ok...n
Kasigimda fıtık teşhisi koydu. Muayene için yatırıp biraz acı versede kurcaladi. O gün bugün bende ne fıtık ne başka birsey kalmadı. Ameliyat hastahane v.s konulardan ömür boyu korkmuş bir insanım. Allah ondan razı olsun. Her aklıma geldiğinde dua ederim.
ce...a
On gün önce safra kesesi ameliyatı oldum, Sn.Sami Hocama teşekkürlerimi tekrar tekrar bildiririm.çok başarılı bir ameliyat oldu, şimdi çok iyiyim , elleriniz dert görmesin Sami Hocam. Allah hep sizinle olsun,,,Esen kalın
Ceyla Süheyla Şeyhunoğlu Ekici
ed...9
Merhabalar. 21 yasindayim yaklasik 2 senedir dönem dönem makat catlagim olusup iyileşiyordu. Demir ilaci kullanmam sonucu olusan catlagim kroniklesti . 2ay kadar cok zor günler geçirdim. rectoderm kullandim uzun sureli bi sonuç vermedi. Doktorlar ameliyat dedikten sonra ameliyat olacagim doktor ariyordum gunler genellikle dolu oluyor. Antalya egitim ve arastirma hastanesinde Sami Hocam catlagimi daha cok yirtma üzerine bi islem uygulayip bi krem kullanmami onerdi. Ben faydali olacagini dusunmedim cunku aylardir ne yapsam iyilesmiyordu. 20 gun sonrasina ameliyat gunu ayarlayip tahlillerimi duzenliyordum ki ameliyata 3 gun kala iyilestigimi fark ettim. aylardır ugrastigim illet duzelmisti. Cok sukur 2 aydir hic bir rahatsızlik hissetmiyorum. umarim tekrarlamaz.
mu...r
Hocam Muzaffer küle 31/7/2014 de beni apandisit ameliyat yaptınız önce Allah ın sonrada siz değerli hocamız sayesinde şuan çok şükür iyiyim her şey için çok teşekkürler hocam yüce rabbim her zaman yanınızda olsun.
Sami Kolsuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sami Kolsuz, Genel Cerrahi.
Sami Kolsuz adresi nerede?Sami Kolsuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sami Kolsuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sami Kolsuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sami Kolsuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sami Kolsuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sami Kolsuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sami Kolsuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sami Kolsuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar