Talaytepe mah. Wins Town Avm karşısı. Positive İnfinity B blok kat:5 no27, Kayapınar, Diyarbakır
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Talaytepe mah. Wins Town Avm karşısı. Positive İnfinity B blok kat:5 no27, Diyarbakır
Adenoidektomi
Nazal Valv Cerrahisi
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Samet Taştan
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Op. Dr. Samet Taştan
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
Op. Dr. Samet Taştan
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Op. Dr. Samet Taştan
Talaytepe mah.4003. sok. Winstown avm karşısı Positive plaza B blok Kat 5 No 27 Kayapınar / Diyarbakır
ra...r
Sekiz yıl önce burun estetiği oldum. Burnumda kıkırdak kayması vardı .çok kötü görünüyordu. Burnumun bir tarafi sürekli şişiyordu..nefes alamiyodum bir burun deliğim tamamen kapaliydi. İkinci ameliyat içinde doktor arayisindaydim. Yeğenimle enistem Samet hocada estetik olmuşlar onların önerisiyle Samet hocayı tanidim. İkinci ameliyatimi oldum. Kulak Arkasindan kıkırdağı alıp burnuma yerlestirdi . Burnuma daha güzel bir şekil verdi. Şimdi hem daha iyi nefes alıyorum hemde burnum eskisinden daha iyi duruyor iyiki yolum Samet hocayla kesişti . İyiki Samet hocayı tanidim.. elinize emeğinize sağlık
ro...a
Çok memnun kaldım burnum istediğim gibi kalkık ve küçük oldu çok ilgili davrandılar sürecim cok güzel geçti agrı sızı yok yüzümde çok fazla şişlikte olmadı ameliyattayken cok konustum her söyledğime cevap verdi cok sabırlı sakin bir hoca herkese tavsiye ederiz
d....b
Referans talebi ile Samet hocayı tercih ettim. Çok sorunlu bir burnum vardı. Ve estetik ameliyat gerekiyordu. Hatta daha önce ameliyat olduğum için kaburgamdan kıkırdak alınması gerekiyordu. Buna rağmen Samet hoca kaburgami açmadan çok başarılı bir sonuç elde etti. Doktorun pozitif enerjisi ve motivasyonu psikolojik olarak da ayrıca rahatlattı Hastalarına karşı Çok ilgili ve alakalı.. ameliyat sonrası çok kolay toparlandım. Söylenilen gibi eli çok hafifti.
mu...n
1 ay önce burun kıkırdağı kırık olduğu için ameliyat oldum aynı anda estetik ameliyatı da yaptık gayet güzel bi süreçten geçtik hem estetik açısından hemde kırık açısında gayet iyi oldu.
Samet hocanın bu süreçteki ilgisi gayet güzeldi
mu...a
Samet hocanın ilgi ve alakası çok hoşuma gitti ne istediğinizi anlayor ve elinden geleni yapıyorur 3 hafta önce ameliyat oldum burnum ödemli olmasına rağmen çok iyi duruyor şeklide tam istediğim gibi oldu herkese samet hocayı tafsiye ederim
c.....
Samet Bey'e referansla ulaştım. İlgi alakasından memnun kaldım rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyatım ve ameliyat sonrası sürecim çok rahat geçti. Burnumun değişmesiyle tam istediğim gibi oldu mutlu oldum ameliyat geçirmiş gibi hissetmedim zorlu süreç değildi benim için hafif geçirdim.
r.....
Dört dörtlük biri öyle hocaların hastanelerde bulunması güzel insanların olması bizim için gururdur. Allah tuttuğunu altın etsin. Eşim burun ameliyatı oldu Samet Bey'i arkadaşımız tavsiye etti. Biz de öneriyoruz kendisini. Ameliyattan sonra beklediğimiz şekilde oldu şişkinliği devam ediyor ama Samet Bey her zaman kontrol ediyor memnun kaldık beklediğimiz performansı kat kat yaşadık kim olursa olsun öneriyoruz.
r.....
Doktorumuzdan memnunuz müthiş bir ameliyat gerçekleştirdi herkese öneriyoruz teşekkür ederiz kızım burun ameliyatı oldu referans oldular bize o şekilde ulaştık. Ameliyat sonrası çok güzel bir burun ortaya çıkardı gayet doğal oldu hiç bir sıkıntı yaşamadık.
i̇....
Burnumda et vardı ve estetik açıdan rahatsızdım. Öneri üzerine ulaştım kendisine. Ameliyat başarılı geçti. Çok samimi ve hastasına karşı birebir ilgili bir doktor. Ben İstanbul'dan ameliyat için gittim kendisine. İyi ki gitmişim. Süreçte hiçbir olumsuzluk yaşamadım, çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Hem nefes almamda sorun vardı hem de estetik olarak memnun değildim. Öneri üzerine ulaştım kendisine. Süreç çok güzel geçti. Çok ilgilendi. Hastasına karşı yaklaşımı, davranışı ve ilgisi çok güzel. İlk gittiğimde genel anlamda bu konularda biraz önyargılıydım ama çok güzel,detaylı bilgi verdi.Açıklama yaptı. İyi ki de yaptırmışım. Çok memnun kaldım.
Samet Taştan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Samet Taştan, Kulak Burun Boğaz. Size Samet Taştan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu, Rinoplasti, Adenoidektomi, Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Nazal Valv Cerrahisi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi), Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı).
Samet Taştan adresi nerede?Samet Taştan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talaytepe mah. Wins Town Avm karşısı. Positive İnfinity B blok kat:5 no27 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Samet Taştan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Samet Taştan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Samet Taştan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Samet Taştan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Samet Taştan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Samet Taştan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Samet Taştan hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Samet Taştan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları