Alerji testleri
İmmünoterapi(Allerji aşısı)
Yenice, Yenice Mahallesi Fuar Alanı, Afyon
Afyon Özel Fuar Hastanesi
mi...r
Hastasını baştan savmıyor,hakkıyla muayene ederek tedavi veriyor..Yoğun bakımda hastamızı ölümden kurtardı...
al...r
Yıllar önce muayene olmak için gittiğim Tarsus devlet hastanesinde tesadüfen muayene oldum çok güzel karşıladı teşhisi muayenesi insanlığı kişiliği doktorluğudoktorluğu tedavisi çok güzel iyi bir doktor iyi bir abi ben memnun kaldım
Sami Şahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sami Şahan, Göğüs Hastalıkları. Size Sami Şahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmmünoterapi(Allerji aşısı), Alerji testleri.
Sami Şahan adresi nerede?Sami Şahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenice, Yenice Mahallesi Fuar Alanı Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sami Şahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sami Şahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sami Şahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sami Şahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sami Şahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sami Şahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sami Şahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.