İç Hastalıkları Randevusu
Kişiye Özel Beslenme Programları
Kolesterol Testi
İnsülin Direnci Tedavisi
Yeni Hayat Klinik
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakultesi'nden mezun olmuştur. Şu anda Özel Erciyes Kartal Hastanesi'nde hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır.Daha önce hizmet verdiği kurumlar:Özel Erciyes Kartal Hastanesi- KAYSERİ,Bezmi Alem Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Medikal direktor yard-İSTANBUL,Hunat Tıp Merkezi- KAYSERİ dir.
h....a
Herkese merhabalar, Dr. Beyle yıllar önce ani Bi rahatsızlık sonucu tanıştım. Troit ve gizli şeker hastası olduğumu yaptığı tetkiklerle anında ortaya çıkarıp, bilgisi, tecrübesi, ilgi ve alakasıyla tedavimi en güzel şekilde aldım.Şu an dahi rahatsızlandığımda güvenip gideceğim tek adres. Kullanılan cihazlar son teknoloji ve hijyen, temizlik konusunda da oldukça titiz ve güvenilir bir yer.Emeğini esirgemeyen, uzaktan bile tedavi desteği veren mükemmel bir Dr. Gerek doktorumun, gerekse hemşirelerin ilgi ve alakasından dolayı özveriyle çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederim.
ga....
Uzun zamandır Sami Bey'in hastasıyım. Annemin rahatsizliginda da yine kendisine başvurduk. Hızlı ve doğru yönlendirmesi ile annemi olası bir kalp krizinden kıl payı kurtardı. Yıllardır çok kez tedavi oldum hepsinde nokta atışı teshislerle bir çok hastalıktan şifa bulmama neden oldu. İlgisi, hasta takibi , nezaketi ve bilgilendirmesi günümüzde çok rastlayamadigimiz türden. Hiçbir sorumuz cevapsiz kalmıyor ve bu soruları asla sıkılmadan cevaplıyor. Bilgi ve deneyim açısından sonsuz guvenebileceginiz bir doktor. Çalışma ekibi , hemşireler, asistanları hepsi aynı nezakette. Randevu saatlerine çok sadıklar hastayı asla yormuyorlar. Sonsuz bir güvenle onerebilecegim nadir hekimlerden.
ça...r
İlk defa bir doktor beni ayakta karşılayıp oturmam İçin yer gösterdi. Uzun zamandır çözüm bulamadığım çarpıntı nabız yüksekliği şikayetimin insülin direncinden kaynaklandığını yemeklerden sonra ki çarpıntıların sebebini her insanın anlayacağı dilden anlattı. Gerekli tedaviyi yazdıktan sonra Güler yüzle uğurladı. Her şey için çok teşekkür ediyorum.
ha...
Sn.Doktorumdan Allah razı olsun. Covid19 sürecinde hayatımı önce Allahima sonra ona borçluyum. Bu gün genel muayene sürecim için ziyaret ettim. Rabbim doktorum gibi bilge insanları eksik etmesin. Saygılarımla
ş....b
Emboli gibi riskli bir teşhisin konulmasıyla resmen acı çekmekten kendimi kaybetmiştim. Sami Hocam saolsun yılların verdiği tecrübe, doğru yaklaşım ile kısa sürede sağlığıma kavuşmamda yardımcı oldu. Kendisinin özellikle kibarlığına ve üslubuna gıpta ediyorum. Mükemmel bir insan, işinin ehli bir doktor vesselam.
tu...
Sami hocamdan Allah razı olsun çok memnun kaldım çok ilgili alakalı güleryüzlü ve çok tecrübeli bir hoca kendimi emin ellerde hissettim Allah razı olsun 6 aydır geçmeyen alerjim tedaviyi uygular uygulanmaz geçti hocamız bilgili ve tecrübeli çok memnun kaldım
f.....
Böylesi güzel bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Sami HocamHamileliğe bağlı oluşan hipotiroid beni tedirgin etmişti.Ancak elhamdülillah verdiğiniz açıklayıcı bilgilerle rahatladık.
ha...a
İyi ve ilgili bir doktor.Gastrit tedavisi görüyorum.kendisi ve sekreteri Esra Hanım güvenebileceğiniz insanlar.
di..._
Kayseride ki gittiğimiz bir çok dr un yanlış teşhis ve tedavisinden sonra bulduk sami beyi nerdeyse bir seneye yakın geçmeyen agrısı olan kardeşime koydukları reflü teşhisinin doğru olmadığını belirterek kendi tedavisinden sonra 2 hafta içinde bütün agrıların kurtulduk sayesinde. Tecrübesiyle ilgi alaka ve kendine güveniyle size sunduğu hizmet gerçek anlamda çok kaliteli ve güven duyabileceğiniz türden. Kendisine tekrar tekrar binlerce kez teşekkür ediyorum
ay...r
Aybala Demir- Doktorumdan çok memnun kaldım.İlgisi çok iyi,prensipli duruşlu doktorum hastalığı teşhis edebilmek için birçok sorular sordu ve benim sorularıma anlaşılabilir şekilde net cevaplar verdi.Dahiliye bölümünde kimin işi olursa Sayın Sami Bey’i tavsiye ederim.Kendisine güvenebilirsiniz.SAYGILAR...
Sami Emeklioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sami Emeklioğlu, İç Hastalıkları. Size Sami Emeklioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Randevu, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Hemoglobin A1c(Hba1c), İnsülin Direnci Tedavisi, Kişiye Özel Beslenme Programları, Kolesterol Testi.
Sami Emeklioğlu adresi nerede?Sami Emeklioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat Mah. Nuh Mehmet Baldöktü Sok. No:3/17 Özer Plaza Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sami Emeklioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sami Emeklioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sami Emeklioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sami Emeklioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sami Emeklioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sami Emeklioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sami Emeklioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sami Emeklioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Sami Emeklioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kayseri bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları