Alemdar Mahallesi Yerebatan Cad. Salkımsöğüt Sokak No:9 Yerebatan Basın Disp. Cağaloğlu, Fatih, İstanbul
ka...7
gayet samimi ve özverili çalışıyor.çok iyi dinliyor ve çok güzel anlatıyor olağanüstü bir tempo ile çalışıyor
al...i
ömrümde gördüğüm en mütevazi en zarif en kibar ve alanında bilgili yaptığı işin hakkını veren muhteşem bir doktor. ben babamı ambulansla hastaneye götürdüm hastaneye gittiğimizde babamın nefes aslayabile gücü kalmamıştı ara ara şuru gidip geliyodu ve dr samibey babamı hastası olarak servisine aldı 20 gün byunca samibeyin bulunduğu serviste yattık babamla beraber yaklaşık 12 tane hastası vardı samibey in ve hepsiile tek tek kendi ailesinden biri gibi ilgileniyodu., Allah ın yardımı ile sami bey in bilgisi birikimi ve o muhteşem doktorluğu ile hastaneden yürüyerek taburcu olduk. Allah seni ve aileni tüm kötülüklerden belalardan muhafaza etsein. sen hastalarına nasıl merhametinle muamele ediyosan Allahta sana ve sevdiklerine merhametiyle muamele etsin. biz sendeden razıyız ALLAH ta senden razı olsun sami hoca
Sami Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sami Uzun, Nefroloji.
Sami Uzun adresi nerede?Sami Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdar Mahallesi Yerebatan Cad. Salkımsöğüt Sokak No:9 Yerebatan Basın Disp. Cağaloğlu İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sami Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sami Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sami Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sami Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sami Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sami Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sami Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nefrologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar