Cinsel Terapi
Vajinismus Tedavisi
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Sami Aydoğdu
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
İmago Çift Terapisi
Sami Aydoğdu
Sami Bey'e başka bir doktor tavsiyesi üzerine ulaşmıştık. Güzel bir ilişki içerisinde ilerliyoruz.Eşimle birlikte danışıyoruz.Bu dönemde bize iyi geldi.Hayatımda önemli olan ama bilmediğim, göremedğim şeylere, yönlendirme sonucu çıkan şeylere değindi.Bir insanın duygularını ifade etmesi kavramı kafama yerleşti.Ben çaba içerisindeydim, o yönde çok etkili oldu.Şu an herşey olumlu ilerliyor.Ben aslında önyargılı olarak yaklaşmıştım, erkek bir danışmanın beni ne kadar anlayabileceğini düşünmüştüm ama o odaya girdiğimde bütün kişiliğini kapının arkasında bırakıp tarafsız, adil bir şekilde bizimle iletişime geçtiğini gördüm.Bu beni çok etkiledi.
İlk karşılaştığımız andan itibaren başlayan olumlu pozitif süreç, seanslarla birlikte dahada güzel bir gidişata dönüştü ve kendimi daha iyi anlamamı yorumlamamı sağladı. Uzmanlık yönünden büyük katkısı için , ayrıcada samimi ve içten ilgili yaklaşımı için hocama çok teşekkür ederim. Benim adıma çok faydalı bir süreç oldu.
eşimle sorunlarımız var internetten araştırmamız sonucunda sami beye gitmeye karar verdik 1 ay önce başladık seanslarımıza şimdilik iyi gidiyor inşallah zamanla sorunlarımızı çözüp mutlu evliliğimize geri döneceğiz
Kızım lisedeyken ergenlik problemlerinden dolayı tavsiye üzerine Sami beyle tanıştık.Aramızdaki ana kız çatışması kızımın derslerine yansıyordu.Ben ona karşı istesem de anlayışlı olamıyordum bu durum benimde hayatımı etkiliyordu.Destek almaya karar verdik,okulumuzdaki rehber öğretmen ve Sami hocamın yönlendirmeleriyle zor dönemimizi atlattık.Şu anda kızım üniversite öğrencisi oldu ve biz aramızdaki sorunları çözdük.
6 sene önce boşanma evresindeyken Sami hocamla tanışma imkanı buldum.Kendim ve çocuklarım için oldukça zor olan süreci atlatmamıza yardımcı oldu.Benim boşanma psikolojisinden kurtulup anne olarak hayatıma devam edebilmem için uzun soluklu bir destek süreci geçirdim.Çocuklarım bu süreçte ergenlik çağındaydı onlarında bu durumdan en az etkiyle kurtulmalarına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
2 yıldır süren cinsel problemlerim vardı.Kime gideceğim konusunda çok tedirgindim araştırmalarım sonucunda Sami beyle görüştüm.Beni bu süreci atlatabileceğim ve utanacak sıkılacak bir şeyin olmadığı konusunda oldukça rahatlattı ve sorunlarımdan kurtulmama yardımcı oldu.Diğer danışanlara da tavsiye ederim.
Sami Aydoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sami Aydoğdu, Psikoloji. Size Sami Aydoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım.
Sami Aydoğdu adresi nerede?Sami Aydoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sami Aydoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sami Aydoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sami Aydoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sami Aydoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sami Aydoğdu hangi dilleri konuşuyor?Sami Aydoğdu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sami Aydoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sami Aydoğdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sami Aydoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sami Aydoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sami Aydoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu