Çocukluk dönemimde tanıştığım psikolojik danışmanlık sürecinin beni büyük ölçüde etkilemesi ile orta okul itibariyle bu mesleği seçme kararı aldım. O tarihten bu yana insanları görmek, dinlemek ve incelemek benim için bir hobi haline geldi.
Lise döneminden bu yana insanların dertlerini dinlemeyi görev edindim. Hatta lisede lakabım "Psikolog"tu. Birçok insanla tanıştım, birçok insanı dinledim. Bakış açımı bu süreç içerisinde olabildiğince geliştirdim ve geliştirmeye de devam etmekteyim.
Üniversite sınavı sürecim sonrasında yıllardır hedeflediğim bölümü kazandım ve aktif bir öğrencilik dönemi geçirdim. Okul sürecim boyunca birçok toplulukta birbirinden farklı görevler aldım. Okul psikolojik danışma topluluğu ve ulusal psikolojik danışmanlar topluluğunda yöneticilik yaptım.
Okul süreci bitti ve sizlerle birlikteyim. Belki de şimdiye kadar gerçekten duyulmamış sözlerinizi duymaya geldim. Belki de şimdiye kadar görülmemiş hallerinizi görmeye geldim. Belki de şimdiye kadar anlaşılmayan sizi anlamaya geldim. Gelin bu süreçte nasıl deneyimler kazanacağınızı beraber görelim.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Aile Rehberliği
Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
r ...d
Gerçekten zorlu bir dönemdeydik ve Şamil hocam bize yardım etmek için süreci çok güzel yönetti. Yaşadığımız problemi çözmek için bize inanılmaz bir destek sağladı. Empati dolu yaklaşımı, bizi dinlemesi ve anlaması gerçekten değerliydi. Kendisiyle çalışmak, içten ve sıcak bir deneyimdi. Her seans, duygusal olarak rahatlamanın ve sorunlarımızı anlamaya başlamanın bir adımıydı. Şamil hocamın uzmanlığı ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimizi daha iyi hissediyoruz ve geleceğe daha olumlu bakıyoruz. Şiddetle tavsiye ederiz!
c....u
Hocamla çalışmaya başlayalı yaklaşık 8 ay oldu, beni dipsiz kuyumdan çıkardığı ve kendimle tanıştırdığı için kendisine minnettarım, iyi ki yollarımız kesişti Şamil bey.
t.....
Hayatımda iniş çıkışlar yaşadığım bir dönemden geçiyordum. Birçok saçma ilişkim oldu. Ne yapacağımı bilemez halde bir sağa bir sola savrulurken şamil beyle karşılaştım. Danışmalarda beni çok iyi anlaması danışmayı en çok etkileyen şey oldu. Sanki birisi gerçekten beni dinliyor ve anlıyordu.
Danışma süreci boyunca birçok farklı konudan konuşsam da aslında esas konuya değinebiliyorduk. İlk oturumlar biraz durgun geçiyor gibiydi fakat sonraki oturumlarda neredeyse her oturumda biraz daha aydınlandım. bakış açımı değiştirdi ve farkındalık kazanabildim.
Artık kendime değer veren, hayatında amaçları olan ve farkındalık kazanmış birisi olarak çok daha sağlam bir şekilde ilerliyorum hayatımda. Sizin hayatınıza etkisi yokmuş gibi görünen küçük sorunların aslında size ne kadar zarar verdiğini fark ediyor ve bunlara karşı kendinizi korumayı öğreniyorsunuz. Şamil beyi genel olarak yorumlayacak olursam tavsiye ederim.
r....y
Şamil hocam genç yaşına rağmen çok donanımlı bir psikolog. Danışanların ses tonundan ruh hallerini anlayacak kadar empati sahibi ve olgun bir şahsiyet. Benim oğlum gidiyor. Çok memnun kaldım. Bize de yol gösterdi bu süreçte. Tetapi bitse bile arkadaş olarak oğlumla görüşmesini ben rica ettim. Kendisine teşekkür ediyorum. Yürekten canı gönülden yapıyor işini. Yolu açık olsun. Kendisinden faydalanacak çok gençler var.
me...n
Üniversiteye hazırlanan oğlum için destek aldım. Sınava 3 ay kala sıkılıp ders çalışmayı bırakıyordu. Bu sene hocamızın desteğiyle Elektrik Elektronik Mühendisliğini kazandı. Öğrencisi olan herkese tavsiye ederim.
ed...d
Gerçekten alanında bilgili birisi kendisi çünkü akademik bilgisiyle bana yol gösterdi. Tavsiye ediyorum.
b....c
Kendisiyle sevgilimle ayrılma sürecinde destek almak için basvurdum . kendimi keşfetmeme ve sorunlarla yüzleşip hayata olumlu bakmamı sağladı . Kendisi harika bir psikolojik danışman .Alanında uzman biri . Süreçte danışma almaya çekinirken kendim için değişime öncü oldu kendisini iyiki tanıdım.
Şamil Karacan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şamil Karacan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Şamil Karacan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Rehberliği, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi.
Şamil Karacan adresi nerede?Şamil Karacan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bayraktar Mah. İkizdere Sk. No: 23/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şamil Karacan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şamil Karacan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şamil Karacan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şamil Karacan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şamil Karacan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şamil Karacan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şamil Karacan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şamil Karacan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Şamil Karacan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şamil Karacan hangi sigortaları kabul ediyor?Şamil Karacan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.