Metafor Kullanımı" adlı çalıştaya katılım sağlamıştır.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikolojik Sağlamlık Programı
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
f.....
Samet hocayla yaptığımız danışmalar yüksek kaygı durumumu normalize etmeye çalışırken çok yardımcı oldu, birlikte beni olumsuz etkileyen düşüncelerimi anlamaya çalıştık. Bu terapötik süreçte bana rehber ve destek olduğu için minnettarım.
e....
Samet bey gayet dakik, seanslardan kısmayan ve günler yüzlü bir psikolojik danışman. Psikolojik danışma sürecinde yeterli düzeyde empatisi ve ilgisi ile hayatımda, özellikle ilişkimde bazı şeylerin farkına varmamı ve bilgilenmemi sağladı. İlişkimin ilk aylarında romantik ilişkiler ile ilgili grupla psikolojik danışma desteği almıştım kendisinden. Şimdi ise yardımı ve desteğinin de büyük katkısı ile ilişkimde 2. Yılı doldurmak üzereyim.
z.....
Grupla psikolojik danışma sürecinde kendisinden cok memnun kaldım. Süreci yönetmesi danışmadaki konuşmaları ve katılımı benim için çok doğruydu. Kendisi birlikte çalışmanın kolay olduğu bir psikolojik danışman bence
Samet Onay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Samet Onay, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Samet Onay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Louisa Düss Psikanalitik Öykü Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Samet Onay adresi nerede?Samet Onay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Samet Onay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Samet Onay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Samet Onay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Samet Onay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Samet Onay hangi dilleri konuşuyor?Samet Onay ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Samet Onay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Samet Onay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Samet Onay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Samet Onay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Samet Onay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samet Onay hangi sigortaları kabul ediyor?Samet Onay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.