Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İmplant Üstü Protezler
Cumhuriyet Üniversitesi Diş hekimliğinden 2010 yılında mezun oldum
Cumhuriyet Üniversiyesi Ağız,Diş ve Çene Cerrahisinden 2014 yılında uzmanlığımı bitirdim
2014'ten beri Mersin İdealdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Klinikleri bünyesinde hizmet vermekteyim.
s....k
25 yıllık diş hekimi korkularımdan Sancar Hocam sayesinde kurtulmanın ve diş rahatsızlığımdan kurtulmanın mutluluğunu anlatmak için sözcükler bulamıyorum. Bugün gerçekleştirilen implant işleminin sohbet ortamında nasıl bittiğini anlamadım bile diyebilirim. Sancar Hocamın hastasına her yapacağı işlemi detaylı anlatması ve bilgilendirmesi ayrı bir güven veriyor. Açık ve net olarak bize doğru adreste olduğumuzu hissettiren başta Sancar Hocam ile tüm klinik personellerine güler yüzlü yaklaşımından dolayı sonsuz teşekkürler.
b....y
Gerçek bir cerrah. O ameliyat masasına oturana kadar çok korkmuştum. Fakat çok rahat bir operasyon geçirdim. All On Four tedavisi ile dişlerime kavuştum. Teşekkürler Hocam...
r....
Kesinlikle Sancar bey bundan sonra tek adresim olacak, bunu diş fobisi olan biri olarak söylüyorum hiç hissetmedim bile. Okadar kötuyduki dişlerim.. Agrı, sızı,çürükler, kanal tedavilik, dolgunluk dişler.. yüz kemiklerime kadar arıyordu artık. 20lik dişimin çekilmesi için araştırmadğım doktor kalmadı. Sancar bey en iyisi çıktı. Aylardır agrıyan 20lik diş sanıyordum öyle demişlerdi fakat agrıyan çürük olanmış..tam 5dakikada çekti 20lik batık dişimi. Zerrre tereddüt etmem artık giderim.. Teşekkür ederim. Ayrıca klinik de herkes çok ilgiliydi çokkktesekkurler
ha...a
İlk öncesinde diş tedavilerinden çok korkuyordum. Yalnız 20 lik dişim çok ağrıyınca artık gitmek mecbur oldu. Daha öncesinde başka doktorlarla görüştüğümde dişim ağrısa bile tedavi olmak istemedim. Yalnız Doktor Sancar Bey sağolsun hem bana tedavi yöntemini anlatarak hem de düzgün bir tedavi uygulayarak keyifli bir şekilde dişimi ameliyatsız olarak çekti. Artık bundan sonra güvenebileceğim tek diş doktoru Sancar bey
on...n
Kendimi hiç bu kadar emin ellerde hissetmemiştim. Diş hekimine sıklıkla gidip gelmek durumunda kalmıştım ama yaşadığım en iyi deneyimdi. Dolgu ve kanal tedavilerim, diş temizliğim Sancar bey tarafından yapıldı. İşinin ehli, oldukça titiz çalışan, emeğini esirgemeyen, en sağlamı, en güzeli olsun diye uğraşan nadide hekimlerden. Dentamer ayrıca son derece temiz ve iç açıcı bir klinik. Bir kez gidince değiştiremeyeceğiniz doktorlarınız olacak. Sizi tanıdığım için çok mutluyum. Ellerinize sağlık.
pı...r
Çürüyüp sızlayan dişim için gittim.Kanal tedavisi ilk aşaması tamamlandı Sancar beyde asistanı hanımefendide şağ olsunlar çok ilgili kibar işlerini güzel yapan insanlardı.Cuma günü 2.aşama için gideceğim.Bundan sonra hiç düşünmeden gidecegim adres kesinlikle Sancar bey.
b....ç
Gömülü 20 lik dişim için internette doktor araştırması yaparken sancar beye denk geldım.Yorumları oldukça olumluydu ve muayene ıcın kendısıne gıttım.çekılmesı gerektıgını ve cok zor bı operasyon olmayacagını soyledı bana.verdıgı guvenle hemen 2 gun sonrasına randevu aldım vee ılk dıs cekımım ve fobım olmasına ragmen dısımı 10 dk ıcerısınde cektı.Uyusuklugun gecmesıyle bıraz agrım baslasada korktugum kadar olmadı bır agrı kesıcı ıle agrım gectı.3 gun sıvı beslendım ve demem o kı cok memnun kaldım ve fobımı kendısı sayesınde sanırım atlattım.2 hafta sonra 2.gomulu 20 lık dısımı de kendısıne cektırecegım. Tereddüt etmeden gıdebılırsınız kesınlıkle. ısının ehlı dıyebılırım.
tu....
Çene eklemi problemiyle gittim. Sorunuma hem profesyonelce hem de büyük bir samimiyetle yaklaştı, aklımda hiç soru işareti kalmadı, rahatlıkla bütün endişelerimi dile getirdim kendisi güleryüzlülükle ve sabırla hepsini cevapladı. Artrosentez işlemimi kısa sürede acısız yaptı. Az açılan ağzım işlem sonrası rahatlıkla açıldı, şimdi tedavim devam ediyor ama en iyi sonuca ulaşacağıma eminim. Doktoruma bana karşı sabırlı olduğu için ve sorularımdan bıkmadığı için çok teşekkür ediyorum :)
ha...
kanal tedavisi yapıldı daha yeni şu an iyi övgüler üzerine gitmiştim baya hızlı doktorumuz girmem çıkmam bir oldu ☺️
id...2
3 aydır yaşadığım çene sorunu için randevu alarak yanına muayeneye gittim. Çenemde bir şeyler yediğim de çat çat sesi geliyordu ve oldukça rahatsız oluyordum, bazı zamanlar baş ağrısı ve çenemde küçük ölçüde ağrı yapıyordu.
Başvurmam bu yüzden idi ama uzman doktorum "Sancar şimşek" Çene sorunumu o kadar rahatlatıcı bir şekilde anlattı ki içimde korkuya yer kalmadı.
Şimdi tedavime devam edeceğim ve güvenli ellerinde tedavi olacağım.
Ve onu herkese tavsiye ederim...
Sancar Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sancar Şimşek, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Sancar Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lazerli Diş Bakımı, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Kist Operasyon, Diş Çekimi, Randevu, Sinus Cerrahisi, Ağız Cerrahisi, Çene Implantasyonu, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması.
Sancar Şimşek adresi nerede?Sancar Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mah. GMK Bulvarı No:309/A Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sancar Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sancar Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sancar Şimşek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sancar Şimşek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sancar Şimşek hangi dilleri konuşuyor?Sancar Şimşek ile İngilizce, Türkçe, Rusça, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Sancar Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sancar Şimşek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sancar Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Sancar Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.